Şimdi Ara

Apple iPhone 5,5C,5S,SE için Sıcak Fırsatlar (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.657
Cevap
132
Favori
692.046
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • card finans/ world karta taksit ibaresi gibi bir şey görmüştüm sitede ama fiyata rastladım şahsen.
  • Elektroworld'de kampanya bitti. Ayrıca şuanda 2199TL bile cihaz bulunmuyor. Stokları yok
  • kampanya hangi ara başladı ve bitti ki, haçbir emareye rastlamadım

ayrıca cumartesi günü kartal mağazında stoklardaydı, 2.200 lira fiyatla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzkagan11 -- 8 Ocak 2013; 17:03:58 >
  • Beyler Daha Böyle Kampanya olur mu ? CepTCuzdan İle %10 ? Maglum yarına bitiyor malesef
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bukalemun

quote:

Orijinalden alıntı: Okan30

Bu ay sonunda singapur ve bangkok a gidiyorum fiyatlar 1400 civarında alıp tr de biraz karla satmak mantıklı mi sizce ? Yoksa değmez mi buna? Elimde elimde kalır sonra

TR da 1.500 TL

ip5 en son iyi kar payını KASIM 10 gibi bitirdi ve cihazlar 20 kasımdan bu yana çok geriledi .

+100 TL net kar edersiniz....

Elinizde USA dan LG nexus 4 olsa;

+ 400 TL net kar edersiniz mesela )))

Bu Nexus 4 'ü Paris'de de bulmak pek mümkün değil anladığım kadarıyla değil mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: jitanx

quote:

Orijinalden alıntı: inexo
    10 günlük iphone için bile yıpranma söz konusu edilmesi ne kadar manidar hele ki apple gibi pahalı bir firma için. markaya karşı soğudum resmen

12 Aralıkta Hızlıal.com'un benzersiz teklif yarışmasından 1235 TL'ye aldım garantisi Tele Dünya diye bir şirkete ait (uydu net işleri ile aynı firma mı bilmiyorum ama telefon numaraları farklı)

14 aralık - Annem cihazı teslim aldı
    20 aralık - Bana kargoladı kullanmadan
    23 aralık - Orta tuş düzgün basmamaya başladı(çok sert basarsam anca)
    1 Ocak - Ekrana elimi yaklaştırınca (dokunmadan) ısınını mı algılıyor anlamadan ekrana kendiliğinden basıyor özellikle mesaj yazarken bu durum çok kötü etkiliyor.(her zaman olmuyor)
    4 Ocak - Dokunmatik tamamen gitti.. Arada çalışıyor ama gidip geliyor .

1 ayı tamamlamadan bayağı yıpranma gördü =)..Nano sim çıkartmadığım için henüz kullanmıyorum bile nerdeyse cihazı karşıyakada bir türlü bulamadım ve de cihazı garantiye yollayacağım için nano sim çıkartsam dahi garantideyken kullanamam hattımı.
    önceden de 3G modeli vardı 3. yılı bende ama 3-4 ayda bir tamir görmeden kullanamadım. toplam masrafı kendi masrafına yaklaştı . Touchpad'in %10-15'lik alanı algılamaması - Titreşim moturu çalışmaması - Sessiz'e alma tuşunun çalışmaması gibi bir çok sorun çıkarttı o da. Çok ta titiz bir telefon kullanıcısı sayılmam fakat. Iphone 5'i kenarda bekletiyorum resmen (günde max 30 dk kullanıyorumdur) o da yeni diye ..
    benim şansıma mıdır bilmiyorum ama herşey olabilir 10 günlük cihaza şahsen 2000 tl verenler olmuştu çevremden pişman olmadığım söylenemez satmadığım için

5 aralık günü bende hızlıal.com dan 700 liraya almıştım . Aldığım günün ertesi günü 2000 liraya sattım telefonu.
    Çok karlı bir iş yapmışım. Şimdi fiyatlar baya düştü o zamana göre

• Turkcell cüzdana paracardımı bağlayıp ile 1961,10 tl ye aldım.Bugün kampanyada son gün...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ONUR_345241

quote:

quote:

10 günlük iphone için bile yıpranma söz konusu edilmesi ne kadar manidar hele ki apple gibi pahalı bir firma için. markaya karşı soğudum resmen

12 Aralıkta Hızlıal.com'un benzersiz teklif yarışmasından 1235 TL'ye aldım garantisi Tele Dünya diye bir şirkete ait (uydu net işleri ile aynı firma mı bilmiyorum ama telefon numaraları farklı)

1 Ocak - Ekrana elimi yaklaştırınca (dokunmadan) ısınını mı algılıyor anlamadan ekrana kendiliğinden basıyor özellikle mesaj yazarken bu durum çok kötü etkiliyor.(her zaman olmuyor)

1 ayı tamamlamadan bayağı yıpranma gördü =)..Nano sim çıkartmadığım için henüz kullanmıyorum bile nerdeyse cihazı karşıyakada bir türlü bulamadım ve de cihazı garantiye yollayacağım için nano sim çıkartsam dahi garantideyken kullanamam hattımı.
    önceden de 3G modeli vardı 3. yılı bende ama 3-4 ayda bir tamir görmeden kullanamadım. toplam masrafı kendi masrafına yaklaştı . Touchpad'in %10-15'lik alanı algılamaması - Titreşim moturu çalışmaması - Sessiz'e alma tuşunun çalışmaması gibi bir çok sorun çıkarttı o da. Çok ta titiz bir telefon kullanıcısı sayılmam fakat. Iphone 5'i kenarda bekletiyorum resmen (günde max 30 dk kullanıyorumdur) o da yeni diye ..
    benim şansıma mıdır bilmiyorum ama herşey olabilir 10 günlük cihaza şahsen 2000 tl verenler olmuştu çevremden pişman olmadığım söylenemez satmadığım için

