Şimdi Ara

Apple iPhone 15 Pro / iPhone 15 Pro Max [ANA KONU] (1911. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir - 9 Masaüstü
5 sn
38.206
Cevap
693
Favori
1.900.930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
84 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
33. Sırada  bugün en iyi #12
Sayfa: önceki 19071908190919101911
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Magasafe telefonu tutuşu iyimi bazıları iyi tutmuyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • drangela61 D kullanıcısına yanıt
    Bence geri gönder çokta ucuza almadın diye hatırlıyorum bare bir batarya değişselermiş.

• alucardz kullanıcısına yanıt
    73 bin liraydı Hocam..
    Avantajı vade farksız taksitli olması idi..
    Bataryayı değişmeleri iyi olur muydu ondan da emin değilim çünkü muadil bir batarya koyacaklardı, ilk etapta %100 gözükecekti ama sonra daha kötü olacaktı muhtemelen..
    İlk defa iPhone kullanacaktım, telefon hoşuma gitti aslında, bakalım en güzeli para biriktirip sıfırını almak herhalde..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • drangela61 D kullanıcısına yanıt
    70 bin bandında sıfır 15PM TR cihazı bulursun veya taksit olmadığı için 1 tane yurt dışı alırsın 30-35 arası 8 ay kullan sonra 2. Bir yurt dışı alabilirsin veya ilk alcağın yurt dışı telefonu 4.ayda kullanmaya başla 16 ay aralıksız kullanırsın 16 ay sonda yenisine bakarsın veya bakmazsın en azından toplu para ödememiş oluyorsun.

• 4. Aylara doğru batum dan bir tane 15 pro alıcam yurt dışı. Burnumun dibi zaten. 16 ay kesintisiz kullanırım. Bir cihazı 16 ay kullanınca o cihaz görevini yerine getirmiştir zaten. 40-45 bin tl daha ucuza alıyorsun sonuçta buna değer. 4 ay kapalı kalır sora yine devam ki zaten beklemem 16 sonunda başka limanlara yelken açarım. Şuan ki planım bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 19071908190919101911
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.