Şimdi Ara

Apple iPhone 5,5C,5S,SE için Sıcak Fırsatlar (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.657
Cevap
132
Favori
692.046
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bimeksten alınma 5 satmak isteyen varsa alabilirim.Genpa garantili 4s ile takas yapmak isteyen veya almak isteyen olursa satabilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: :::Banner:::

Arkadaşlar 1500 lira civarında yurtdışından gelme cihazlar var, bunları alırken nelere dikkat etmek gerekir?

1 yıl uluslararası garanti diyor, yalan m o ? Bi sorun çıkarsa hangi servis bakacak anlamadım ki.

Simfree olması yeterli mi Türkiye'deki hatlarla çalışması için.

Bir de yurtdışından gelen arkadaşlarım var, onların pasaportuyla kayıt yapılabiliyor mu? Ücreti ne kadar?

uluslararası garanti apple store olan ülkelerde geçerli diye bişeyler okumuşum gibi geliyor. yani şimdilik Türkiye için öyle bir şans yok.

pasaporta kayıt ücreti normalde yok, ama operatörler ne kadar söğüşleyebiliyolarsa alıyolar, vodafone 5 tl iken tcell 15 istemişti benden. tabi üzerinden 2 seneye yakın zaman geçti, şuanda nedir bilmiyorum.

kayıt dışında ek olarak 100 tl harç ödemen gerekiyor (sanırım vergi dairesine)

• Uzun zamandır bu başlığı takip ediyorum. En sonunda dayanamayıp Turkcell Cüzdanla siyah İphone 5 16 gb'ı 1961 liraya aldım. Aslında fiyat iyi ancak tek çekim olması sebebiyle biraz sıkıntı. Hepsiburada bile paralel ithalat (pegasus garantiliymiş) satarken sanırım şu anda distrübitör garantili en uygun fiyat bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: radko

quote:

quote:

quote:

bi arkdş var bimeksten 25.12.2012 almış 16gb ıphone5 10 gün kullanmış faturalı 2 snde kvk garntli .. sizce bu telefona ne kadar para verilir?

bi yardımcı olun arkadaşlar bi rakam bişey diyin

1900 verilir bence

1800 anlaştık bimeksten faturası falan herşyi var telefnn en azından kayıt derdi yok türkye garantli o yönden avantajlı die düşündüm ? tek kötü yanı siyah olması beyaz istiyodum bnde ama .. fiyat iimi

Bimeks datastar garantili falan da satıyor hocam eğer gerçekten KVK ise 1800 iyi fiyat telefon yıpranmamış ise tabi..

• quote:

Orijinalden alıntı: hbasdereli70

quote:

quote:

quote:

quote:

bi arkdş var bimeksten 25.12.2012 almış 16gb ıphone5 10 gün kullanmış faturalı 2 snde kvk garntli .. sizce bu telefona ne kadar para verilir?

bi yardımcı olun arkadaşlar bi rakam bişey diyin

1900 verilir bence

1800 anlaştık bimeksten faturası falan herşyi var telefnn en azından kayıt derdi yok türkye garantli o yönden avantajlı die düşündüm ? tek kötü yanı siyah olması beyaz istiyodum bnde ama .. fiyat iimi

Bimeks datastar garantili falan da satıyor hocam eğer gerçekten KVK ise 1800 iyi fiyat telefon yıpranmamış ise tabi..

10 günlük iphone için bile yıpranma söz konusu edilmesi ne kadar manidar hele ki apple gibi pahalı bir firma için. markaya karşı soğudum resmen

• 2 yıl garantli için SICAK FIrsat var mı ?

konu amacından sapmıs
  • quote:

Orijinalden alıntı: inexo
    10 günlük iphone için bile yıpranma söz konusu edilmesi ne kadar manidar hele ki apple gibi pahalı bir firma için. markaya karşı soğudum resmen

12 Aralıkta Hızlıal.com'un benzersiz teklif yarışmasından 1235 TL'ye aldım garantisi Tele Dünya diye bir şirkete ait (uydu net işleri ile aynı firma mı bilmiyorum ama telefon numaraları farklı)

