Şimdi Ara

Apple iPhone 5,5C,5S,SE için Sıcak Fırsatlar (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9.657
Cevap
132
Favori
692.047
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ysa1992

quote:

Orijinalden alıntı: radko

ıphone 5de duyduğum sorun'dan sıkılp gittim galaxy s3 aldım uçuyor resmen . 1200 tl telpa garantili

s3 ü nereden aldınız hocam ?

bende merak ettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavicili

quote:

quote:

ıphone 5de duyduğum sorun'dan sıkılp gittim galaxy s3 aldım uçuyor resmen . 1200 tl telpa garantili

bende merak ettim

izmir carfurda bugüne özel bi kampanya vardı öle aldım.. hocam 4 çekirdek telefon ya pc'den hızlı :D
  • S3 ü 3-4 ay kullandım, o telefona 1gb ram yetmiyor, telefon çabuk şişiyor, arka plan uygulamalarını kapatmak bir dert, zaten çoğu kapanmıyor illa root falan gerekli. Iphone 5 hız ve stabilite konusunda onu 3 e katlar 5 le çarpar.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

bende merak ettim

izmir carfurda bugüne özel bi kampanya vardı öle aldım.. hocam 4 çekirdek telefon ya pc'den hızlı :D

s3 konusuna da yazın bunu millet fırsat kolluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

bende merak ettim

güzel fiyata almışsınız hayırlı olsun Ankarada varmıydı acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: sky__walker

S3 ü 3-4 ay kullandım, o telefona 1gb ram yetmiyor, telefon çabuk şişiyor, arka plan uygulamalarını kapatmak bir dert, zaten çoğu kapanmıyor illa root falan gerekli. Iphone 5 hız ve stabilite konusunda onu 3 e katlar 5 le çarpar.

3 aydır ne wipe ne root attım, orijinal 4.1.2 stock rom kullanıyorum, yaklaşık 70 uygulama daha yüklü.
    windowsta da sistem şişmesin diye regedit, program kaldırma gibi uygulamaları çokça kullanan biri olarak s3'te hiçbir şey umrumda değil çünkü şişme rahatsız etmeyecek düzeyde.

kusura bakmayın ama s3'ü hız ve stabilite konusunda 3'e katlayan 5'le çarpan bir telefon daha dünya üzerinde yaratılmadı.
    apple'ın ürünlerine şu gereksiz gazlamalardan vazgeçsek biraz ya.

konuya gelelim, bugün ilk defa kullandım, eski iphone 4'ümden ne farkı var anlayamadım. siyahtı ve her tarafı çizikler içerisindeydi (satürnde)
    yine o eski klostrofobik ekran, yine aynı arayüz. 2099 tl, s3'ten 800 tl daha pahalı.

• quote:

S3 ü 3-4 ay kullandım, o telefona 1gb ram yetmiyor, telefon çabuk şişiyor, arka plan uygulamalarını kapatmak bir dert, zaten çoğu kapanmıyor illa root falan gerekli. Iphone 5 hız ve stabilite konusunda onu 3 e katlar 5 le çarpar.

ben de 4-5 ay S3 kullandım çok da memnun kaldım.sayısını hatırlamadığım kadar uygulama yüklüydü telefonuma asla ve asla herhangi bir kasma hissetmedim telefonda.root falandan da anlamam öğrenmek için ihtiyaç da duymadım.kesinlikle başarılı bir telefon, şu an piyasada donanım olarak androidde en üstte bence.

tek sıkıntı ekranı bence çok büyük.insanlar note II ye de rağbet ediyor ama sonuçta asıl fonksiyonun telefon olduğunu unutmamak gerekiyor diye düşünüyorum.
  • iphone 5 16 gb indirimkartımda internet sitesinde evo garantili citiaxcess ve wings karta 12 taksit 2059
  • quote:

Fanatik bir yorum.
  • Vatan da % 25 le 2160 kipa da 2199 mediamarkt 2250. kampanya falan yok yani bu aralar. yılbaşında bimeks 1900 e vrmişti. o da ne hikmetse en olmayacak zaman; gece 2 den öğlen 12 ye kadar. Nasıl bir mantık yürüttülerse artık bu saat aralığında satmak için enteresan.
    Sonuç olarak 1900 e hatta sonradan migrosta 1999 a satılan tele daha fazla para vermek saçma geldiğinden, telin fiyatı da düşmediğinden almaktan vazgeçtim gibi. 4s de de böyle olmuştu almak istediğimde bulamamıştım, bulduğumdaysa alasım kalmamıştı. gerçi 5 bulunuyor ama bununda fiyat olayı enteresan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cyslope -- 12 Ocak 2013; 23:39:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cyslope

