Şimdi Ara

Apple Iphone 3G 16GB 2.0 unlock-türkce TR'de ilk diye bir başlık var (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
7.937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Doğubankı iyi bilirim zihniyetinide çalışma şeklinide.5 yıllık bir tecrube yarısı fiilen çalışma vs...Başka bir polemiğede girmem.konuşmaya tanıkolan biri profiline baksın ve soylesin lütfen benmi şüpheciyim yoksa profildeki konuşmalara bakan herkes bunumu anlar

• quote:

Orjinalden alıntı: Santana1907

OCEANS13 detektif kardeş bıraksen insanların infolarına bakıp nerden ne cıkarırımları da bilgi formlarında insanlara yardımcı olmaya çalış :) diger konuşmalarımda da bir firmanın ismini vermem normal cünkü adamlarla calışıyorum işlerimi hallediyorlar ve sorunsuz burda cogu olmaz yapamazlar diye venykliyen insanların ne kadar yanlış oldugunu onlar sayesinde gördüm ogrendim eyer başka biriyle calışıp cözüme ulaşsaydım onları referans gösteririm merak etme ama sonuc önemli birine kefil olucaksan ÇÖZÜMÜ DE GÖRÜCEKSİN eyer burda bi kac kişi benim lafımla bir yere gidip sonuc alamıcaksa sonra ne inanınırlık kalır ... o yüzden referans önemlidir ve bende calıştıgım firmayı referans gösteriyorum bunda kötü bişey yok reklam da yok adamların aynası iş sual olunmuyor bak ben bile onları savunuyorum anla ..

Daha önceki mesajında Reha bey veya oğuz bey var demişsin. Reha bey sen değilmisin ki? Direk beni bulun deseydin ya ;)
    Ya da buradan arkadaşlar ben yardımcı olayım size buyrun şöyle kırıyoruz diye anlatsaydın ya. Herşeyiniz para olmuş....Burayıda ticarethaneye çevirdiğiniz için yazıklar olsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dukastargate -- 28 Ağustos 2008; 12:14:23 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.