Bütün gün şarjda duran cihazlar onlar, her model ısınıyor orada. Ağır oyunlar oynamadıkça cihazda ılıma bile olmuyor. |
Apple iPhone 15 Pro / iPhone 15 Pro Max [ANA KONU] (1910. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
16 pro da denedim aynı işlemleri ısınma yapmadı ama 15 proda yaptı ikiside aynı şarjdaydı zaten gönlüm zaten 15 prodan yana boyut olarak daha küçük ve daha hafif
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
15 pro var galiba sizde hangi sürümü kullanıyorsun şuanda ya bendede vardı 15 pro cihazda arama bile yaparken hafif ısınıyordı kafama takıldı sattım telefonu birde 128 gb dı şuanda alırsam en az 256 gb modelini alıcam yada 512 gb
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sero29 -- 10 Şubat 2025; 21:36:56 >
ısınma olayına takılmayın s25 ultra bile şuan ısınma sorunları yaşıyor soğutma sistemi olmasına rağmen güçlü cihaz ısınacak bundan sonra alışmamız lazım ki benim cihazım pm hiç ısınmıyor kullanımda oyunda oynuyorum görüntülü görüşmede yapıyorum vs
Herkese merhabalar, bir kaç aylık telefon arama serüveninden sonra ikinci el 15 pro için anlaştım. Pil sağlığı %100, hafıza 512gb fiyat 63.500 TL.
Size sormak istediğim şey alırken nelere dikkat etmeliyim?
Not: 1 ay 14 pro kullanmam harici Apple tecrübem yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SimurgFC -- 10 Şubat 2025; 21:53:26 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende 15pro alma arefesindeyim 2.El olarak fiyat cok iyi yakalamışsın 512 gb birtanede bana bul hocam :)
Hocam ben uzun zamandır bakıyordum. Ne alacağıma bir türlü karar veremedim. Fiyat olarak bence de iyi denk geldi temizliğe bakarsak ancak daha düşük fiyatlara da satıldığını gördüm. Hatta 2 kere de şehir dışına çıkamadığım için kaldı.
Sabırlı bir şekilde her gün kontrol edince denk geliyor. 512 GB olan cihazlara bakıyordum ve satılan fiyatları da yazayım isterseniz. İstanbul, İzmir ve Ankara'da 1'er adet %90-92 pil sağlığına sahip sorunsuz cihazlar 60'a gitti. Kutu, fatura da vardı.
Faturası, kutusu olmayan %93-94 pil sağlığı olan en son 57'den ilandaydı. Cihazda yine kusur yoktu.
Ben daha önce 14pro alıp kullanıp alışamadım geçen sene. Bin TL altına geri verdim.
Bunu da mümkün olduğunca düşük fiyattan almaya çalıştım ki memnun kalmazsam yine elden çıkaracağım.
yurtdışından alınma(tayland) 15 pro 128gb var. 10 aylık cihaz(pil%95) . 2. el Türkiyede satmak mı mantıklı yurtdışında satmak mı ?
kaç bine satabiliriz Türkiyede?
-
Selam arkadaşlar ağustos ayında alınma 15 pm pil sağlığı 100 sıfır hata çizik fiyatı nedir tahmini teşekkürler
14p neyse 15p ayni deneyim sunucak tek alternatifi typc ve 8 gb ram oluşu,kamera da bi tık kasa da incelik hafiflik hissediceksin kisacasa yazilim ayni :)
68-70 civarı gider herhalde.quote:
Orijinalden alıntı: TarumRsh
Selam arkadaşlar ağustos ayında alınma 15 pm pil sağlığı 100 sıfır hata çizik fiyatı nedir tahmini teşekkürler
güncellemeyi yapan var mı genel olarak yabancı forumlarda beğenilmiş
Son güncellemeden sonra telefon çok ısınmaya başladı
-
Az çok tahmin edebiliyorum. Yazılım olarak alışmaya çalışacağım. 14p kullanmaya çalıştığım zaman yoğun tempo içindeydim ve alışmakta zorlandım. Bu kez rahat bir dönemdeyim o yüzden denemek istedim. Bu da gol değilse vedalaşıp bir daha bulaşmam.
Android kanadında küçük ve güçlü bir cihaz yok. Bir tek s24-25 var. Alternatifsizlik denemeye itti. Özet için teşekkürler :)
Genel anlamda temiz duruyor, ekranda hiçbir sorun yok lakin kasa değişen geldi..
İçini açıp pil seviyesine falan bakmadım..
İade edeceğim galiba..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Magsafe destekli powerbank tavsiyesi olan varmı
Bu tarz yeni model cihazların tamir görmesi taraftarı değilim pek, açılınca sıvı geçirmezlik fabrika çıkışı gibi olmuyor, asya ülkelerinde çok iyi teknik servisler var cihazın içinden havasını çekip basıncını bile ayarlıyor belki o tarz bir yerde yenilenmiş olsa daha sıcak bakılabilir.
Ben şarj için sadece aşağıdaki ürünü kullanıyorum, 2 kere dolduruyor. Wireless şarjda biraz ısınıyor ama o tüm modellerin sorunu…
amazon
Baseus MagSafe Overseas Wireless Powerbank 10.000 mAh Stant Özellikli Digital Display 20W-Siyahhttps://www.amazon.com.tr/dp/B0BVFQPYT4?ref=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_06A688QPYM9Z1HGA4NXC&ref_=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_06A688QPYM9Z1HGA4NXC&social_share=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_06A688QPYM9Z1HGA4NXC&starsLeft=1
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Hocam, merak edip baktım..
Pil %90 gösteriyor, 460 civarı döngüsü vardı..
Kasım 2023 üretim, Aralık 2023'ten beri kullanılmış..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X