Şimdi Ara

Apple iPhone 15 Pro / iPhone 15 Pro Max [ANA KONU] (1924. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: cmlsen Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38.502
Cevap
684
Favori
1.928.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
85 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19221923192419251926
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Iphone araç şarj kiti ne önerirsiniz?

• Erdemkozluca E kullanıcısına yanıt
    Büyük simgeler sorunlu mu diyorsun yani?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Selam,

Telefonu şarjı bitene kadar kullanıyorum. Kalibre etmek maksatlı. Şarja takıyorum kendi kendine açılıyor telefon. Bunun bir ayarı var mı? Kapanıp, şarja taktığımda telefon kendi kendine açılmasın istiyorum.

• BORUBEY06 kullanıcısına yanıt

Ayari yok kapatip şarja takabilirsin yada şarjda ikrn kapatabilirisn ikisinde biri idi..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese merhaba,
    Telefonda oyun oynamam,kamerası hiç önemli değil. Film ve youtube video izlemeyi çok severim. O yüzden büyük ekran alışkanlığım var( samsung s22 ultra kullanıyorum) ve 120 hz çok önemli.Ayrıca gün içersindeki pil dayanım süresi ve cihazın ısınmama olayı çok çok önemli.Sosyal medya wp vs klasik tabii onları kullanırım.En son kullandığım iphone 5s ti,burda sakın gülmeyin :))) ios a çok uzak kaldığım için bilgi toplamaya çalışıyorum. Uzman arkadaşların hangi modeli

• merhaba

15 pro aldım ikinci el olarak 13 prodan geçtim birkaç şey dikkatimi çekti daha önceki telefonumda rastlamadığım.

typc girişinin içinde model numara yazıyor ve kasada da belli belirsiz bir lazer baskı yazı var.

Acaba soket ya da kasa değişim mi yoksa herkeste mi böyle yardımcı olursanız çok sevinirim

görseller ekte

Apple iPhone 15 Pro / iPhone 15 Pro Max [ANA KONU]

Apple iPhone 15 Pro / iPhone 15 Pro Max [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi parodis -- 27 Mart 2025; 4:21:30 >

• kabune kullanıcısına yanıt
    Samsung s ultra serisinden devam bence :))

• parodis P kullanıcısına yanıt

benim 15 pro da bunlar yok. muhtemelen senin telin kasası değişmiş aldığın yere sor.

hocam alttaki resimdeki benim cihazda var 15pm nerede üretildiği ve kodu yazıyor ama üstteki yok o farklı bişey anlamadım

Hocam merhaba, sanırım seninde cihaz yurtdışı Çin'den gelme fiziki çift simli model ? Ben de yakın zamanda aldım aynı şekilde kasa çünkü. Bir sıkıntı yok bence. PC ye bağladığımda da bir sıkıntı göremedim.

• JabbaWockeeZ kullanıcısına yanıt

iPhone 15 Pro yurt dışı aldım ben de. Model kodu 5 ile başlıyor. Anlamını biliyor musunuz? Bir de ekran koruyucu ve kılıf olarak ne kullanıyorsunuz, tavsiyeniz var mı?

Hayır işte türkiye cihazı faturası var model tua ile bitiyor

• Abdülhak Hamit Tarhan kullanıcısına yanıt

Anlamını bilmiyorum ama bu aldıklarımız yenilenmiş olarak geçiyor. Benim telefon da 5 ile başlıyor. Valla ben orjinale göre bir fark göremedim. Pc'ye bağladığımda batarya modeline kadar orjinal cihazla aynı çıkan sonuçlar. Gayet memnunum sıkıntısız şekilde kullanıyorum. Kılıf olarak amazondan idarelik şeffaf bir kılıf aldım. Ekran koruyucu olarak amazondan Uruchi marka 2'li satılan uygulama kitli ekran koruyucuyu aldım. Uygulaması falan gayet kolay. Sadece diğer ekran koruyucularda olduğu gibi ufak bir siyah çerçevesi var. Bu da ekrandan biraz yiyor. Ben TEMU'dan falan hidrogel film almayı düşünüyorum bakalım.

