Şimdi Ara

Apple iPhone 5,5C,5S,SE için Sıcak Fırsatlar (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.657
Cevap
132
Favori
692.045
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: umuts35

1.000-TL'ye İzmir'den elden 2. el I-PHONE 5 alabilirim. Garantisi - Kutusu - Kullanma kılavuzu v.s. olması şartıyla... özelden pm atabilirsiniz...

4s de alabilirim. 750-TL'ye kadar.

1000 liraya garantili 4s bile alamazsin ucmussun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: benliharun

quote:

Orijinalden alıntı: mesuthaksoy

arkadaşlar

3 hafta önce alınmış 16 gb KVK garantili siyah ip5 i 1900 tl ye satıyor arkadaşım.
    ne dersiniz?

Turkcell Cüzdan’la turkcellmagaza.com'da 2-9 Ocak 2013 tarihleri arasında yapacağınız alışverişlerinize %10 indirim. Sıfırı 1961 Tl'ye geliyor. Buna göre düşünün.

Turkcell cüzdan nasıl bir şey? o fiyata taksitle alınıyor mu? Peşin mi oluyor Turkcell cüzdan olunca
  • quote:

1.000-TL'ye İzmir'den elden 2. el I-PHONE 5 alabilirim. Garantisi - Kutusu - Kullanma kılavuzu v.s. olması şartıyla... özelden pm atabilirsiniz...

Arkadaş kendini ABD'de sandı herhalde
  • quote:

o zaman bana 5 tane iphone 5 alır mısın..? 1000'er 1000'er taksitle öderim...
    1600'den satsam 5*6=3000

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mremre -- 5 Ocak 2013; 21:44:59 >
  • Kayıtsız beyaz - siyah simfree
    Amerika dan gelme
    Fiyat nakit ve son 1450 tl olur isteyen olursa

• quote:

Orijinalden alıntı: :::Banner:::

quote:

Orijinalden alıntı: benliharun

quote:

Orijinalden alıntı: mesuthaksoy

arkadaşlar

3 hafta önce alınmış 16 gb KVK garantili siyah ip5 i 1900 tl ye satıyor arkadaşım.
    ne dersiniz?

Turkcell Cüzdan’la turkcellmagaza.com'da 2-9 Ocak 2013 tarihleri arasında yapacağınız alışverişlerinize %10 indirim. Sıfırı 1961 Tl'ye geliyor. Buna göre düşünün.

Turkcell cüzdan nasıl bir şey? o fiyata taksitle alınıyor mu? Peşin mi oluyor Turkcell cüzdan olunca

-''Turkcell Cüzdan ile turkcellmagaza.com’dan alışveriş yapmak için Turkcell Cüzdan’ınıza Turkcell Mağazaları'ndan yüklediğiniz parayı ya da Turkcell Cüzdan’ınıza eklediğiniz Garanti Bankası kartınızı kullanabilirsiniz.''
    -''GarantiParam ve Cep-T Paracard ile Turkcell Cüzdan kullanılarak tek seferde en fazla 1.000 TL tutarında alışveriş yapılabilir.''
    Kampanya detaylarında bu bilgiler var hocam. GarantiParam ve Cep-T Paracard ile alınamıyor yukardaki açıklamaya göre. Turkcell mağazalarından 1961 Tl yüklenip alınabiliyor mu iphone 5 ve Turkcell cüzdana para yüklerken taksitlendirme oluyor mu onu bilemiyorum. Hiç kullanmadım bu zamana kadar.
    http://www.turkcell.com.tr/bireysel/kampanyalar/Sayfalar/Turkcell-Cuzdana-turkcellmagaza-comda-10-indirim.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi benliharun -- 5 Ocak 2013; 22:50:03 >

• Alamıyorsam sağlık olsun... Tok alıcıyım :)
  • quote:

Alamıyorsam sağlık olsun... Tok alıcıyım :)

Cepteparacard ve paracard ayri...
    Yani paracardla hesabiniza gerekli ucreti yatirip alabiliyo olmalisiniz
    Not:Odeme asamasina gelip denendi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ygunen -- 5 Ocak 2013; 23:58:40 >
  • En uygun Turkcell midir 1961TL ile(Dist. Garantili). Turkcell Cüzdan için ne yapmamız gerek Garanti kartımız yok ise?
  • Amerikadan siparis verdim de, pasaport kayitlarinda neye dikkat etmeli, bilgisi olan var mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: mmavcu

