Şimdi Ara

Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU] (860. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Bastien , İsmail..58 , ysn61 , gktg26 , Passenger Daha Az
5 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 8 Misafir (1 Mobil) - 10 Masaüstü3 Mobil
5 sn
17.206
Cevap
508
Favori
770.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 857858859860861
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Senin gibi tipler maalesef heryerde türedi. Kendi beklentisine uymadığı için hakaret eden, hakir gören, herşeyi bildiğini, kendi bildiğini doğru sanan insanlar. Type c yi özellik diye sayan, 60hz cihaz kitleyen, daha ana menüde ikonları istediğin yere taşımayı bile yeni getiren, onu da tam yapamayan, tablette Oled 120hz kullanmak isteyenlere 45-50k fiyatla (11” için) kapı açan, klavyesine 15k isteyen, daha tabletinde hesap makinesini yeni kullanıma sunmuş, ne Whatsapp ne instagram çoğu uygulamadan yoksun, aspect ratio dan dolayı alttan üstten ciddi boşluk bırakıp birşey izlerken kanser eden, one ui işlevselliği için en az 4-5 kez ana güncelleme alması gereken firmadan sanki herşeyi muhteşem yapıyor gibi bahsediyorsun.

droidçi diyorsun ya, al sana droidçi, herkesi kendin gibi zannetme. İki tarafında birbirine avantaj ve dezavantajı var.

Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• FinalVerdict93 F kullanıcısına yanıt

Bende aynı zamanda S24U ve Tab s10+ da var. İki tarafı da kullanıyorum. Ikiside muhteşem değil, ikiside avantaj ve dezavantajları var. Hiçbirisini savunmuyorum, neden özellikle sana yazdığımı yukarıda anlattım. Daha da uzatmaya gerek yok, hadi selametle..

• Valla ikinizin de mesajlarını keyifle roman okur gibi okudum taki su son 3 4 mesaja kadar. İki cihaz hakkinda da bu kadar bilgili bu kadar tecrübeli kişilerin karşılıklı tezlerini savunmasını okumak kadar eğlenceli ve bi o kadar da bilgi sahibi olunabilecek bir ortam yoktur diye düşünüyorum. Tabiki forum da bu yüzden var. Ama şu son yazdığınız seviyeden uzak mesajlar beni üzdü açıkçası. Dediğim gibi artık hiçbir cihaz birbirinden eksik veya fazla değil. Hepsinin one çıktığı geride kaldığı durumlar var. Kendi kişisel beklentimize göre istediğimiz markayı alıyoruz. Yine de ikinize de teşekkür ediyorum. Güzel bilgilerinizi bizle paylaştığınız için.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • FinalVerdict93 F kullanıcısına yanıt
    Dandroid ne ya Allah aşkına :D 8 yaşında mısın? Yoksa telefonu sosyal statü simgesi olarak gören kesimden misin ? Aynen kardo kanzi hajit

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Amazonda iphone pro 256 80K. daha iyi bir fırsat gelir mi sizce? ona göre alacağım bugün çok kararsız kaldım

• G.U.Y kullanıcısına yanıt

128 lik PT de 75,5k. İlla 256 olmayacaksa bunu da tercih edebilirsiniz, iCloud ile kullanımda yeterli gelir (ben böyle kullanıyorum)

pozitif teknoloji
    iPhone 16 Pro 128GB Beyaz Titanyum MYNE3TU/A - Apple - PT
    https://www.pt.com.tr/iphone-16-pro-128gb-beyaz-titanyum-myne3tu-a

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sky__walker -- 30 Ocak 2025; 9:46:58 >
  • sky__walker kullanıcısına yanıt

128 yetmez hocam bana, sanırım amazondan alacağım bugün. siyah ve natural titanyum arasında kaldım

Telefonların fiyatları genel olarak düşüş eğiliminde bekleyebilirsiniz. Fakat bu ay güzel banka kampanyaları var. Değerlendirip alabilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ctrl-alt-delete kullanıcısına yanıt

Hocam az önce sipariş verdim 80K. ilk defa iphone kullanacağım. satın aldıktan sonra fiyat arttı. umarım iptal etmezler.

