Buna benzer birkac youtuber videosu gordum. Pr calismasi oldugu belli. Apple kullandigim icin yanlis dusunuyorlar demiyorum ama yillardir apple’i farkli bir noktaya tasiyanlar kendileri oldugu icin su an bu aciklamalari, izleyici kitlelerini kandirmak demek oluyor. Simdi Androidde yapabiliyoruz dedikleri seyler zaten yapiliyordu, apple’da da yapilamiyordu. Apple o zaman iyiken neden kötü oldu. Nedenleri gercekci degil. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Apple iPhone 15 Pro / iPhone 15 Pro Max [ANA KONU] (1903. sayfa)
-
-
öveyim derken falsolarını da söylemiş ios’ta 1 hata ile karşılaşılıyorsa androidde 3-4 katı diyor kasma donma ara ara oluyor diyor ki doğru android yapısı gereği şişen kaynak tüketin bir sistem
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Android ilk başta uçar ama sonra vasat bende galaxy tab s9 plus var ilk elime aldım uçak gibiydi güncelleme dosyalar uygulamalar sayesinde o eski halinden eser yok şimdi ve pubg da çok kasıyor galaxy s7 almıştım kamerası muazzamdı ama 1 seneden sonra kasma donma çok oluyordu en sonunda bıktım android'ten iphone x'ten beri iphone kullanıyorum Android tablette var ondan da mahrum bırakmıyorum kendimi
İphone demek huzur demek servis açısından da çok iyi samsung kullandığım zamanlarda telefon servislik oldu çok ısınıyordu ve kendi kendine kazanıyordu samsung çözümü sadece format atmakta bulmuştu ama iphone a geçtiğinden beri rahatım ne zaman telefonum servislik olsa mutlaka bir çözümleri var telefonumu her zaman zorlu apple store dan alıyorum
Herhangi birşey olmaz.quote:
Orijinalden alıntı: GANN1CUSYurtdışı 15 PM kullanıyorum. 1 sene önce kayıt ücretini ödeyip telefonu kaydettirmiştim. Sıkıntısız kullanıyorum.
Şimdi kardeşimde 15 Pro Yurt dışı satın alacak ve kayıt ettirmeyecek. Kullandığı hat benim üstüme kayıtlı. Hattı bu yurt dışına takacağı için benim imei kaydımda bir problem olur mu? Çakışma gibi yani belli olmaz, Burası Türkiye dikkat etmek lazım. Herhangi bir problem ile karşılaşır mıyız? Bilgisi olan aydılatırsa sevinirim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Herkese merhaba
HongKong varyantı iphone 15 pro max almayı düsünuyorum.
Model kodu MU2R3ZA/A olacak
Bazi sitelerde, Çin ve Hongkong cihazlarda şebeke çekimi gücü, mobil veri hızı ile ilgili sorunlar yaşandıgını okudum. Dogruluk payı nedir bilgisi olan paylasabilir mi?
Çin cihazlara yapay zeka özellikleri %99 asla gelmeyecek. Paranızı çöpe atmayın.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Valla hocam yapaz zeka özellikleri benim için pek önemli değil. Zaten sık sık telefon değiştiriyorum. Eksikligini hissedersem, değistiririm :)
Siz bilirsiniz hocam. Ben eksik özellikli telefon almayın siye haber ettim. Hayırlı olsun şimdiden. Güzel günlerde kullanın.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Pil performansı için YD 15 Pro'dan 16 Plus'a geçeceğim gibi. Üzerine 2500 TL vereceğim, ne kadar mantıklı sizce? 120Hz umurumda değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zhou1212 -- 28 Ocak 2025; 21:9:24 > -
120 hz umurunda değilse geçilir 2500 çokta bi meblağ değil lakin kamera pro gibi değildir sanırım plus ın en azından 15 inki öyleydi pronun kamerası daha iyi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cibitci -- 28 Ocak 2025; 21:20:37 >
Zoom dışında bir şey kaybetmiyorum gibi kamerada. Detaylara takılan biri değilim, renkler güzel olsun gren olmasın yeter. Geçeceğim gibi.
Bu Apple valla saçmalıyor artık. Telefon geliyor açamıyorum tuş kilidi yapıp kapatıp açıyorum anca o şekil açılıyor. Kulağımda airpods varken arama yapıyorum ne karşıya ses gidiyor ne bana geliyor. Hoparlör yada iPhone seçsemde değişmiyor kapatıp yenşden aramadan düzelmiyor. Vaka bir değil 2 değil hergün aynı sorunlar. Cihaz 15pm varmı bu sorunlarla karşılaşan. Valla bıktırdı artık.
Bu Twitter’da yaşadığım takılma olayı tek bende mi oluyor? Herzt düşmesi değil, bildiğimiz takılma. Arada da değil yani sürekli oluyor. Muhtemelen 120Hz optimizasyonu berbat.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zhou1212 -- 29 Ocak 2025; 0:15:7 >
Bu konuda bilgisi/tecrubesi olan var mı acaba ?quote:
Orijinalden alıntı: .AnasoN.
Herkese merhaba
HongKong varyantı iphone 15 pro max almayı düsünuyorum.
Model kodu MU2R3ZA/A olacak
Bazi sitelerde, Çin ve Hongkong cihazlarda şebeke çekimi gücü, mobil veri hızı ile ilgili sorunlar yaşandıgını okudum. Dogruluk payı nedir bilgisi olan paylasabilir mi?
kamerada sadece optik zoom kaybedersin. 15’ten 16 Pro’ya geçişimde kamerada büyük bir fark görmedim. 15 Pro’dan sonra 16 Plus 120 hz hariç hiçbir konuda üzmez hatta işlemcisi daha verimli.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayloft -- 29 Ocak 2025; 8:35:28 >
Bende de oluyor. 3-5 mesaj üstte yazmıştım.
bazen siyah X logosunda kalıyor ekran. 2 kez aç-kapa yapıyorum uygulamayı öyle düzeliyor.
-
1.5 senedir kullandığım fakat batarya performansından memnun olmadığım 14pm ‘in üzerine 25.000 vererek 15 pm 512gb sıfır cihaza geçtim. İlk 10 günüm ve ciddi bir pil performans farkı var. Ek olarak yanların sivri kısımlarının traşlanması kullanım rahatlığı için çok iyi. Ek olarak panel üzerinde de fark var gibi. Renkler kesinlikle daha iyi.
Bende yağ gibi kayıyor. Aşağı yukarı gidiyorum herhangi bir problem yok. 15 PM cihaz
-
Telefonu ilk aldığımda ön kamerası bulanık çekiyordu. Sonradan bayağı uğraşmıştım ön kamera normale dönmüştü. Şimdi yine bulanık çekmeye başladı. Nasıl düzeltebiliriz?
-
Hayır bir de durumu bilmiyormuşuz gibi göz göre göre yalan söylüyorlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X