Amerikadan siparis verdim de, pasaport kayitlarinda neye dikkat etmeli, bilgisi olan var mi?

kayıt yaptıracağın kişinin sonradan gidip kapattırmayacak birisi olması yeterli.
  • bi arkdş var bimeksten 25.12.2012 almış 16gb ıphone5 10 gün kullanmış faturalı 2 snde kvk garntli .. sizce bu telefona ne kadar para verilir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrKhan

quote:

Amerikadan siparis verdim de, pasaport kayitlarinda neye dikkat etmeli, bilgisi olan var mi?

kayıt yaptıracağın kişinin sonradan gidip kapattırmayacak birisi olması yeterli.

Ne kadar sure gecerli acaba?
    Kaydi iptal ettirirse nasil anlariz ki?
    Kendimde 4-5 ay icinde yurtdisina cikacagim, acaba o zaman ayni telefonu kendi pasaportuma kaydettirebilir miyim ki?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MrKhan

quote:

Ne kadar sure gecerli acaba?
    Kaydi iptal ettirirse nasil anlariz ki?
    Kendimde 4-5 ay icinde yurtdisina cikacagim, acaba o zaman ayni telefonu kendi pasaportuma kaydettirebilir miyim ki?

bildiklerim yanlış değilse,

kayıt yaptıran bir kişi 2 sene sonra yeni bir kayır hakkına sahip oluyor, bu süre içinde üzerine kayıtlı telefonları değiştirebiliyor. her pasaporta 1 telefon kayıt edilebiliyor, ve bu şartlarda düşünürsek 2 sene boyunca pasaporta işlettirdiği telefonu değiştirebilir.

kayıt iptal edilirse telefonunuz kaçak durumuna düşeceği için 1-2 ay içinde belki daha kısa bir süre sonra şebekeye bağlanamayacak, size de telefonunuz kayıt dışıdır diye sms gelecek.

önceki kayıt yaptırdığınız kişiden kayıdı silmesini ister, sonra kendi pasaportunuza kayıt edebilirsiniz büyük ihtimalle.

• Bilgi icin tesekkurler.

• quote:

Orijinalden alıntı: radko

bi arkdş var bimeksten 25.12.2012 almış 16gb ıphone5 10 gün kullanmış faturalı 2 snde kvk garntli .. sizce bu telefona ne kadar para verilir?

bi yardımcı olun arkadaşlar bi rakam bişey diyin
  • quote:

quote:

bi arkdş var bimeksten 25.12.2012 almış 16gb ıphone5 10 gün kullanmış faturalı 2 snde kvk garntli .. sizce bu telefona ne kadar para verilir?

1900 verilir bence
  • quote:

quote:

quote:

1900 verilir bence

1800 anlaştık bimeksten faturası falan herşyi var telefnn en azından kayıt derdi yok türkye garantli o yönden avantajlı die düşündüm ? tek kötü yanı siyah olması beyaz istiyodum bnde ama .. fiyat iimi

• quote:

quote:

quote:

quote:

1900 verilir bence

1800 anlaştık bimeksten faturası falan herşyi var telefnn en azından kayıt derdi yok türkye garantli o yönden avantajlı die düşündüm ? tek kötü yanı siyah olması beyaz istiyodum bnde ama .. fiyat iimi

iyi fiyat garantili hiç değilse kafan rahat eder.

KVK garantili olması da iyi

• Arkadaşlar 1500 lira civarında yurtdışından gelme cihazlar var, bunları alırken nelere dikkat etmek gerekir?

1 yıl uluslararası garanti diyor, yalan m o ? Bi sorun çıkarsa hangi servis bakacak anlamadım ki.

Simfree olması yeterli mi Türkiye'deki hatlarla çalışması için.

Bir de yurtdışından gelen arkadaşlarım var, onların pasaportuyla kayıt yapılabiliyor mu? Ücreti ne kadar?
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.