Şimdi Ara

Apple Iphone 3G 16GB 2.0 unlock-türkce TR'de ilk diye bir başlık var (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
7.937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende satıcılardan bırısıne sordum benim iphone 3g yi unlock edebılırmısın dıye ve kac para dıye..cvp yazmıs 100 ytl ye yapıyorum! tamam yanına geleyım yap ozaman dedım. cvp gelmedı gerıye..bir baska satıcıda 2 hafta sonra turkıyeye gelınce yapabılırım dedı. kısacası sallıyorlar galıba. yada bir kac satıcı sozlesmesız satılan ıphone 3g lerden elde etmıs onları satıyor..! acıkcası ben forumlarda ıphone kırıldı dıye kıyamet kopmadan cıhazı kımseye kurcalatmaya nıyetli degilim
  • en dogrusun yaparsın, ayrıca birine kurcalatma kendin yap arkadaşım en saglamı
  • quote:

Orjinalden alıntı: ctokay

en dogrusun yaparsın, ayrıca birine kurcalatma kendin yap arkadaşım en saglamı
    uvenım
    arkadasım seninle konustuktan ve yaptıgın acıklamaları okudukca sankı kendım becerebilecekmısım gıbı geldı. hele bır kırılsında kendım forumları okuyarak yada yardım ısteyerek denıycem!
  • Eger mesele kirmaksawww.sleepers.net her turlu bilgiyi bulabilirsin. Yok eger sim unlocksa,onun icin az daha var. Kimseye gonderme telefonunu kendin hallet islerini.
  • Şöyle bir şey var, hepimizin gözden kaçırdığı; kimi Avrupa ülkelerinde Unlock satılan cihazlar var.*

*Fransa, Almanya... belki buralardan alıp getiriyorlardır. Ancak bildiğim kadarıyla oralarda satılan unlock cihazlar sadece o ülkelerin şebeklerine açık oluyor... Ama belki de 3g'de böyle değil, bilmiyorum...
  • pekı bu ulkelerde fıyatları konusunda bılgısı olan varmı?
  • yaw biraz sabır ederseniz vodafone zaten getirecek. ne unlock ne jailbreak için uğraşmayacaksınız. USA satış fiyat 200USD olduğuna göre burada tahminim 200euro + kdv olur yani yaklaşık 450 ytl!!! benim tahminim budur. alırsın vodafone hattını verirsin 450 ytl ni hiç kasmadan babalar gibi kullanırsın. unlock edilmesi ile TR geliş tarihi birbirine yakın olacak gibi geliyor bana.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gokhankoc_brood

yaw biraz sabır ederseniz vodafone zaten getirecek. ne unlock ne jailbreak için uğraşmayacaksınız. USA satış fiyat 200USD olduğuna göre burada tahminim 200euro + kdv olur yani yaklaşık 450 ytl!!! benim tahminim budur. alırsın vodafone hattını verirsin 450 ytl ni hiç kasmadan babalar gibi kullanırsın. unlock edilmesi ile TR geliş tarihi birbirine yakın olacak gibi geliyor bana.

o fiyata belki yanında ekstra 300-500 ytl lik hediyede verirler ..

hayal görüyorsunuz 300-500 ytl ye iphone filan getirirlmez türkiyeye ayrıca 199 usd ye satılan iphone ların abd de ne şekilde kontrata satıldıklarını inceleyip toplam fiyata bakın bence ...
  • "1250$ alışım" dedi bir dükkan doğu bank'ta.
  • quote:

Orjinalden alıntı: xendaba

o fiyata belki yanında ekstra 300-500 ytl lik hediyede verirler ..

hayal görüyorsunuz 300-500 ytl ye iphone filan getirirlmez türkiyeye ayrıca 199 usd ye satılan iphone ların abd de ne şekilde kontrata satıldıklarını inceleyip toplam fiyata bakın bence ...

Size amerika'daki fiyat politikasını hemen anlatayım. Eğer "qualified AT&T customer" iseniz, yani ya önceden AT&T sözleşmeli iPhone'unuz olacak, ya da AT&T'nin orta ve üst fiyatlandırılmış tarifesini kullanan bir müşteri olacaksınız.

O zaman iPhone 3G'yi gösterilen fiyatlara alabiliyorsunuz. Yani 199 ve 299.

İlk defa at&t'ye geçiyor ve ilk defa iPhone alıyorsanız bu fiyat 399 ve 499.

36 dolar aktivasyon ücreti
    ve aylık ödeme planının ilk taksidi minimum 70 dolar hemen hesabınızdan çekiliyor.

Bu arada iPhone'u alabilmeniz için önce krediniz de kontrol ediliyor.

TAX eklemeyi de unutmayın.

AT&T sözleşmesini iptal edip telefonu tutmak istiyorsanız 180 dolara yakın bir para veriyorsunuz.

