Şimdi Ara

Apple iPhone 15 Pro / iPhone 15 Pro Max [ANA KONU] (1914. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
38.322
Cevap
692
Favori
1.909.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
84 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19121913191419151916
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

teşekkür ederim hocam sağolun.

asıl merakım batarya konusundaydı eğer düşüşler yaşanıyor ise bu güncellemede kalmak daha mantıklı geldi bana ;)

• Akbaba iso kullanıcısına yanıt

Batarya önemliyse kalın hocam. iOS 17'de 15PM'in özellikle bekleme süreleri çok daha iyi. Fakat iOS 18'de de ısınma yok denecek kadar az.

• Dün 15 Pro verip Pro Max aldım. Aldığım cihazda 17.6.1 yüklü ve anladımki İOS 18 akıcılık konusunda berbat. İOS 18 yüklü başka bir 15 Pro Max ile karşılaştırınca benim cihaz yağ gibi akıyor. Ana menüde bile fark var.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • MonacoDoom kullanıcısına yanıt

Pil sağlığını korumak için bazenleri 100e kadar şarj edebilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zhou1212 Z kullanıcısına yanıt
    ios 17 nin en stabil sürümleri 17.7 ve 17.7.1 di bana göre büyük ihtimal 18 de oturur ama pil süresi yetmeyecek bu seferde

• ctrl-alt-delete kullanıcısına yanıt

ısınma konusuda cabası tabi ;) bakalım deneyimleyeceğim gittiği yere kadar.

• sfydn S kullanıcısına yanıt
    Maalesef 16 serisi satılsın diye Apple bilinçli olarak 15P/Pm'in batarya süresini düşürdü. Telefon ısınmıyor etmiyor ama fazla batarya tüketiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    malesef hocam 1-2 ay sonra az farkla takas yapabilirsem s25 u denemek istiyorum bakalım

• Bugün zorluya gittim 15 pm den 16 proya geçsem mi diye. Gönlüm razı olmadı çıktım eve geldim. Yok yani telefona bakarken resmen beni alma dedi. Elindekinin kıymetini bil diye seslendi. 🤣

Arkadaş hiç mi inovasyon olmaz ya. Kamera aynı, renk aynı. Bir tek çöl titanyum iyi gibi oda bayan tercihi gibi. Alacaksın sonra yok dokunmatik yok panel kalitesi riski. Aldısı sattısı bi dert zaten.

Doğru mu düşünüyorum arkadaşlar?

• WatchteR kullanıcısına yanıt
    Hocam 15P/Pm'den sonra 16P/Pm alırsanız ekran dokunmatik hassasiyeti bi garip gelir. Bunu mutlaka göz önüne alarak alım yapın.

Mesela yakın zamanda 14P'den geçiş yapan bi' arkadaşın yeni yorumu.

Apple iPhone 15 Pro / iPhone 15 Pro Max [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctrl-alt-delete -- 17 Şubat 2025; 18:52:15 >
  • WatchteR kullanıcısına yanıt
    bariz ekranı sorunlu ama 16 pm konusunda hala bunu kabul etmeyenler mevcut onlarınki sorunlu değil diye sanırım ama genel bir donanım sorunu var 15 serisinde hiç kimse yaşamamıştı mesela bu tarz sorunlar ekran büyüdüğü için yaşanmış olabilir bana göre

• sfydn S kullanıcısına yanıt
    Yok hocam cidden sorunlu. Başka bir telefon ile kullanınca dokunmatik hassasiyeti hemen garip geliyor zaten. Bazı cihazlarda daha fazla bazılarında daha az.

sanırım iphone almak için bundan sonra en az 2 ay beklemek gerekecek sorun var mı diye 2 seridir ona döndü seneye yenilik yapacaklar artık ne sorunlar çıkar Allah bilir

• Evet 16 bölümünde araştırırken çok yazı gördüm bununla alakalı. Cidden sıkıntı hiç riske almayayım en iyisi. Artık umursamıyorlarda satmaya devam ediyorlar.

15 pro ısınmıyormu hocam almayı düşünüyorum ısınıyor diyende var demeyende var ısınmadan kastım ufak tefek işlemlerde ılıklaşma oluyormu cihazda merak ettim

• Sero29 S kullanıcısına yanıt
    Günlük kullanımda alev alev yandığı bir durum yok hocam. Ama artık eski seri almayın. Neredeyse 17 serisi gelecek. 15 P/Pm kullanıcıları artık cihazlarını eskittiler bile.

Haklısın ama Bütçem el vermiyor hocam düz 13 kullanıyorum geçme sebebim 120 hz ekran ve daha iyi kamera 14 pro 13 pro da düşünüyorum ama garantileri bitmiş baya eskildiler artık bu yüzden 15 pro düsünüyorum temiz 2.el kafama takılan kronik bir sorunu varmı ısınma sorunu yaşarmıyım ordayım ben şuanda 16 pro güncel diye 15 proyu indirme peşindeler diye düsünüyorum ama 17 cıkınca buseferde 16 pro ya operasyon cekicekler 15 pro daha stabil hale gelir diye düşünüyorum

• Sero29 S kullanıcısına yanıt
    Bence düz 13'ten herhangi bir iphone modeline geçmeyin. Paranızı biriktirin, faize koyun, dolar alın ama 17 serisini bekleyin. En kötü düz 17 alırsınız. Kasa komple değişiyor. Yeni ön kamera geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctrl-alt-delete -- 17 Şubat 2025; 23:10:47 >
    Düz almam hocam benim için yenilik çok önemli değil ama pro modeline geçmeyi düşünüyorum daha premium hissi var 17 de cok farklı bir kasa olucağını sanmıyorum iphone 16 da ise kamera tuşu eklenmiş benim hosuma gitmiyor açıkcası

• Batarya eğer böyle giderse 1. senenin sonunda ücretsiz değişime girecek gibi duruyor,

Tüm işlerimi telefonda hallettiğim için standart kullanıcıya göre kullanımım daha yüksek olabilir.

15 Pro

Apple iPhone 15 Pro / iPhone 15 Pro Max [ANA KONU]

• 
Sayfa: önceki 19121913191419151916
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.