Vatan da % 25 le 2160 kipa da 2199 mediamarkt 2250. kampanya falan yok yani bu aralar. yılbaşında bimeks 1900 e vrmişti. o da ne hikmetse en olmayacak zaman; gece 2 den öğlen 12 ye kadar. Nasıl bir mantık yürüttülerse artık bu saat aralığında satmak için enteresan.
    Sonuç olarak 1900 e hatta sonradan migrosta 1999 a satılan tele daha fazla para vermek saçma geldiğinden, telin fiyatı da düşmediğinden almaktan vazgeçtim gibi. 4s de de böyle olmuştu almak istediğimde bulamamıştım, bulduğumdaysa alasım kalmamıştı. gerçi 5 bulunuyor ama bununda fiyat olayı enteresan.

dediğinize son derece katılıyorum 1.900'e 2.000'e satılan bir cihaza fazla para vermek hiç akıl karı değil, inşallah iyi bir fırsat denk gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arapnasri

quote:

Fanatik bir yorum.

Şimdi iki grup var, 1) Eleştirdiği cihazları kullanmayıp sırf kullandığı cihazı körü körüne öven kitle var. 2) Alternatif birçok model kullanıpta yorum yapan kişiler var.

Ben HTC Sensation, Samsung Galaxy S2 ve S3, Apple tarafından da ilk çıkan Iphone dan beri tüm Iphone ları kullanmış biri olarak bu konuda karşılaştırma yapabilecek tecrübeye sahip olduğumu düşünüyorum. Konu stabilite ve hızsa Iphone 5 in üzerine bir cihaz yok şu anda en azından benim gözlemlediğim bu şekilde. Neyse zaten konumuz bu değil, sıcak fırsat konusu dağılmasın.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

quote:

quote:

Fanatik bir yorum.

Şimdi iki grup var, 1) Eleştirdiği cihazları kullanmayıp sırf kullandığı cihazı körü körüne öven kitle var. 2) Alternatif birçok model kullanıpta yorum yapan kişiler var.

Ben HTC Sensation, Samsung Galaxy S2 ve S3, Apple tarafından da ilk çıkan Iphone dan beri tüm Iphone ları kullanmış biri olarak bu konuda karşılaştırma yapabilecek tecrübeye sahip olduğumu düşünüyorum. Konu stabilite ve hızsa Iphone 5 in üzerine bir cihaz yok şu anda en azından benim gözlemlediğim bu şekilde. Neyse zaten konumuz bu değil, sıcak fırsat konusu dağılmasın.

Anakin kardeş kamerayıda unutma lütfen. İp5 kamerası foto ve video kalitesi olarak şuana kadar yapılmış en iyi performansı sunuyor. Tüm telefonları incelemedim ama samsungun gelişmiş telefonlarını inceleme şansım oldu. Ayrıca optimizasyonu çok iyi donanımı işletim sistemine fazlasıyla yetiyo uzun süre eskimiyo ve yavaşlamıyo. Mesela arkadaşlar Modern combat 4 oyununu 4 çekirdekli işlemcili telefonlardan çok daha yüksek fps ile oynattı iphone 5. Yani 4 çekirdekli 1600mhz daha düşükte oynattı. Ama tarafsız olduğumu belirtmek için şunu söylemek isterimki fiyatı gerçekten çok yüksek...

• quote:

quote:

quote:

Fanatik bir yorum.

Herkesin kullanış tarzı farklıdır. Bilgisi, ihtiyaçları evet haklısın burası sıcak fırsatlar konusu dagıtmayalım. Sadece konuyla ilgisiz mesajına cvp yazdım.

• Ben eşime Iphone 5 aldım 1900 liraya. Ama cihaz mücevher gibi çekiyor insanı kendisine. Bir tane de kendime alabilseydim...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Topic i başka yerlere çekmeyin lütfen. Sıcak fırsat arıyoruz hala daha 2000 TL altı bulamadık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: :S

Topic i başka yerlere çekmeyin lütfen. Sıcak fırsat arıyoruz hala daha 2000 TL altı bulamadık.

2000tlye varsa alym hemen
  • quote:

Orijinalden alıntı: PewDiePie

quote:

Topic i başka yerlere çekmeyin lütfen. Sıcak fırsat arıyoruz hala daha 2000 TL altı bulamadık.

Turkcell cüzdan kampanyası bitmediyse alabilirsiniz . 1v1y de 2150 TL mesela.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Ben eşime Iphone 5 aldım 1900 liraya. Ama cihaz mücevher gibi çekiyor insanı kendisine. Bir tane de kendime alabilseydim...

sizde ne(ler) var

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: PewDiePie

quote:

Turkcell cüzdan kampanyası bitmediyse alabilirsiniz . 1v1y de 2150 TL mesela.

Yok hocam turkcellde 2179tl zaten genpa garantili
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.