5 aralık günü bende hızlıal.com dan 700 liraya almıştım . Aldığım günün ertesi günü 2000 liraya sattım telefonu.

ben günde yaklaşık 15 teklif veriyorum bana çıkan bişey yok.
    şansınız iyiymiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: gulhana

quote:

Orijinalden alıntı: ONUR_345241

quote:

quote:

ben günde yaklaşık 15 teklif veriyorum bana çıkan bişey yok.
    şansınız iyiymiş.

Şuanda kazanmak zor , benim katıldığım zaman o kadar kişinin haberi yoktu bu yarışmadan

• quote:

Orijinalden alıntı: radko

http://rthaber.com/haber/201301094/Havalimaninda-kacak-cep-telefonu-operasyonu.html
    bakın ıohon5 ler hangi yolla ülkemiz
    e giriyor

Hepside İphone 5
  • quote:

Orijinalden alıntı: ygunen

Turkcell cüzdana paracardımı bağlayıp ile 1961,10 tl ye aldım.Bugün kampanyada son gün...

ben de bonus umla gerekli işlemleri yapmama rağmen her seferinde hata veriyor.

bu nedenle ben alamadım. Turrkcell ve garanti ile görüştüm sorun yok diyolar ama sorun hala çözülmedi işlem hatası veriyor... böyle sorunlar yaşayan oldu mu hiç
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinan_15

quote:

Orijinalden alıntı: Bukalemun

quote:

Orijinalden alıntı: Okan30

Bu ay sonunda singapur ve bangkok a gidiyorum fiyatlar 1400 civarında alıp tr de biraz karla satmak mantıklı mi sizce ? Yoksa değmez mi buna? Elimde elimde kalır sonra

TR da 1.500 TL

ip5 en son iyi kar payını KASIM 10 gibi bitirdi ve cihazlar 20 kasımdan bu yana çok geriledi .

+100 TL net kar edersiniz....

Elinizde USA dan LG nexus 4 olsa;

+ 400 TL net kar edersiniz mesela )))

Bu Nexus 4 'ü Paris'de de bulmak pek mümkün değil anladığım kadarıyla değil mi?

Stok sorunu var, inanın GÜNCEL STOK bilgisi ancak üye arkadaşlar takip edince bizde öğrenebiliyoruz.

• nexusu fln boş verinde i phone 5 için sıcak fırsat yok mu alabulvar ın yada bimexs in fiayt gibi ?
  • Turkcell mağazadan alıp da gelen var mı? Garantisi nedir? Sonra onlarda başka firmalar gibi 'iPhone 5 - Turkcell iPhone 5' diye ayırmış olmasınlar.
  • http://ekonomi.milliyet.com.tr/iphone-5-e-sikayet-yagdi/ekonomi/ekonomidetay/09.01.2013/1653290/default.htm İPHONE 5 OKADAR ŞİKAYET VARMIŞ Kİ AKLIM DURDU OKURKEN? KULLANAN ARKADAŞLAR HAKKATTEN DOĞRUMU ŞİKAYETLER?
  • quote:

http://ekonomi.milliyet.com.tr/iphone-5-e-sikayet-yagdi/ekonomi/ekonomidetay/09.01.2013/1653290/default.htm İPHONE 5 OKADAR ŞİKAYET VARMIŞ Kİ AKLIM DURDU OKURKEN? KULLANAN ARKADAŞLAR HAKKATTEN DOĞRUMU ŞİKAYETLER?

güzel kardeşim burada sıcak fırsatları paylaşıyor ve takip ediyoruz, görüş ve aklındaki soruları takip ana konuya yaz.

başlığı da baltalamayalım

• quote:

Orijinalden alıntı: oguzkagan11

quote:

http://ekonomi.milliyet.com.tr/iphone-5-e-sikayet-yagdi/ekonomi/ekonomidetay/09.01.2013/1653290/default.htm İPHONE 5 OKADAR ŞİKAYET VARMIŞ Kİ AKLIM DURDU OKURKEN? KULLANAN ARKADAŞLAR HAKKATTEN DOĞRUMU ŞİKAYETLER?

güzel kardeşim burada sıcak fırsatları paylaşıyor ve takip ediyoruz, görüş ve aklındaki soruları takip ana konuya yaz.

başlığı da baltalamayalım

ER arkadaş sonuçta bu haberde telefonu alackları yakından ilgilendiriyor!

• quote:

Orijinalden alıntı: qeep

Turkcell mağazadan alıp da gelen var mı? Garantisi nedir? Sonra onlarda başka firmalar gibi 'iPhone 5 - Turkcell iPhone 5' diye ayırmış olmasınlar.

Genpa kardeş..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turkcellmagaza indirimini kaçırdık. Salak gibi son gün 10 ocak sanıyordum bugun alacaktım meğerse 9 ocakmış. İşte işini son güne bırakırsan böyle olur
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.