Şimdi Ara

Apple iPhone 15 Pro / iPhone 15 Pro Max [ANA KONU] (1902. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
38.135
Cevap
702
Favori
1.892.968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
84 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19001901190219031904
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Şarj çok daha iyi fakat ben bu cihaza Apple'ın ayar çektiğini düşünüyorum. Şöyle ki pil sağlığı kendi kendi birer gün arayla 92'ye kadar geriledi. Telefonun ısınma ve performans sorunları kalmayınca 16Pm ile de bi farkı olmayınca bataryayı hallettiler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ctrl-alt-delete kullanıcısına yanıt
    Sürümün ney hocam neye hangi sürüme göre şarj daha iyi benim sürümüm 18.1.1 bugün yada yarın 18.3 cıkıcak die güncelleme yapmadim bekledim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ctrl-alt-delete kullanıcısına yanıt
    yazılımla pil sağlığını düşüren adamlar bazı hataları düzeltemiyor nasılsa. kamerayı açınca siyah ekran çıkıyor hocam bu sorunu düzeltmişler mi mesela rc de

• Sero29 S kullanıcısına yanıt
    18.3 rc .

• sfydn S kullanıcısına yanıt
    Kamera arayüzünde hafif lag var. Ben bunun 16 serisindeki çekim süresinin gecikmesinden kaynaklandığını düşünüyorum.

• Kim ne derse desin, ister uygulamadan, ister telefondan kaynaklı olsun ara ara bazı uygulamalar takılıyor. Yağ gibi kaydığı falan yok bu cihazın.. Yazılımsal olarak ciddi bir sorun var. App strore bile bazen açılmıyor. 17 sürümünde de aynıydı.. Şu an 15pm 18.2.1 sürümündeyim yine aynı.. Bu nasıl iş anlamadım. Kendi uygulaması değil mi bu app store? Nasıl olur takılır, açılmaz anlamış değilim.. Pil sağlığını da yazılımla hallediyorlar. Sen ne kadar dikkat edersen et. 6 ay-1 sene içinde % 88 sin %93 sün..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BORUBEY06 -- 27 Ocak 2025; 11:4:13 >
  • Bende bazen X (twitter) uygulaması takılıyor. Siyah logoda kalıyor bir kaç kere kapat aç yapınca geliyor. 18.2.1

• Şaka maka İos eskisi kadar güzel yazılım değil. Android çıtayı çok aştı.

• TsubasaXP kullanıcısına yanıt
    Heleki s25ultrada de çekilen videolar instagramda görüntü kaybına sebep olmazsa geçilebilir diye düşünüyorum… sosyal medya testlerini bekliyorum duruma göre geçiş yapabilirim

• 18.3 geldi…

• Hicks kullanıcısına yanıt
    Yeni güncelledim hemen pil sağlığım %1 düştü

• BORUBEY06 kullanıcısına yanıt

Kesinlikle katılıyorum. iOS eski iOS değil. Yağ gibi akıyor diyen kendini kandırıyordur bence. Son 2-3 ayda karşılaştığım buglar androidde olsa dalga konusu olurdu. Klavyenin yazı yazarken kaybolup açılmaması, hata vermeden kapanan uygulamalar, takılıp saçmalayan uygulamalar, açtığınız bir uygulamanın 5-6 saniyede kendine gelememesi(özellikle kendi uygulamaları) vs. Bir de 10 aylık 15 pro max pil sağlığı 89. 1 sene bile olmadı yahu. Sözde 15 serisinde pil ömrü 1000 devire çıkmıştı %80’e 1000 devirde inecekti deniyordu daha 300 devirde koyvermeye başladı, pil performansında hissedilir bir kayıp oldu. Arkadaşın 3 yıllık 13 pro max pil sağlığı %85, 10 aylık 15pm %89. Son yıllarda çıkan iPhone’ların pillerinde bir gariplik var. SD 8 elite android tarafına yeni bir soluk getirdi Bu sene samsung çok sevmesem de S25U deneyeceğim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mexxwelll kullanıcısına yanıt
    18.1 ile gelen şimşek gibi tepki gitmiş, 18.0’daki hızına dönmüş uygulama açılışları… 18.2 yüklemediğim için onu bilmiyorum ama şu an durum bu…

• Yaklaşık 14 aydır 15 pm kullanıyorum. Samsung S25ultra ön siparişi verdim, iphone 15 telefonu oğluma vereceğim. İphone kısıtlamalarından memnun değildim. Bankalarda nfc ile temassız ödeme halen kullanılmıyor. Araç için obd2 arıza teşhis cihazım var, bağlantı kurmuyor. Bitcoin soğuk cüzdan var, kablolu bağlantıyı dsteklemiyor vs. Bu nedenlerle sanırım androide devam edeceğim. Telefonun gelmesini bekliyorum. İphone en büyük artısı ikinci el satışı androidden çok daha hızlı ve değer kaybı daha az. Ha birde motosiklette apple airtag kullanıyorum, çok başarılı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furbey40 -- 28 Ocak 2025; 2:4:55 >
  • Mexxwelll kullanıcısına yanıt

İnovasyonu olmayan bir cihaza o kadar para vermeyin. :)

• siteamsorunsali S kullanıcısına yanıt

Old olduğum belli olmasın ama, iphone 3gs kullanmıştım. Tamam o cihaz işte yağ gibi kayıyordu ekranı. Güzel stabil çalışıyordu. O zamanlar ki uygulamalar da boyut ve özellik olarak öyleydi , evet bu doğru. Şimdi yazılım ile her şey yapılıyor. İphone istese yazılımla tekrar pil sağlığını %100 bile yapar. Yapılabiliyor zaten. Çok tuhaf.

• iOS’ta bir iki bug görüp android güzelleyenler yağmurdan kaçarken doluya tutulmayın;

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayloft H kullanıcısına yanıt

Videonun Özeti;

İphone neden mi bıraktı?

Çünkü Shifdelete'den ayrıldı ve Apple ile sponsorlukta bitmiş oldu.

• WatchteR kullanıcısına yanıt
    Çok doğru 👍

Bu lavuk ve o kanaldaki diğerlerini ciddiye almamak lazım. Para için övmeyecekler şey yok

• Yurtdışı 15 PM kullanıyorum. 1 sene önce kayıt ücretini ödeyip telefonu kaydettirmiştim. Sıkıntısız kullanıyorum.

Şimdi kardeşimde 15 Pro Yurt dışı satın alacak ve kayıt ettirmeyecek. Kullandığı hat benim üstüme kayıtlı. Hattı bu yurt dışına takacağı için benim imei kaydımda bir problem olur mu? Çakışma gibi yani belli olmaz, Burası Türkiye dikkat etmek lazım. Herhangi bir problem ile karşılaşır mıyız? Bilgisi olan aydılatırsa sevinirim

• 
Sayfa: önceki 19001901190219031904
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.