Şimdi Ara

Apple iPhone 15 Pro / iPhone 15 Pro Max [ANA KONU] (1909. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38.206
Cevap
693
Favori
1.900.973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
84 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
16. Sırada  bugün en iyi #10
Sayfa: önceki 19071908190919101911
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    teşekkür ederim hocam cihaz evet Türkiye'de de bulunan cihaz modelinden. dediğiniz gibi bazı ülkelerin cihazları donanım farklarından ötürü yalnızca satın alındığı ülkede veya çevresinde onarılabiliyormuş parça temin açısından. bu yüzden parasıyla dahi yaptıramıyoruz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • unconnectet kullanıcısına yanıt
    Ben de şuan 15 Pro var. Türkiye’den aldım. Ancak eski cihazım yurtdışı 14 Pro idi. Teknik destek konusunda çok zorluk çekmiştim. Bir daha da tövbe ettim yurtdışı cihaz almaya. Zaten şuan da almanın pek bir farkı kalmadı eğer kayıt işlemi yapılacaksa. Sonuçta batarya aynı batarya. Yani hizmet vermemesi parasıyla bile çok saçma

• Digital Foundryyoutube
    GRID Legends from Codemasters impressed us when it first launched on consoles, effortlessly spanning last and current generation hardware - and guess what? The game also excels on iOS. In this video, the game is primarily tested on iPhone 15 Pro, with a smattering of analysis from other versions - and it's a bit of a treat. Meanwhile, with a specific 'game mode' added to iOS, we take a look at how/if Assassin's Creed Mirage and Death Stranding have improved. Want some DF-branded tee-shirts, mugs, hoodies and various items based on DF catchphrases? Check out our store: https://store.digitalfoundry.net Join the DF Supporter Program for pristine video downloads, behind the scenes content, early access to DF Retro, early access to DF Direct Weekly and much, much more: https://bit.ly/3jEGjvx Subscribe for more Digital Foundry: http://bit.ly/DFSubscribe 00:00 Overview 00:46 Graphics mode vs. Xbox One S 06:31 Battery saver and performance modes 08:29 iPhone 13 Pro Max 09:17 Revisiting Assassin’s Creed Mirage and Death Stranding 11:28 Conclusion
    https://www.youtube.com/watch?v=dOkhg2RsFb4&feature=youtu.be

• Iphone 15 Pro modeli telefonumu geçen sene Amerika'da Apple Store'dan 999 USD + 75 USD State Tax ödeyerek satın aldım.

Cihazı Türkiyede geçen sene Ağustos ayında kullanmaya başladım, yılbaşında BTK Imei bilgilerini sıfırladı.

:u anda Esim 1 üzerinden kullanmaya devam ediyorum, süresi dolunca Esim2'ye geçip öyle kullanacağım.

Temmuz ayında tekrar Amerika'ya gitmeyi planlıyorum, gittiğimde yine Apple Store'dan değişim yapacağım.

45Bin TL kayıt ücreti vermeyi kesinlikle düşünmüyorum, Apple Store bir üst modele değişimi 350USD'ye yapıyor.

• 486 DX2 kullanıcısına yanıt

Elindeki cihazi türkiyede kaç dolara satarsin peki.? Sattiğin dolarla america da alamazmisin.?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye'de satmayı düşünmedim açıkçası.

• 15 pro Max kullanıyorum 16 pro Max geçmeye değermi

• mason3400 M kullanıcısına yanıt
    bence gerek yok hocam. elinizdeki cihaz da eski cihaz değil. günlük kullanımda pek birşey fark edeceğinizi düşünmüyorum şahsen. 17 serisine yönelmenizi tavsiye ederim zaten yılın ilk çeyreği bitmek üzere

Aradaki farki altin dolar yap kasim gibi 17p-pm alirsin

• SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt
    Bende öyle düşünüyorum aslında

min 55k altin yada 1200$ alicaksin:)) Gelicek cihaz max 110.000 gelir:))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEHZADE63 -- 9 Şubat 2025; 14:27:55 >
    En azından Samsung kadar değeri düşmüyor

Aynen öyle samsung deger kaybetmemek 20-25k kazik yememek için 2.el temiz bulmak lazim:) iphonede max 10-15k

İPhone da 2.el alıyorum genelde biraz daha uygun oluyor

• Dostlar iPhone 15 Pro cihazımda birisi aradığı zaman sadece ekranda çıkıyor. Zil sesi çalmıyor. Apple Watch şarjda iken de böyle oluyor bileğimdeyken de durum aynı. Çağrıları kaçırıyorum .Face ID ve Parola kısmında farkındalıklarda "Face ID denetlesin" kısmını da kapattım yine aynı. Sorunun çözümünü bilen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProsesMuhendisi -- 9 Şubat 2025; 18:38:55 >
  • Arkadaşlar iyi akşamlar, 15pm nin pil sağlığı bu aralar seri şekilde düşüyor pil sağlığı %87, döngü 308, oyun oynayan bir insan değilim genel olarak sosyal medya kullanıyorum, bu durumu yaşayan var mıdır ? Garantisi devam ediyor ürünün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertinyakis -- 9 Şubat 2025; 22:32:48 >
  • hayloft H kullanıcısına yanıt
    hocam 16 pm'de ekran sorunları korkutuyor doğrusu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Nimotech kullanıcısına yanıt
    Bu ekran sorunları 16 pm demi mevcut yoksa 16 pro modelindede varmı iphone 15 pro almayı düsünüyorum aslında ama telefon inanılmaz ısınıyor media markette test ettim kurcaladım 15 pro ısındı baya

• Sero29 S kullanıcısına yanıt
    Hocam çok bilmiyorum ama 16 pro'lardada mevcut diye biliyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 19071908190919101911
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.