Şimdi Ara

Apple iPhone 5,5C,5S,SE için Sıcak Fırsatlar (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.657
Cevap
132
Favori
692.047
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • turkcell mağazadan sadece makına alınabiliyor mu?
  • Evet alinabiliyor. Timlerde satisa baslamis. Bugun sordugumda 2149 tl 12 taksit fiyati verdiler. Fakat bende 1900 civarini bekliyorum. Gecen 1 hafta turkcellmagaza da %10 indirm vardi ama kacirdik

Bu arada lutfen andorid boylar konuyu amacindan saptirmayin. Tamam s3 daha guzel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bursa Carrefour TİM de 2500 tl dediler..
    Teknosa 2350 tl
    Mediamarkt 2200 tl ama cihaz yok
    Carrefour 2179 tl (EVO garantili)

Turkcell mağazada world 12 taksit 2179 tl sipariş vermeyi düşünüyorum..
    Genpa garantilidir herhalde
  • Bende turkcell magazadan alacağım timler 2300 diyor
  • Bende turkcell magazadan alacağım timler 2300 diyor
  • 532 yi arayıp şikayet etsek olur mu?
  • 532 yi aradım.
    mağaza fiyatları piyasa ile orantılı olarak yüksek oluyormuş,
    vergiler v.b. dahilmiş,
    internette satış vergileri düşükmüş..
  • quote:

Orijinalden alıntı: jitanx

quote:

Orijinalden alıntı: inexo
    10 günlük iphone için bile yıpranma söz konusu edilmesi ne kadar manidar hele ki apple gibi pahalı bir firma için. markaya karşı soğudum resmen

12 Aralıkta Hızlıal.com'un benzersiz teklif yarışmasından 1235 TL'ye aldım garantisi Tele Dünya diye bir şirkete ait (uydu net işleri ile aynı firma mı bilmiyorum ama telefon numaraları farklı)

14 aralık - Annem cihazı teslim aldı
    20 aralık - Bana kargoladı kullanmadan
    23 aralık - Orta tuş düzgün basmamaya başladı(çok sert basarsam anca)
    1 Ocak - Ekrana elimi yaklaştırınca (dokunmadan) ısınını mı algılıyor anlamadan ekrana kendiliğinden basıyor özellikle mesaj yazarken bu durum çok kötü etkiliyor.(her zaman olmuyor)
    4 Ocak - Dokunmatik tamamen gitti.. Arada çalışıyor ama gidip geliyor .

1 ayı tamamlamadan bayağı yıpranma gördü =)..Nano sim çıkartmadığım için henüz kullanmıyorum bile nerdeyse cihazı karşıyakada bir türlü bulamadım ve de cihazı garantiye yollayacağım için nano sim çıkartsam dahi garantideyken kullanamam hattımı.
    önceden de 3G modeli vardı 3. yılı bende ama 3-4 ayda bir tamir görmeden kullanamadım. toplam masrafı kendi masrafına yaklaştı . Touchpad'in %10-15'lik alanı algılamaması - Titreşim moturu çalışmaması - Sessiz'e alma tuşunun çalışmaması gibi bir çok sorun çıkarttı o da. Çok ta titiz bir telefon kullanıcısı sayılmam fakat. Iphone 5'i kenarda bekletiyorum resmen (günde max 30 dk kullanıyorumdur) o da yeni diye ..
    benim şansıma mıdır bilmiyorum ama herşey olabilir 10 günlük cihaza şahsen 2000 tl verenler olmuştu çevremden pişman olmadığım söylenemez satmadığım için

Ya markayı kötülemek için yalan söylüyorsunuz(bu ara forumda heryerde görüyorum böyle yorumlar) ya da
    siz ucuza aldığınız için bence size arızalı ürün göndermişler.
    Kesinlikle körü körüne apple'ı savunmayacağım ama bendede iphone 5 var 1 ay oldu ve söylediğiniz problemlerin hiçbiri yok.
    Soyulma falan için fotoğraf atabilirim köşelerinin,ilk günkü gibi hem kılıflı kullandım hemde korumasız.

Touchpad konusunda apple piyasanın en iyisidir tartışmasız kardeşimde s3 var hergün deniyorum karşılaştırıyorum çok fark var yani.
    Bence telefonun direk değişimini isteyin,apple store olsaydı şimdi direk değişirlerdi.2013'te bu garanti sorunlarından kurtulucaz allahtan. 1 Aylık telefonda dokunmatik bozulması ne demekmiş ya.