Hayırlı olsun hocam. Güzel günlerde sağlıkla kullanın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ErKaN-23 kullanıcısına yanıt

Markaların kendine has kamera karakteristiğini bilenler o fotoğrafların s25 ultra olduğunu bal gibi bilirler. Samsung telefonların kameraları çöptür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayloft -- 30 Ocak 2025; 11:16:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sky__walker

Senin gibi tipler maalesef heryerde türedi. Kendi beklentisine uymadığı için hakaret eden, hakir gören, herşeyi bildiğini, kendi bildiğini doğru sanan insanlar. Type c yi özellik diye sayan, 60hz cihaz kitleyen, daha ana menüde ikonları istediğin yere taşımayı bile yeni getiren, onu da tam yapamayan, tablette Oled 120hz kullanmak isteyenlere 45-50k fiyatla (11” için) kapı açan, klavyesine 15k isteyen, daha tabletinde hesap makinesini yeni kullanıma sunmuş, ne Whatsapp ne instagram çoğu uygulamadan yoksun, aspect ratio dan dolayı alttan üstten ciddi boşluk bırakıp birşey izlerken kanser eden, one ui işlevselliği için en az 4-5 kez ana güncelleme alması gereken firmadan sanki herşeyi muhteşem yapıyor gibi bahsediyorsun.

droidçi diyorsun ya, al sana droidçi, herkesi kendin gibi zannetme. İki tarafında birbirine avantaj ve dezavantajı var.

Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU]

Apple yıllardır aynı teknolojiyi az ver verdiğini kısıtlı ver pahalı olsun ki premium olsun yalnız işin en kötü yanı xiaomi samsung gibi firmalarda Apple taklit etmeye çalışması işleri aynı anlattıklarının gibi bir kısır döngüye sokuyor iki tarafta dezavantaj ve avantajlar oluşturuyor bir dönem Apple yerinde Nokia vardı aynı şekilde ilerliyorlar ama Apple daki bu fanlar statü vip olayı bitmedik çe elmanın sırtı yere gelmez iphone 16 pro max hala yok satıyor.

• seyhmus21 kullanıcısına yanıt
    Dediklerinize katılmakla birlikte artık cep telefonu form itibariyle son noktaya ulaştığını düşünüyorum yenilik yapamayan her firma olanı cilalamaya uğraşıyor bu da beraberinde premium kılıfı takma mecburiyeti getiriyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • mukuk20 M kullanıcısına yanıt

👍

şimdi oldu, teşekkürler 🙏

• Bastien kullanıcısına yanıt
    Ana ekrana ekle seçeneği var favoriye kaydet kısmının altında.istediğin kadar ekleyebilirsin.

• 18.3 e gecen varmi 16 pro da durumlar nedir pil performans vs

16 pro serisinde ön kamerayı kapatmayan cam yok diye biliyorum. Varsa da kalitesiz piyasa ürünüdür. Kamera dinamik ada ile birlikte camın içinde olduğu için o bölümü açık bırakan bir ürün uygulamanızı tavsiye etmem. Sonuçta açık olursa o alan çizilebilir ve çizilen ekranınız olacaktır. Kaliteli bir cam kullanırsanız ön kameranın kalitesinde herhangi bir düşüş olmaz. Cam olarak kenarları siyah olan tam kaplayan bütün camlar marka ve model farketmeksizin 16 pro serisinde ekranı daraltıyor. Bilginiz olsun. Tam kaplayan cam olarak tavsiyem; Benks Glass Warrior safir kaplama olur. Ekranım daralmasın derseniz tam şeffaf olarak Benks İnvisi Warrior modelini tavsiye ederim. Fakat, bu tam şeffaf, kenarları siyah olmayan ekran koruyucularda, kenarlarda ışık kırılması ve zamanla toz toplama sorunları oluyor. Bilginiz olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BL@DE -- 30 Ocak 2025; 17:8:25 >
  • 
Sayfa: önceki 857858859860861
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.