Şimdi Ara

Apple iPhone 5,5C,5S,SE için Sıcak Fırsatlar (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.657
Cevap
132
Favori
692.046
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: wallace_son

quote:

Orijinalden alıntı: figo976

quote:

1961,10 tl den turkcellmagaza.com dan turkcell cüzdanın %10 indiriminden faydalanarak aldım, haber veren arkadaşlara teşekkür ederim.
    %10 indirim ocak 09 tarihinde son, alacak arkadaşlara duyurulur.

teslim tarihi ne zaman ?

birde

GarantiParam ve Cep-T Paracard ile Turkcell Cüzdan kullanılarak tek seferde en fazla 1.000 TL tutarında alışveriş yapılabilir.

1000 tl üzeri için nasıl yapcaz ?

ayrıca

quote:

Orijinalden alıntı: Okan30

Bu ay sonunda singapur ve bangkok a gidiyorum fiyatlar 1400 civarında alıp tr de biraz karla satmak mantıklı mi sizce ? Yoksa değmez mi buna? Elimde elimde kalır sonra

kardeşim ztn 1490-,1520 arası burda mevcut cihaz. yurtdışı getirenler . 120 tl için 1400 tl yi riske attıgına değer bence yine sen bilirsin :D

teslim tarihi 2/3 işgünü içerisinde kargo/kurye ile çıkışı yapılacaktır bilgisi verildi.

turkcell cüzdana garanti paracard tanımladım, hesabımda yeterli miktar vardı, tümünü çekti, 1000tl sınırlaması yok.

Garanti dışında başka banka tanımlanmıyor mu? Yapı Kredi falan yazıyordu SSS'de ama tam bir anlatım yoktu.

• quote:

Orijinalden alıntı: engin20020

quote:

1961,10 tl den turkcellmagaza.com dan turkcell cüzdanın %10 indiriminden faydalanarak aldım, haber veren arkadaşlara teşekkür ederim.

Hocam nasıl oldu bu iş anlatırmısın. Şartları nelerdir?

telefonuma turkcell cüzdan uygulamasını yükledim,
    garanti vadesiz paracard ımı tanımladım,
    bilgisayarımdan turkcellmagaza.com a girdim,
    bir adet iphonu sepete ekledim,
    ödeme sayfasında turkcell cüzdan ile ödeme seçeneğini seçince fiyat 1961,10 tl oluyor.
    öde dedim, telefonumdaki türkcell cüzdan işlemi onaylıyormusunuz dedi,
    evet dedim, siparişi aldı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Team_Turkey

quote:

Hocam telefonun arızalanması durumunda teleservice cihaz değişimi yaparken KVK tamir etme yoluna gidiyor şeklinde bir görüş hakim.
    Sizin bu konudaki düşünceniz nedir? Bilginiz var mı?

hiçbir bilgim yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkprlk35

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: figo976

quote:

teslim tarihi ne zaman ?

birde

GarantiParam ve Cep-T Paracard ile Turkcell Cüzdan kullanılarak tek seferde en fazla 1.000 TL tutarında alışveriş yapılabilir.

1000 tl üzeri için nasıl yapcaz ?

ayrıca

quote:

Bu ay sonunda singapur ve bangkok a gidiyorum fiyatlar 1400 civarında alıp tr de biraz karla satmak mantıklı mi sizce ? Yoksa değmez mi buna? Elimde elimde kalır sonra

kardeşim ztn 1490-,1520 arası burda mevcut cihaz. yurtdışı getirenler . 120 tl için 1400 tl yi riske attıgına değer bence yine sen bilirsin :D

teslim tarihi 2/3 işgünü içerisinde kargo/kurye ile çıkışı yapılacaktır bilgisi verildi.

turkcell cüzdana garanti paracard tanımladım, hesabımda yeterli miktar vardı, tümünü çekti, 1000tl sınırlaması yok.

Garanti dışında başka banka tanımlanmıyor mu? Yapı Kredi falan yazıyordu SSS'de ama tam bir anlatım yoktu.

garanti ve akbank var.

• Evet hocamın dediği gibi peşin olarak 1961' tl den veriyor gerçektende. Henüz almadım. Alma aşamasına kadar gelerek rakamları kontrol ettim. Acaba Turkcell telefonları hangi garantör ile göderiyor. Genpa, Kvk...
  • Birde turkcell cüzdanda bonus card'ta tanımlanabiliyor. acaba birikmiş bonusları da kullandırıyorlarmı...
  • quote:

Evet hocamın dediği gibi peşin olarak 1961' tl den veriyor gerçektende. Henüz almadım. Alma aşamasına kadar gelerek rakamları kontrol ettim. Acaba Turkcell telefonları hangi garantör ile göderiyor. Genpa, Kvk...

