Şimdi Ara

Apple, iPhone 15 serisini satmakta zorlanıyor: Önceki modeller revaçta (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Neden ikna olmayayım. Sadece merak ettim. İki platform arasında ne gibi avantajlar ve dezavantajlar var diye.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ahmet1020 kullanıcısına yanıt
    Avantajlar sadece bunlar mı yani?

• Esxici E kullanıcısına yanıt

Telefona çok para vermeyi mantıklı bulan biri değilim.Apple tecrübemde en son 7 idi.X3 pro kırılınca hadi iPhone 15 alayım dedim(Hanıma da 15 pro max aldık.Kendisi apple fanı mutlu, lakin yanına s24 ultra yı koydum benim tadım kaçtı.)Hiç memnun değilim.Günlük kullanımda kamera harici hiç bir artısı olmadı bana, üstüne üstlük batarya performansı ve şarj süresi de tam tersi negatif olarak yansıdı ki ben Kıbrıs’ta yaşıyorum android flag ship ler ile aynı fiyat iPhone lar öyle Türkiye’deki gibi fiyat farkı da yok lakin ona rağmen bile tercih etmem bir daha.Kısaca benim, aynı konforda bir poco cihazda yapamayıp iPhone da yapabildiğim hiç birşey olmadı.

Ha bu arada asıl fiyasko Apple Watch.Her gün şarja takmak zorunda kalıyorum  

İPad rakipsiz, MacBook kullanım tarzına bağlı olarak ekstra özellikler sağlayabiliyor bunlar tercih edilebilir lakin iPhone ve Watch kesinlikle rakiplerine göre hiç bir artı sağlayamıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3K1X -- 18 Temmuz 2024; 20:29:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Özellikle Pro olmayan modellerdeki düşüş dikkat çekici.

Yapay zeka desteği kapsamına almayarak Pro olmayan baz iPhone 15 modellerini kendileri baltalamış olabilirler. Aklıma ilk gelen bu oldu.

• 3K1X kullanıcısına yanıt
    Akıllı saatlerin hiçbirini beğenmiyorum hatta bence popüler kültür ürünleri. Telefona gelince; yaş ilerledikçe kamera kalitesi vb durumlar pek fark etmiyor benim için, zaten üst modellerde farkı anlayan pek de insan yok. Geriye pil ve ekran kalitesi kalıyor. Onlarda da yenilenme hızı ve ppi değerine bakıyorum. Şarj süresine gelince de ancak modeller arasına 1-2 hadi bilemedin en fazla 3 saat oynasın. Eşimde android var bende iphone. Yazılımsal olarak da beni androide geçmeye zorlayacak bir şey nedense bulamadım. Eskiden korsan müzik, direkt film atıp izlemek ya da telefonu flash bellek gibi kullanma gibi artıları vardı androidin ama artık onları kullanan da kalmadı. Yani özetle dönüp baktığımda iki platform da yazılım, donanım ve fiyat olarak bir birine çok yakın gibi. İphone bi tık pahalı ama o da 2. elde tolere ediyor bu durumu. Bunlar dışında da ios ve android tarafında birinin diğerini ezip geçeceği ve kullanmayanını cezbeden bir fark göremiyorum.

• Esxici E kullanıcısına yanıt

Hocam öncelikle 2.el gibi durumları hiç düşünmüyorum.Bende mi anormallik var ? Bilmiyorum lakin ben cihazı kullanmak için alıyorum iki gün sonra satacağımı düşünerek niye bir telefon alayım ki ? Sonuçta arsa almıyoruz  

Telefon olarakta tamamen F/P olarak bakıyorum duruma.Burda şuan 15 pro max 40 bin tl, x6 pro 11 bin tl.Şimdi bakıyorum kamera harici ne fark edecek günlük kullanımda ? Kısaca bu cihazı alan kişilerin %99’u zaten vaad edilenleri kullanmıyor.

3 senede telefon değiştiren iki kişilik ailede, 10 senede aradaki fark 6 bin dolar yapar.Paranın işletildiğini düşünürsek 10 senede 4-5 yaşında bir premium c segment araba demek o  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3K1X -- 19 Temmuz 2024; 20:59:53 >

Telefona verilen parayı ben de gereksiz buluyorum. 2. el avantajını da sıfırı pahalı ama satarken o pahalılığı tolere ediyor diye belirttim. Dediğin gibi kimse vaad edilen özellikleri kullanmıyor, olsun istiyor ama kullanmıyor :)

Batarya performansı hızlı şarj iphonedemi daha yavaştı size göre tek artısı kameraydi yani

• Ahmet1020 kullanıcısına yanıt

Hocam tabi ki bütünüyle(Batarya, şarj harici ve evet söylediiğim gibi iPhone’da şarj daha çabuk bitiyor ve daha uzun sürede doluyor.) daha iyi bir cihaz ama benim anlatmak istediğim;

Telefonla ne yapıyoruz ki ? Whatsapp, Skype, tarayıcı, basit finans uygulamaları, telefon görüşmesi vs. vs.

Ne gereği var diyorum hocam.Zaten aynı işlemleri aynı konforda 1/4 fiyatındaki bir cihazda da yapabiliyorsun.

Hocam akıllı düşünüyorsunuz kafanıza göre kulaktan dolma bilgilerle yorum yapmiyorsunuz tecrübe ve görünüm 15 serisi düz modeller iPhone gibi telefona hiç yakışmadı 60 hz kasan ekran neden ısrar ediyorlar hala anlamıyorum 240 hz telefonlar çıkardı başka markalar Apple hala 120 hzye gecsekmi diye düşünüyor valla 240 hz lafını duymustum doğruydu

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.