Bu da demek oluyor ki; ben yurt dışına çıktım bi 16GB iphone çakıp geleyim dediğiniz zaman cebinizden en az; 499+36+70+170 =775 dolar + TAX vermeniz gerekiyor.............. tabii ki bu parayı verseniz de alamama durumunuz var, çünkü social securty number denilen şeye sahip olmama ihtimaliniz %99....

:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barbee -- 25 Temmuz 2008; 15:38:15 >

• quote:

yaw biraz sabır ederseniz vodafone zaten getirecek. ne unlock ne jailbreak için uğraşmayacaksınız. USA satış fiyat 200USD olduğuna göre burada tahminim 200euro + kdv olur yani yaklaşık 450 ytl!!! benim tahminim budur. alırsın vodafone hattını verirsin 450 ytl ni hiç kasmadan babalar gibi kullanırsın. unlock edilmesi ile TR geliş tarihi birbirine yakın olacak gibi geliyor bana.
  • quote:

Ben şöyle diyim o zaman,vodafone hattıyla 450 den versinler,bu iphone forumdaki herkeze birer tane almassam adam değilim,ahanda burda yazdım.Güldürmeyin beni,sen o 450 nin başına bir tanede 1 koy istersen.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cluberrr

quote:

Ben şöyle diyim o zaman,vodafone hattıyla 450 den versinler,bu iphone forumdaki herkeze birer tane almassam adam değilim,ahanda burda yazdım.Güldürmeyin beni,sen o 450 nin başına bir tanede 1 koy istersen.

Arkadaş 450+sözleşme demek istemiş yanlış anlamadıysam.

• arkadaşlar takip ettim süpersiniz türkiyede yasal olarak iphone 3g 16gb almaya kalkarsanız 1400-1500 ytl anca alabiliceksiniz hiç aylık ödemeleri düşünmediiz galiba 24 ay boyunca bide türkiye yurdum insanına saçmasapan birçok vergi vesayere bimmmnenne vergisi o zaman bu yazılanlara daha çok gülücem ..........
  • Doğubank 3. kat 328 numara Contact Mobile acıyor arkadaşlar abd den getirttigim ürünü bizzat denedim ve şu anda kullanıyorum memnunum reha yada oguz bey var bulun yardımcı olacaklardır size bu işlem için benden 80 $ aldılar bilgilendirmeyi bi borc bilirim..
  • Santana1907 ne iş profiline baktımda topu topu 6 mesaj var hepsinde contac mobile bilmem oğuz bilmem reha.Ya contac sensin yada başka ama açık olun bakın Xenbaba ya yada appleteknıkservise açık açık konuşuyor ben bu işi yapıyorum diyor.Ama senın olayda var bir şey 6 mesajın 6 sıda contac
  • quote:

Orjinalden alıntı: Emirism

Ben mesaj attım gittigidiyordan.
    Gelen cevap aynen böyle:
    "KIRILMAMIS DOGRU, AMA BENiM SATTIGIM ÜRÜNLER BELCIKADA GELME VE ORADA SATILAN IPHONE'LAR DA HERHANGi BiR TUSKiLiDi yok.
    Yani anlayacagIn orjinal apple unlock "

:) yorum yok

TUŞ KİLİDİ :)

• Bunları alacaksın tuşa ve klide getireceksin ayrı ayrı ozaman belçikanın nerde olduğunu öğrenir..

• Arkadaşım atıp tutuyorsunuz burda yok acılmıyor yok billmem ne diye işte sana adres git gözünle gör oturdugun yerden bi kac form okumakla bu iş olmuyor ... insanları yanlış yönlendirmeyin bilgilendirin eyer varsa acılmadıgını hala idda eden .. hodri meydan başka söze gerek varmı
  • OCEANS13 detektif kardeş bıraksen insanların infolarına bakıp nerden ne cıkarırımları da bilgi formlarında insanlara yardımcı olmaya çalış :) diger konuşmalarımda da bir firmanın ismini vermem normal cünkü adamlarla calışıyorum işlerimi hallediyorlar ve sorunsuz burda cogu olmaz yapamazlar diye venykliyen insanların ne kadar yanlış oldugunu onlar sayesinde gördüm ogrendim eyer başka biriyle calışıp cözüme ulaşsaydım onları referans gösteririm merak etme ama sonuc önemli birine kefil olucaksan ÇÖZÜMÜ DE GÖRÜCEKSİN eyer burda bi kac kişi benim lafımla bir yere gidip sonuc alamıcaksa sonra ne inanınırlık kalır ... o yüzden referans önemlidir ve bende calıştıgım firmayı referans gösteriyorum bunda kötü bişey yok reklam da yok adamların aynası iş sual olunmuyor bak ben bile onları savunuyorum anla ..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.