Benim cihazda kasada lazerli şekilde yazı yok fakat type c yerinde model numarası yazılı sizdeki gibi.

Kasayı yurt dışı cihazla mı değiltirdi bunlar ne yaptı ya 😅

• Benim 15 pm'de ne uretim yeri yaziyor ne de cercevede lazerli bir yazi var. Uretim yeri belki olabilir ama lazerli yazi orjinal urunde olacagini sanmiyorum.

Neyi yenilenmiş anlamadım ben de. Sanırım işi iyi yapmışlar. 3Utools’ta da %100 çıktı. Bilemedim.

Ekrandan yemeyen koruyucu var mı hocam bildiğin ? Aşırı ayar oldum. Binlerce lira da vermek istemiyorum. Temu vs demişsin, bahsettiklerinin farkı nedir? Cam değil de jelatin mi? Link var mı

• Abdülhak Hamit Tarhan kullanıcısına yanıt

Ekrandan yemeyen koruyucu arıyorum bende. Burda spigen önerdiler ama o da telefonun yanlarında çok toz biriktiyor diyorlar. Bahsettiğim ürün cam değil jelatin gibi. Biraz uygulaması zor ama verdiği hissiyatı seviyorum ben. Önceki telefonumda kullanmıştım. Biraz kolay çiziliyor ama.

https://www.temu.com/tr/3--tam-kaplama-yumu%C5%9Fak-hidrojel-film--15-pro-max-11-12-13-14-pro-----x-xr-xs--7-plus-se2020-se2022-3---g-601099526634678.html?_oak_mp_inf=ELb5iZ6m1ogBGiAyNDVhMjE1MDM3YzY0NGYzOWMxM2E3MDBhNGQzMzcyMCDqhcC73TI%3D&top_gallery_url=https%3A%2F%2Fimg.kwcdn.com%2Fproduct%2Ffancy%2Fmarket%2F0d16b4b6ab3f822c9675ec60ce1d58cb_jNnvNEZvIVdf4.jpg&spec_gallery_id=1&refer_page_sn=10009&refer_source=0&freesia_scene=2&_oak_freesia_scene=2&_oak_rec_ext_1=NjkwOA&_oak_gallery_order=1869633312%2C1337817416%2C39085049%2C188688512%2C1850702083&search_key=iphone%2015%20pro%20hidrogel&refer_page_el_sn=200049&_x_sessn_id=4hknngg7rz&refer_page_name=search_result&refer_page_id=10009_1743076185237_ztjl7vkx91

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JabbaWockeeZ -- 27 Mart 2025; 14:52:26 >

• eiskent E kullanıcısına yanıt
    Bugün zorlu apple gittim tüm cihazların typc girişinde model numarası ve china yazısı vardı

• 15 Pro’nun Wİ-Fİ performansından gram memnun değilim. iPhone 13, S22,S23 cihazda çeken yerde full gözüküyor ancak internete girmiyor. Üç cihazda da denedim böyle bir problem yok. Router olarak Asus’un dual band kaliteli bir routerini kullanıyorum. Evde internet alt yapım da yeni. Dizüstü bilgisayardada sorun yok. Ne yapabilirim? Bunu farkeden oldu mu içinizde? Hücreselde bir sıkıntı yok.

Router’in dibindeyken whatsapp uyarı veriyor internetinizi kontrol edin diye.

Apple Watch S10 ile kullanıyorum. Eskiden 2.4ghz üzerinden bt kulaklık bağlanınca aynı frekanslarda internet çok yavaşlıyordu. Bt cihazı olduğundan kaynaklanıyor olabilir mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Desident -- 27 Mart 2025; 17:20:37 >
  • 
Sayfa: önceki 19221923192419251926
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.