Şimdi Ara

Apple iPhone 15 Pro / iPhone 15 Pro Max [ANA KONU] (1915. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38.329
Cevap
691
Favori
1.910.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
85 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19131914191519161917
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Seneler önce bir defa Macbook Pro almıştım, bir daha asla..

• keyboard772 K kullanıcısına yanıt

teşekkür ederim.

• 18.3.1 güncellemesi sonrası whatsApp’ta mesaj yazılan kısımın rengi değişti. Herkeste böyle mi acaba,

Apple iPhone 15 Pro / iPhone 15 Pro Max [ANA KONU]

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bastien kullanıcısına yanıt
    Ahahaha, ben 18.3.1 çıktığında yükledim, herhangi bir değişiklik yoktu. Şimdi sizin mesajı görünce özellikle baktım normal açık renkti orası, Whatsapp’i kapatıp açtım bir baktım ki sizin gönderdiğiniz gibi koyu olmuş.

18.3.1 ile alakası olmadığı açık, WP güncellemesi ile olmuş olmalı ama o da güncellendiğinde kendini kapatıp açması lazım, elle kapatıp açmamı beklememeli, garip bir durum oldu..:

• Desident D kullanıcısına yanıt
    Ben de Ağustosta almıştım 15 Pro’yu. Pazar günü sattığımda 140 döngü ve hala %100’dü pil sağlığı. Her gün neredeyse 2 kere tam şarj kullanmışsın değerler normal bence.

• bodysolid B kullanıcısına yanıt
    Kaça satıyorsun

• mason3400 M kullanıcısına yanıt
    70 e sattım. 16 pro aldım

• Merhaba,164 döngü %98 normal mi pil sağlığı acaba.15pro

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hkngzl -- 18 Şubat 2025; 15:46:20 >
  • 15 PM dün sabah şarjdan çektiğimde aldığım ss ve şu an. 2 günde 4 saat açık ekran, 13 saat civarı kapalı ekran ve şarjım hala 46. İOS 17.6.1. Cihaz pil olarak canavar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zhou1212 -- 18 Şubat 2025; 16:11:32 >

• askartal01 A kullanıcısına yanıt
    15 pro 512 70k ediyor mu ya. 128 lik 15 pro var ben de pil sağlığı %87 50k ya zor satarım gibi geliyordu.

• violason kullanıcısına yanıt
    Cihaz sıfırdan farksızdı . Arkadaşım saklama alanı yüksek sıfır yada çok temiz 15 pro arıyordu denk geldi alış veriş gerçekleşti. :)

• Bu arada 16 pro nun yandaki düğmesi hariç 15 pro dan nerdeyse hiçbir farkı yok.

• askartal01 A kullanıcısına yanıt
    15 pro Max 512 gb cihazı sıfır çizik tertemiz 67 binden zor sattım kaç ay ilanda durdu. İyi fiyata satmışsınız.

• Bastien kullanıcısına yanıt

iOS ile alakası yok. WhatsApp’ın güncellemesinden olan şey.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncel 18.3.1 sürümü kullanan arkadaşlar iphone 15 pro şuanda oyunlarda gündelik kullanımda cihazda ısınma problemi cok duydum ısınma problemi varmı almayı düşünüyorum ısınıyormu bu 15 prolar alsammı karar veremedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sero29 -- 19 Şubat 2025; 11:54:54 >
  • Sero29 S kullanıcısına yanıt
    Hocam yaklaşık 7 aydır kullanıyorum cihazı ısınma sorunu yaşadığımı hatırlamıyorum. Belki ilk çıktığı zamanlarda vardı bilemem ama artık öyle bir sorun yok. En azından kendi cihazımda böyle bir sorun yaşamıyorum. Alın kafanız rahat 3-4 sene kullanırsınız

• Sero29 S kullanıcısına yanıt
    Hocam ben 17.7.2 sürümünden geçtim ne uygulamalarda ne de şarj olurken yaşadığım ısınma sorununu 18.3.1de yaşamadım bu açıdan beni mutlu etti geçişi dfu mode alıp yaptım ama temiz kurulum şarj konusuna gelirsek beni üzmüyor kullanıcıdan kullanıcıya değişen bir durum zaten çok takılıcak bir şey değil 18.3.1 sürümü çok akıcı ve stabil şuanlık

• airflow1 A kullanıcısına yanıt
    17.7.2 den direk 18.3.1 mi geçtin hocam yani ısınma problemi yok diyosun üretim tarihi ney cihazın bilgi verebilirimisin

• Son güncellemeyle pili uçurdular. Bir arada böyle olmuştu. Dfu modla çözmüştüm ama uğraşamıcam artık. :s

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • WatchteR kullanıcısına yanıt
    ne kadar kötü hocam

• 
Sayfa: önceki 19131914191519161917
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.