tukcell in paralel ithalat cihaz satış yapacağını sanmıyorum, distibitör garantisidir sanırım.
    neden derseniz, 2179 tl lik cihazı %10 indirimle almış oluyorsunuz, turkcell de satılan cihazlar distribtör firma garantisindedir diye düşünüyorum.
  • quote:

quote:

Evet hocamın dediği gibi peşin olarak 1961' tl den veriyor gerçektende. Henüz almadım. Alma aşamasına kadar gelerek rakamları kontrol ettim. Acaba Turkcell telefonları hangi garantör ile göderiyor. Genpa, Kvk...

tukcell in paralel ithalat cihaz satış yapacağını sanmıyorum, distibitör garantisidir sanırım.
    neden derseniz, 2179 tl lik cihazı %10 indirimle almış oluyorsunuz, turkcell de satılan cihazlar distribtör firma garantisindedir diye düşünüyorum.

Müşteri hizmetleri ile görüştüğümde KVK garantili demişlerdi..
  • Burası bulduğunuz fırsatları paylaşmanız için açıldı. Kişisel sorularınız ile konuyu sabote etmeyin lütfen.
  • Turkcell Cüzdan Bonus kartla alırsanız taksit seçenekleri şöyle:

Tek Çekim - 1.961,10 TL
    2 1.010,88 TL 2.021,75 TL
    3 673,92 TL 2.021,75 TL
    4 505,44 TL 2.021,75 TL
    5 409,93 TL 2.049,64 TL
    6 343,76 TL 2.062,58 TL
    7 299,09 TL 2.093,63 TL
    8 259,40 TL 2.075,24 TL
    9 234,00 TL 2.105,99 TL
    10 211,74 TL 2.117,36 TL
    11 193,53 TL 2.128,85 TL
    12 178,47 TL 2.141,64 TL
  • Turkcell cüzdana garanti paracardı tanımlattım. Sonrasında hesapta telefon bedeli kadar para olunca sorunsuz bir şekilde çekti parayı. dün akşam aldım bugün öğlen dağıtıma çıktı diye mesaj geldi. Sanırım inter global diye bir firma getiriyormuş telefonları. Bakalım kaç günde gelecek...
  • Arkadaşlar a101de hala satılıyor mu iphone 5 1999tlye bilgisi olan var mı ?
  • Arkadaşlar bu turkcell magazadan %10 indirimle alanlar için soruyorum.

Garanti hesabım ve paracardım var. Şu anda hesabıma 2000 TL yatırmış olsam bende kampanyadan yararlanabilirim degil mi ?
    1961 TL ye geliyor çok iyi fakat peşin olması kötü. Ama sanırım bu fiyatada bulamayız başka. Zira pararel ithalatlar bu civarda en ucuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kucukb

MilliyetFırsat.com aynı gün ücretsiz kargo - 2059 TL

https://firsat.milliyet.com.tr/marka/apple-iphone-5-16gb-siyah-beyaz-ayni-gun-ucretsiz-kargo/1021

2 yıl Sanayi Bakanlığı onaylı ithalatçı firma garantilidir.

buz gibi malesef

• quote:

TR da 1.500 TL

ip5 en son iyi kar payını KASIM 10 gibi bitirdi ve cihazlar 20 kasımdan bu yana çok geriledi .

+100 TL net kar edersiniz....

Elinizde USA dan LG nexus 4 olsa;

+ 400 TL net kar edersiniz mesela )))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wapcep_scrol

Arkadaşlar bu turkcell magazadan %10 indirimle alanlar için soruyorum.

Garanti hesabım ve paracardım var. Şu anda hesabıma 2000 TL yatırmış olsam bende kampanyadan yararlanabilirim degil mi ?
    1961 TL ye geliyor çok iyi fakat peşin olması kötü. Ama sanırım bu fiyatada bulamayız başka. Zira pararel ithalatlar bu civarda en ucuz.

Evet aynen dediğiniz gibi ben aldım. %10 indirim yarın Son günü.

• dün elevtrodan aldığım beyaz iphone uma kavuştum.
    üründe fabrikasyon ezik çizik çok şükür yoktu.
    vaat ettikleri gibi brighstar garantili.
    faturada zaten vodafone iphone 5 yazıyor. (simkilitsiz)
    ürünü alır almaz sadece yanlarını tutarak bodyquardz uyguladım full.
    elimden düşmüyor cardfinansla 1999tl / 10 a almış oldum. bu fiyata resmi distribütör ürünü turkcell cüzdan muhabbeti hariç sanırım yok gibi birşey
    electro world kampanyasını duyuran arkadaşa birkez daha teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UzunEsmer -- 8 Ocak 2013; 10:33:41 >
  • electroworld kampanyası hakkında bilgi alabilir miyim? Sitesinde 2.200 fiyatla satılıyor.
  • Evet lutfen bilgi alalim. Card finansa ozel kampanyami ?

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.