14 aralık - Annem cihazı teslim aldı
    20 aralık - Bana kargoladı kullanmadan
    23 aralık - Orta tuş düzgün basmamaya başladı(çok sert basarsam anca)
    1 Ocak - Ekrana elimi yaklaştırınca (dokunmadan) ısınını mı algılıyor anlamadan ekrana kendiliğinden basıyor özellikle mesaj yazarken bu durum çok kötü etkiliyor.(her zaman olmuyor)
    4 Ocak - Dokunmatik tamamen gitti.. Arada çalışıyor ama gidip geliyor .

1 ayı tamamlamadan bayağı yıpranma gördü =)..Nano sim çıkartmadığım için henüz kullanmıyorum bile nerdeyse cihazı karşıyakada bir türlü bulamadım ve de cihazı garantiye yollayacağım için nano sim çıkartsam dahi garantideyken kullanamam hattımı.
    önceden de 3G modeli vardı 3. yılı bende ama 3-4 ayda bir tamir görmeden kullanamadım. toplam masrafı kendi masrafına yaklaştı . Touchpad'in %10-15'lik alanı algılamaması - Titreşim moturu çalışmaması - Sessiz'e alma tuşunun çalışmaması gibi bir çok sorun çıkarttı o da. Çok ta titiz bir telefon kullanıcısı sayılmam fakat. Iphone 5'i kenarda bekletiyorum resmen (günde max 30 dk kullanıyorumdur) o da yeni diye ..
    benim şansıma mıdır bilmiyorum ama herşey olabilir 10 günlük cihaza şahsen 2000 tl verenler olmuştu çevremden pişman olmadığım söylenemez satmadığım için

• quote:

Orijinalden alıntı: figo976

2 yıl garantli için SICAK FIrsat var mı ?

konu amacından sapmıs

Turkcell'in sıcak fırsatı gayet iyi okursanız onu da görebilirsiniz sayfa başında
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinsiyenidunya

Uzun zamandır bu başlığı takip ediyorum. En sonunda dayanamayıp Turkcell Cüzdanla siyah İphone 5 16 gb'ı 1961 liraya aldım. Aslında fiyat iyi ancak tek çekim olması sebebiyle biraz sıkıntı. Hepsiburada bile paralel ithalat (pegasus garantiliymiş) satarken sanırım şu anda distrübitör garantili en uygun fiyat bu.

Nasıl yapılıyor acaba? Cüzdana mı para aktarılıyor ve oradan mı ödeniyor? Tam net bir anlatım yapılabilir mi? CUZDAN yazıp 7777'e gönderiyoruz peki bunun için ücret kesiliyor mu?
  • Yurtdışı gelen ürünlerde öncelikle 100 tl devlete baglı oldun şebekeye ve telekomınasyon kurumuna kayıt baslangıcı ve ücretleri ödeyeceksınız.Garanti türkiyede zaten geçerli değil.Güncellemelerde ciddi sıkıntılar yaşanıyor.Türkiyede yüklü versıyonla oradan gelen versıyon uyumsuz oluyor.Şebekeden alınan telefon almayın.Apple ın mağazasından alınan tel olmalı.Şahsi tavsıyem teknolojı mağazalarının kampanyalarını takıp edıp almanız.yURTDISINDAN GELEN CIHAZIDA ALMAK ISTEYEN BIRINE SATARAK NAKIT AYARLAMANIZI TAVSIYE EDERIM.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jitanx

quote:

2 yıl garantli için SICAK FIrsat var mı ?

konu amacından sapmıs

Turkcell'in sıcak fırsatı gayet iyi okursanız onu da görebilirsiniz sayfa başında

walla cüdan fln kafam basmadı kardesim arabulvar dan alcaktım kampanya bitmiş

ki turkcellmagazada n alınca hemen yollamıyorlar sacma sapan bekletiyorlar diye duydum

bana parasını odeyim 2 gun sonra kargo ile geslin o sekilde bir sey lazım

cüzdan dır bilmemne dir onlar uymuyor

ayrıca şartlarda

• GarantiParam ve Cep-T Paracard ile Turkcell Cüzdan kullanılarak tek seferde en fazla 1.000 TL tutarında alışveriş yapılabilir.