• quote:

Orijinalden alıntı: Biarkadasabakipcikicam

quote:

Orijinalden alıntı: jitanx

quote:

Orijinalden alıntı: inexo
    10 günlük iphone için bile yıpranma söz konusu edilmesi ne kadar manidar hele ki apple gibi pahalı bir firma için. markaya karşı soğudum resmen

12 Aralıkta Hızlıal.com'un benzersiz teklif yarışmasından 1235 TL'ye aldım garantisi Tele Dünya diye bir şirkete ait (uydu net işleri ile aynı firma mı bilmiyorum ama telefon numaraları farklı)

14 aralık - Annem cihazı teslim aldı
    20 aralık - Bana kargoladı kullanmadan
    23 aralık - Orta tuş düzgün basmamaya başladı(çok sert basarsam anca)
    1 Ocak - Ekrana elimi yaklaştırınca (dokunmadan) ısınını mı algılıyor anlamadan ekrana kendiliğinden basıyor özellikle mesaj yazarken bu durum çok kötü etkiliyor.(her zaman olmuyor)
    4 Ocak - Dokunmatik tamamen gitti.. Arada çalışıyor ama gidip geliyor .

1 ayı tamamlamadan bayağı yıpranma gördü =)..Nano sim çıkartmadığım için henüz kullanmıyorum bile nerdeyse cihazı karşıyakada bir türlü bulamadım ve de cihazı garantiye yollayacağım için nano sim çıkartsam dahi garantideyken kullanamam hattımı.
    önceden de 3G modeli vardı 3. yılı bende ama 3-4 ayda bir tamir görmeden kullanamadım. toplam masrafı kendi masrafına yaklaştı . Touchpad'in %10-15'lik alanı algılamaması - Titreşim moturu çalışmaması - Sessiz'e alma tuşunun çalışmaması gibi bir çok sorun çıkarttı o da. Çok ta titiz bir telefon kullanıcısı sayılmam fakat. Iphone 5'i kenarda bekletiyorum resmen (günde max 30 dk kullanıyorumdur) o da yeni diye ..
    benim şansıma mıdır bilmiyorum ama herşey olabilir 10 günlük cihaza şahsen 2000 tl verenler olmuştu çevremden pişman olmadığım söylenemez satmadığım için

Ya markayı kötülemek için yalan söylüyorsunuz(bu ara forumda heryerde görüyorum böyle yorumlar) ya da
    siz ucuza aldığınız için bence size arızalı ürün göndermişler.
    Kesinlikle körü körüne apple'ı savunmayacağım ama bendede iphone 5 var 1 ay oldu ve söylediğiniz problemlerin hiçbiri yok.
    Soyulma falan için fotoğraf atabilirim köşelerinin,ilk günkü gibi hem kılıflı kullandım hemde korumasız.

Touchpad konusunda apple piyasanın en iyisidir tartışmasız kardeşimde s3 var hergün deniyorum karşılaştırıyorum çok fark var yani.
    Bence telefonun direk değişimini isteyin,apple store olsaydı şimdi direk değişirlerdi.2013'te bu garanti sorunlarından kurtulucaz allahtan. 1 Aylık telefonda dokunmatik bozulması ne demekmiş ya.

Birincisi forumda kimseye yalan söylememe gerek yok . 2.'si farkettiğiniz üzere apple'a bir gıcıklığım olsa yine iphone kullanmaya devam etmezdim. yada 3G'mi defalarca tamir ettirmezdim. geldiği gibi ip5'i satar 2000 tl'yi cebime atar yada bir s3 falan alırdım.. ama kullanmak istedim.. sadece başıma gelenleri anlattım ayrıca çok cahilce bir yorum dandik cihazlar yolluyorlar ne demek ya ? bunların üretilirken bunlar dandik iphone bunlar sağlam iphone diye mi üretliyor tamamen şans işi.. yada markanın becereksizliği ayrıca soyulma falan olmadı bende de onunla ilgili de birşey demedim. Touchpad'i kalitelidir daha iyi algılıyordur bunda hemfikirim ona da bir laf etmedim.. çok daha hassas bende memnunum bir çok samsung ürününü kullanırken alışamıyorum fakat bu uzun ömürlü olduğunu da göstermiyor.. lütfen dikkatlice okumadan saçma sapan yorumlar yapmayın

