< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Apple iPhone 15 Pro / iPhone 15 Pro Max [ANA KONU] (1927. sayfa)
-
-
15 pro serisinin kapalı kutusu vs yokmuş meğer toplamaymış. Alacaksan 16 serisi al dediler ve 16 serisi gerçekten sıfır cihazlar 15 ler üretimden kalmisquote:
Orijinalden alıntı: krki
Maalesef çünkü benim başıma da geldi.
Sonra gittim iade ettim aldığım kişiye ve gidip 16 Pro aldım 1 yıl uluslararası garantili kutusunu ilk ben açtım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Benimki toplama degilnis değişim.cihazi serl numarasının başında 5 olanlar değişim.cihaziymis
Net cevap alana kadar tüm iphone forumlarına soracağız..
ios 10’lu home tuşu bozuk 5s var whatsapp geçmişini almak için ios 12’ye güncellememiz lazım ios 10 sonrası kaydırma iptal olup home tuşuna basmak zorunlu olduğu için asistive touch ile bu işi halletmiştik fakat ios 12’ye güncelleme sonrası asistive touch otomatik olarak kapanır mı yoksa açık mı kalır?
(Çünkü zamanında bozulma sonrası sola kaydırdığımızda şansa en son ayarlara girildiği için oradan asistive touch’ı etkin edebilmiştik)
-
Yıllardır her çıkan pro max'i alıp kullanıyorum hayatım boyunca hiç böyle bi batarya süresi görmedim 11 Pm yakındı sadece, hele 15 Pm bunun yarısı kadar ekran verirdi o yüzde ile. Ya ömrüm boyunca aldığım bütün iPhone'lar sorunluydu ya da ben telefon kullanmayı bilmiyorum :)
-
Benim şarjımı emen tek uygulama Amazon, alışveriş yaparken şarj akıyor, zaten telefon da ısınıyor o esnada…
Böyle bir ekran süresi daha önce görmedim bunyelefon bozuk olabilir 😂
Sıfır 15 pro max da 100 den 99 a 100 döngüde düşerken şimdi 150 döngüde 3 düştü ve 96 ya geldi .
Daha önce bu kadar hızlı düşmüyordu yaptığım tek farklılık Turkcell den Vodafone a geçmek oldu .
Günde 8 saat ekran süresi alıyorum video kullanımı az ve 1.5 gün gidiyor ilk aldığımda hattım Turkcell idi hiç kapatmadan telefonu 3 günü görüyor basende 4 gün oluyordu .
ama hat değilşimi yapmak benim için felaket oldu sanırım
-
Üç operatörü de denemiş birisi olarak bölgeden bölgeye farklılık gösterse de ortalama hizmet kalitesi açısından Türkiye'de turkcell den şaşmamak gerekiyor pahalı ama yapacak bir şey yok. Vodafone veya turk telekomdan turkcelle geçince ekran sürem arttı tarzında yorumlar görmüştüm
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siteamsorunsali -- 5 Nisan 2025; 22:36:57 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X