Şimdi Ara

Apple iPhone 15 Pro / iPhone 15 Pro Max [ANA KONU] (1919. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (1 Mobil) - 8 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38.416
Cevap
687
Favori
1.919.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
85 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19171918191919201921
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Özelden ilettim hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zhou1212 Z kullanıcısına yanıt
    Ben aldım, iade ettim.
    Arkası aşırı kaygandı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar bu iPhone 15 pro max ta maç uygulamasi indirip nerden izleyebilirim yada öyle bir program var mı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Herkese Merhaba. 15 pro max kullanyıorum ve araç için pov tarzı videolar çekmek istiyorum ama araç içi tutucu bir türlü bulamadım. Bildiğiniz güvendiğiniz bir tutucu var ise ya da kullanıp önerebileceğiniz var ise çok sevinirim.

• Amazon üzerinden 2'li spigen ekran koruyucu aldım, ilk koruyucu taktım ve ufak ufak tozlar vardı. Tozların benden kaynaklı olmadığına emindim temizlemek istedim ama doğru düzgün temizlenmedi bende direkt çöpe attım. 2. yi açınca baktım onda da toz vardı direkt amazona yazdım, fotoğrafları gönderdim ve ürünü iade etmeden ücretsiz şekilde yeni ürün gönderimi sağladılar.

• Apple iPhone 15 Pro / iPhone 15 Pro Max [ANA KONU]

18.4 developer beta kullanıyorum

Cihaz pro max

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AİGUN -- 26 Şubat 2025; 0:49:58 >
  • 474 gündür aktif kullanıyorum, devir sayısı çok yüksek. Resmi veya authorized servislerde 15 pr batarya değişim maliyetleri nasıl?

Apple iPhone 15 Pro / iPhone 15 Pro Max [ANA KONU]

Önceden iPhone SE kullanırken telefonda hafıza açmak için bir uygulama kullanıyordum ve sahte dosya oluşturup sistem dosyalarını küçültmeye zorluyordu. Veya iTunes’dan film kiralaya bastığında telefon yer açmaya çalışıp kendini temizliyordu bu tarz bir sistem var mı ios 18 ile çalışan

• Selamlar,

Bir haftadır 15 Pro kullanıyorum. Cihazı ikinci el olarak değişensiz şekilde satın aldım. Daha önce iPhone kullanmadım.

İlk kullanımda ekranda hassasiyet sorunu fark etmiştim. Dandik koruyucu taktıklarını düşünerek dert etmedim. Spigen ekran koruyucusu alıp taktığımda sorun azaldı fakat hala ekran koruyucusuz kadar iyi değil. Xiaomi telefonumda bile ekran hassasiyet çok daha iyi. Parmağımın ucuyla hafif dokunuşlar yaptığımda ekran algılamıyor, günlük kullanımda ekranın algılamadığını fark ettiğim anlar oluyor.

Bu durum iPhone’larda normal mi acaba?

• EyesOnYou-TR kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle değil. Kaliteli bir ekran koruyucu cama rağmen böyle yapıyorsa vardır bir sorunu. Zira ben Torro kullanıyorum, o dönem ABD’den getirtmiştim ve o tarihte 2.500 TL civarı bir ücret ödeyerek getirttim. Gerçekten en kaliteli markalardan biridir ancak TR'de pek bilinmez. Mesela spigen gibi 1.5 - 2 seneye yaklaştıkça yapışkanını bırakmıyor vs. Parmağımın ucunun ucu değse algılıyor. Dediğiniz hiçbir şekilde normal değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sanerdk kullanıcısına yanıt
    3.949 TL diyor Apple'ın kendi sitesinde 15 Pro için.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlgilenen olursa 15 PM için spigen ez fit ekran koruyucunun 1 tanesini satabilirim.

Telefonun içinden geçmişsiniz 600 devir çok değilmi benim 317 15 pro

• AlkanExclusive kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam

• Matherson kullanıcısına yanıt
    Çok fazla videolu görüşme yaptığım için şarjım hiç dayanmıyor. Devir sayısının yüksek olması muhtemelen bundan dolayı ama emin değilim.

Ekim 2023 kullanım başlangıcı 618 devir %87 de benim cihazın durumu.

• Matherson kullanıcısına yanıt

Benimde %88 300 devir bile değil daha yeni 1 yıl oldu

• violason kullanıcısına yanıt
    Bizim cihazlar benzer durumda hocam, ben 80 civarı batarya değiştirmek zorunda kalacağım muhtemelen. Benim cihaz yd çift simli burada apple destek verirmi bilmiyorum.

garanti kapsamı içinde değişecekseniz 1000 döngü olmadan %80 altı olması gerekiyor..örnegin 1 yıl 8. ayda 900 döngüde %79 a geldiyse telefon garantiden değişmesi gerekir ama yazılımsal olarak bunu engellermi şüphelerim var yani 2 yıl sonuna doğru pil asla %80 altına inmeyebilir apple bu temkinli olmak lazım Apple iPhone 15 Pro / iPhone 15 Pro Max [ANA KONU] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reko -- 27 Şubat 2025; 10:51:53 >
  • 
Sayfa: önceki 19171918191919201921
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.