Şimdi Ara

Apple iPhone 15 Pro / iPhone 15 Pro Max [ANA KONU] (1917. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: BjornHeimdall Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 3 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
38.329
Cevap
691
Favori
1.909.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
85 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19131914191519161917
Sayfaya Git
Git
Giriş

Selamlar hocam. :)

Öncelikle ayrıntılı yazın için teşekkür ederim.

Carplay kullanıyorum ama kullanmadığım zamanlarda da oluyor. Pil istatistiklerinde her zaman yüzdesel payı uygulamalar alırdı ve bu kullanım oranın yüzdesi düşük olurdu. Bende ekosistemdeyim mutlaka bununda bir etkisi olduğunu düşünüyorum fakat geçen senelerde iCloud servisleriyle alakalı bir bug olduğu söylenmişti. Yanlış hatırlamıyorsam bu bug'dan sonra bu olay ortaya ara ara çıktı. Daha sonrasında ara sürümlerle sorun çözüldü. Hatta ios 17 de ekran kilitlerine widget geldikten sonra sürekli veri harcamasından dolayı eski sürümlerde kullanıcıların ara ara bu kullanım oranları artmıştı. Belki hatırlayanlar olur. :)

Kesinlikle söylediğiniz doğru. Saat kulaklık iki cihaz arası konum paylaşımı vs aklınıza ne gelirse bunlar mutlaka etki ediyor. Fakat şu sıralar bu kullanım oranları çok fazla. Yaklaşık 1 seneden beri bu olayı takip ediyorum ne zaman bu kullanım oranı yükselirse pil oranlarında düşüş oluyor.

18.1.1 den sonra zaten Apple 15 seresine ayar çekti. Özellikle 18.3 den sonra bu durum anlaşılır durumda. Günlük kullanımımda %10'luk bir kayıp var çokta önemli değil ama buraya sitemimi yazasım geldi. :)

• Evet dostlar 15pm cihaz surekli restart atiyordu hatirlayanlar vardir belki.
    Dun gittim zorluya,,, sirf yedek telefonla falan ugrasmamak icin kendim gittim telefonu verdim. 1 saat sonra geri aldim.
    Artik sifir telefon verilmiyor herhalde bilmiyorum. Degisen parcalari paylasiyorum.
    Su an telefon baya isiniyor,, pil kisminda boyle bir yazi var.

Apple iPhone 15 Pro / iPhone 15 Pro Max [ANA KONU]

Apple iPhone 15 Pro / iPhone 15 Pro Max [ANA KONU]

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• 5erafett1n kullanıcısına yanıt

Bir süre ısınması normal. İndexleme ve en az 7-8 şarj döngüsü sonrası bakın tekrar. Kasa hariç zaten değişmiş görünüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 15 pro max 18.3 RC kullanıyorum 18.3 kaynaklı veya RC kaynaklı bir sorun var. Cihazı açıyorum mobil veriyi açıp 2-3 dakika bir şeylere bakıp kapatıyorum 2 dakika sonra baktığımda %1 düşmüş oluyor, 2 dakika daha bakıp kapatıyorum 2 dakika sonra açınca %1 daha düşmüş oluyor.

• zhou1212 Z kullanıcısına yanıt
    Pil durumu yüzde kaç

• 5erafett1n kullanıcısına yanıt
    100

• zhou1212 Z kullanıcısına yanıt
    Bozuktur belki ya biraz daha kullanin olmazsa garantiye verin benimki de aldigimdan beri bozukmus

• A3104 kodlu iPhone 15 pro Alacam ne gibi eksikleri olur ilerde sorun yasarmiyim telefon için yardımcı olurmusunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 19131914191519161917
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.