< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Apple iPhone 15 Pro / iPhone 15 Pro Max [ANA KONU] (1922. sayfa)

-
-
15 PM Orjinal Sarj kablosu ve başlığını kullanıyorum 6 ayda %89'a düşmüş batarya sağlığı garantide değişim olabiliyor mu bilgisi olan var mı ?
-
2 yıl içinde garanti bitmeden 80 in altına inerse garantiden değişim olur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sfydn -- 10 Mart 2025; 21:5:12 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Çok tuhaf bu kadar hızlı düşmesi. 1,5 senelik 15 PM %98 benim
Bende de durum garip. 200. döngüye kadar %100 geldim (14 ay), şu anda 254. döngüdeyim %94'e kadar düştü.
-
Benim de 1.5 sene ve yüzde 88 ancak 1.5 gün çıkarıyor. Keşke yüzde 80'in altına inse de garantiden pil yenilesem...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Fiyat nedir hocam özelden yazdım ama
Özelden mesaj gözükmüyor. 300 + kargo sizden
1000 döngü olmadan %79 olursa ücretsiz değişim oluyor herhalde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yeni güncellemeyi yükleyen oldu mu değişiklik var mı
Ben yükledim. Herhangi bir değişiklik göremedim. Sanırım hata güncellemesi gibi
Merhaba arkadaşlar, telefon zil sesi seviyesini kendiliğinden en düşüğe getiriyor. Ben farkettikten sonra yükseltiyorum ama bir süre sonra tekrarlıyor. iOS sürümüm 18.3.1. Bunu yaşayan var mı ?
-
Arkadaşlar, YD Iphone 15 Pro alma ihtimalim var bütçeme uyuyor. Beni düşündüren bataryası. Bu telefon oyunsuz şekilde kaç saat ekran süresi veriyor standart kullanımda?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JabbaWockeeZ -- 14 Mart 2025; 0:34:19 >
Yurtdisi sıfır almayın tüm cihazlar yenilenmiş bilginiz olsun..
Batarya mobil veride 5 saat wifi ile 7 saat götürür.
Hocam deri kılıfı nereden aldınız? Daha önce almıştım şimdi fiyatları absürt olmuş siz ne kadara aldınız 15p kullanıyorum bende.
cihazda ısınma sorunu yaşıyorum bu aralar normal kullanımda hiçbir sorun yok ama normal sıradan oyunlarda ısınıyor öyle cod pubg vs felanda değil artık cihazdan mı ios sürümünden mi yoksa uygulamarın optimize olmamasından mı bilmiyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sfydn -- 14 Mart 2025; 22:44:2 >
Yenileme tr deki gibi yan sanayi parçalarla mı yapılmıs acaba kapalı kutu yenılenmıs dıye satılan yd 15 pro 128 815 $ civarında
-
Orijinal parça kullanacaklarını hiç sanmıyorum. çinde yenilenen cihazlar.
-
Alan arakdaşa 3utools dan verification yap dedim dönüş yapmadı ama söylediği pil %100 kullanım mart 2025 göründüğü sağlık 100 tabi birde ayarlarda değişen parça bildirimi olmadığı yönünde galiba rotayı 15 pro dan yine yd s24 ultraya çevireceğim en azından kapalı kutu sıfır teşekkürler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X