2149 tl lik telefonun 1000 tl sini bu sekilde vereiblirz turkcell ile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi figo976 -- 7 Ocak 2013; 9:54:22 >

• Dostlar 2.100TL ve altında garantili kampanya yok mu? Kimse paylaşımda bulunmamış :)

Turkcell kullandığım kredi kartımdan dolayı uymuyor.
  • 1961,10 tl den turkcellmagaza.com dan turkcell cüzdanın %10 indiriminden faydalanarak aldım, haber veren arkadaşlara teşekkür ederim.
    %10 indirim ocak 09 tarihinde son, alacak arkadaşlara duyurulur.
  • Bu ay sonunda singapur ve bangkok a gidiyorum fiyatlar 1400 civarında alıp tr de biraz karla satmak mantıklı mi sizce ? Yoksa değmez mi buna? Elimde elimde kalır sonra

• quote:

Orijinalden alıntı: wallace_son

1961,10 tl den turkcellmagaza.com dan turkcell cüzdanın %10 indiriminden faydalanarak aldım, haber veren arkadaşlara teşekkür ederim.

Hocam telefonun arızalanması durumunda teleservice cihaz değişimi yaparken KVK tamir etme yoluna gidiyor şeklinde bir görüş hakim.
    Sizin bu konudaki düşünceniz nedir? Bilginiz var mı?
  • quote:

1961,10 tl den turkcellmagaza.com dan turkcell cüzdanın %10 indiriminden faydalanarak aldım, haber veren arkadaşlara teşekkür ederim.

teslim tarihi ne zaman ?

birde

GarantiParam ve Cep-T Paracard ile Turkcell Cüzdan kullanılarak tek seferde en fazla 1.000 TL tutarında alışveriş yapılabilir.

1000 tl üzeri için nasıl yapcaz ?

ayrıca

quote:

Orijinalden alıntı: Okan30

Bu ay sonunda singapur ve bangkok a gidiyorum fiyatlar 1400 civarında alıp tr de biraz karla satmak mantıklı mi sizce ? Yoksa değmez mi buna? Elimde elimde kalır sonra

kardeşim ztn 1490-,1520 arası burda mevcut cihaz. yurtdışı getirenler . 120 tl için 1400 tl yi riske attıgına değer bence yine sen bilirsin :D

• Hocam nasıl oldu bu iş anlatırmısın. Şartları nelerdir?
  • quote:

Hocam nasıl oldu bu iş anlatırmısın. Şartları nelerdir?
  • quote:

quote:

teslim tarihi ne zaman ?

birde

GarantiParam ve Cep-T Paracard ile Turkcell Cüzdan kullanılarak tek seferde en fazla 1.000 TL tutarında alışveriş yapılabilir.

ayrıca

quote:

Bu ay sonunda singapur ve bangkok a gidiyorum fiyatlar 1400 civarında alıp tr de biraz karla satmak mantıklı mi sizce ? Yoksa değmez mi buna? Elimde elimde kalır sonra

kardeşim ztn 1490-,1520 arası burda mevcut cihaz. yurtdışı getirenler . 120 tl için 1400 tl yi riske attıgına değer bence yine sen bilirsin :D

evet hocam açıklarmısın nasıl alabildin. 2179 tl lik telefona bu şartlarda indirim uygulamazlar sanırım...

• quote:

quote:

teslim tarihi ne zaman ?

birde

ayrıca

quote:

teslim tarihi 2/3 işgünü içerisinde kargo/kurye ile çıkışı yapılacaktır bilgisi verildi.

turkcell cüzdana garanti paracard tanımladım, hesabımda yeterli miktar vardı, tümünü çekti, 1000tl sınırlaması yok.

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.