Siyah çerçevesiz kaliteli ekran koruyucu hala olmaması tuhaf 15 serisi için. 16 Pro Max için benks çıkarmış. Ama 15 P ve PM modelleri için yok |
Apple iPhone 15 Pro / iPhone 15 Pro Max [ANA KONU] (1912. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
İosa çöp dedirtecek kadar ne yaşadınız?
4 aydır 15 pro kullanıyorum. Önce macbook.Huawei ve honor kullandığım için menü, ayarlar vb hiç yabancılık çekmedim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
85 bin verilen telefona çöp demek ilginç yıllardır bi yenilik gelmediği doğru ama fan'lar memnun samsung memnun xiaomi memnun şimdi niye diyeceksiniz yıllardır iPhone'nun getirdiği ya da kaldırdığı özellikleri önce eleştirip sonra aynen kendileri de kullandılar 3.5mm Jack port girişi çentik vb...
İphone sadece bir telefon değil marka bir prestij masaya bir android telefon koysanız bu hangi markanın derseniz herkes bir tahminde bulunmak zorunda kalır ama masaya bir iPhone koyarsanız hemen iPhone olduğu anlaşılır bu demek değildir ki hataları yok sıkıntıları yok iOS sisteminin ve iPhone'nun ama gene de en iyisi MacBook olarak örnek vermek gerekirse 2 sene önce sırasıyla windows sistemli bir laptop ve MacBook almıştım windows sistemli olan artık hiçbirşeyim kaldırmazken ağırlaşırken MacBook hala çok iyi biraz yavaşlamasına rağmen sanki ilk günkü gibi aradaki fark bu
-
Iphone da en sevmediğim dosyalama sistemi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
dediğim gibi son kullanıcı deneyimi rezalet.
çok fazla şey var anlatılabilecek ama en basitini söyleyeyim arama zil sesi ile alarm sesi ayarını ayrı ayrı yapamıyorsun. böyle söyleyince önemsiz gibi görünüyor ama ciddi anlamda telefondan soğuttu beni bu ve bunun gibi ayrıntılar.
mesaj bildirim ışığı yok.
dns ayarı yok.
mağazadaki abonelikleri ve kullanılmış uygulamaları gizleme yok.
yav hesap makinasında silme tuşu bile daha geçen güncellemelerden birinde geldi. şaka gibi
vs vs...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi r0ket -- 14 Şubat 2025; 17:51:8 > -
Sizi anlıyorum ama çöp demek burası için sert olmuş 🙂
Mal benim malım. 85 bini veren benim istersem çöp derim istersem altın. 🤣
Prestij vs boş işler ben istediğim verimde kullanamıyorsam ürünü çöptür.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Satıp kurtulun 😉
hocam hesap makinesinde geri tuşu yoktu fakat ekranda rakamları yazdığınız kısmı sağa kaydırdığı zaman otomatik geri tuşuna basmış gibi hareket ediyordu cihaz
Yoktu ama aslında vardı😂
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sizi anlıyorum. Aslında bunların çoğunun bir çözümü var veya farklı uygulamalarla halledilebiliyor. Mesela ses ve uyarılar menüsünde zil ve diğer ses ayarlarını ayrıca yapmak için düğmeleri değiştir ayarı kullanılıyor ama Androiddeki hepsinin ayarını farklı yapmak daha basit ve açık.
Uzun süre Android veya Windows kullanınca İos veya macosa geçince herşeyi yeniden öğrenmek bazen zor geliyor. Kimisi erken pes edip eskiye dönüyor.
Geçen yıl 11 yıllık ipadin çatır çatır calıştığını görünce tablette ipad tercih ettim. Sanırım 11 yıllık çalışır Android tablet görmek biraz zor olurdu.Sonra bilgisayar da Macbook Aldım. Macosa alışmak zor oldu ama bunlar macbookun özelliklerinin yanında hiçbir şey. Sonra telefonda 15 pro alarak İosa geçtim. Android gibi kişişelleştirme yok veya bazı işlemlerde sınırlama fazla ama diğer taraftan farklı kazançlar var.
Ürünleri pahalı ama uzun yıllar stabil kalıyor , uzun süre güncelleme alıyor ve değer kaybı daha az.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Şaka mı bu :) eğer gerçekten böyleyse Apple yakında 15 serisini rafa kaldırır. Bu arada 16 serisi daha çok satmış buna inanan var mı merak ediyorum,
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WatchteR -- 15 Şubat 2025; 0:44:24 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
NEXTDNS öneriyorum ücretsiz de ayarlarını yapıp indirip profili telefona hayatın kurtulucak. Beyaz listeye de microsoft.com apple.com whatsapp.com vb eklersen tadından yenmez…
iostaki varsayılan gelen çöp hesap makinesi yerine bunu “hesap makinesi artı“ kullanmanı öneririm şiddetle.
hem %95 reklamsız, hem the best of calculator ün oldu.
Not: İosla ilgili detaylar için Redditte ios tricks ipuçları vardı derya deniz farklı şeyler var aslında
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X