• morhipo dan nasıl alıyorsu n o fiyata ?
  • morhipoda garanti nereden?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hb_07

yüzde yirmi indirim hakkım var.. sepete en fazla 5 tane atabiliyorum. yüzde yirmi çeki kullanınca 1850 civarına düşüyor fiyat. normalde 2299 tl fiyat. yüzde yirmisini düşür :)

wo0oow iii miş kardeşim de Nakit para vermek lazm ona. o sekilde sıkıntı. tek tek olsa nese de xD
  • quote:

yüzde yirmi indirim hakkım var.. sepete en fazla 5 tane atabiliyorum. yüzde yirmi çeki kullanınca 1850 civarına düşüyor fiyat. normalde 2299 tl fiyat. yüzde yirmisini düşür :)

paralel ithalat ise pahalı bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Morhipoda bir deneme için samsung s3 miniyi sepete atıp devam dedim ve 6 küsur tl kargo ücreti istedi :))

bu zamanda binlerce tl değerindeki ürünleri satmaya çalışıpta müşterisinden 3-5 tl kargo parasınıda isteyenlere yuh diyorum...
  • Merhaba arkadaşlar yarın turkcell den almayı düşünüyoruz peşin fiyatına. Avea da biraz daha ucuz sanırım ordan da alabilirim. Şu an vatan,bimeks gibi sitelerde elden alabilceğim satışı yok cihazın. Sizlerin de görüşlerini almak isterim. Ne dersiniz 2150 tl lik fiyat normal gibi duruyor şuan. Avea ile Turkcell in arasında garanti farkı vs. var mıdır? Ayrıca almayı önerdiğiniz başka bir yer var mı?
  • Arkadaşlar Vodafone'da 85 tl lik tarifede 24 ay kalma sözü verirseniz ayda 69 tl den cihazı alabiliyorsunuz. Zaten o şekilde fatura ödeyen birisi olduğum için bana mantıklı geldi. Siz nedersiniz? cihaz 1656 liraya mı ne geliyor. Kurumsal Müşteriler için fiyat bu şekilde. Bireyselde durum nasıl bilmiyorum.
  • quote:

85+69 = 154

154*24 = 3696

telefonun 6 ay sonra fiyatı düşcek. 1 sene sonra telefon değiştirmek isticeksin iphone 6 veya iphone 7 çıkcak. herkez burda iphone 7 muhabbeti yaparken sen daha bir sene borç ödemeye devam etceksin :)) ben sevmiyorum bu kadar taahüütlü ve uzun süreli elektronik almayı... sen de iyi düşün dostum. 3696 tl çıkcak cebinden...

açıkçası ben sadece cihaz bedeli olan 1659 lirayı ödemekle mükellefim. Kalan tarife ücretini babam üstleniyor. Kaldı ki zaten babam o parayı sözleşme olsun ya da olmasın her ay ödüyor :)
  • ayrıca 6 ay, hatta 1 sen sonra dahi fiyatın 1656 liranın altına düşeceğini sanmıyorum. Nitekim 4sler hala 1799 lira gibi bir fiyattan satılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatal_char

ayrıca 6 ay, hatta 1 sen sonra dahi fiyatın 1656 liranın altına düşeceğini sanmıyorum. Nitekim 4sler hala 1799 lira gibi bir fiyattan satılıyor.

baban ödüyorsa kaçırma süper bir fırsat :) valla ben elektronik ne aldıysam peşin aldım. daha 2 bucuk ay önce 4280 tl ye bilgisayar aldım şimdi kampanya yaptılar 2850 civarına düştü. n8 aldım 1100 tl ye 1 sene önce şu an fiyatlarına bir bak :) daima en son çıkan ürünleri alırım servet öderim ama hep zarar.. iphone 5 aldım ve kullanmadan sattım..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fatal_char

ayrıca 6 ay, hatta 1 sen sonra dahi fiyatın 1656 liranın altına düşeceğini sanmıyorum. Nitekim 4sler hala 1799 lira gibi bir fiyattan satılıyor.

baban ödüyorsa kaçırma süper bir fırsat :) valla ben elektronik ne aldıysam peşin aldım. daha 2 bucuk ay önce 4280 tl ye bilgisayar aldım şimdi kampanya yaptılar 2850 civarına düştü. n8 aldım 1100 tl ye 1 sene önce şu an fiyatlarına bir bak :) daima en son çıkan ürünleri alırım servet öderim ama hep zarar.. iphone 5 aldım ve kullanmadan sattım..

Bence siz teknolojiye dair bir şey almak konusunda az daha temkinli olun, oldukça şanssızsınız. İsterseniz elimde temiz Nokia 5210 var. yıllardır sapasağlam :) Şaka bir yana kampanyayı buraya yazdım. Eğer aranızda halihazırda ayda 85 lira fatura ödeyen varsa bu kampanya oldukça iyi gibi geldi bana. Hatta fevkalade. Yanılmıyorumdur umarım.

• 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.