Şimdi Ara

Apple iPhone 5,5C,5S,SE için Sıcak Fırsatlar (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.657
Cevap
132
Favori
692.048
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayır ikiside değil. Yurtdışı priz çeviriciside hediye olarak veriliyor.
  • haftasonu ıcın alınabılecek ıyı bır kampanya varmı? ben hala kararsızım acaba spot urunmu alsam 1600 cıvarı ??
  • haftalardır 32 gb için kampanya bekliyorum,vatanınkini bonus kartım olmadığından kaçırmıştım keşke hafta sonu bir kampanya gelsede alsam sıkıldım artık en sonunda kendimi tutamayıp 2500 lira vermekten korkuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sevinckan_216

haftalardır 32 gb için kampanya bekliyorum,vatanınkini bonus kartım olmadığından kaçırmıştım keşke hafta sonu bir kampanya gelsede alsam sıkıldım artık en sonunda kendimi tutamayıp 2500 lira vermekten korkuyorum

Değmez bence. 2.5 Milyar az para değil. 3 tane telefon parası ile araba alınıyor. Bu kadar astronomik fiyatlar verilmemeli telefona bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Commander

quote:

haftalardır 32 gb için kampanya bekliyorum,vatanınkini bonus kartım olmadığından kaçırmıştım keşke hafta sonu bir kampanya gelsede alsam sıkıldım artık en sonunda kendimi tutamayıp 2500 lira vermekten korkuyorum

Değmez bence. 2.5 Milyar az para değil. 3 tane telefon parası ile araba alınıyor. Bu kadar astronomik fiyatlar verilmemeli telefona bence.

yazını olurken kör oldum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dedikodulara göre ilk Apple Store Zincirlikuyu’daki Zorlu AVM’de (Ağustos 2013), ve ikincisi de Eylül 2013′te Acıbadem’de açılması beklenen Akasya AVM olacak gibi görünüyor. Üçüncü içinse henüz net bir bilgi yok… :) Özetle durum şöyle:

1. Apple Store @ Zincirlikuyu Zorlu AVM (Ağustos 2013)
    2. Apple Store @ Acıbadem Akasya AVM (Eylül 2013)
    3. Apple Store henüz belli değil…

http://www.sihirlielma.com/2012/11/13/apple-store-turkiye/
  • quote:

Orijinalden alıntı: CanS

bimeksin yılbaşı indiriminde (1900tl/10taksit) sipariş verdiğim iphone5 nedense aksaraydan kargolanmıştı ve bugün elime ulaştı. forumda yazılanları okuduktan sonra acaba garanti durumu ne olur diye düşünüyordum sağolsunlar genpa garantili ürün göndermişler

bende aynı kampanyadan almıştım şimdi geldi cihaz brightstar garantili benimki.
    acaip şekilmiş cihaz yalnız :) siyahını alın ;)
  • Forumda, Bimeksten satın aldıktan sonra vazgeçerek satmak isteyen arkadaşlar vardı.
    Bu arkadaşlar benim ile iletişime geçerlerse sevinirim..
  • arkadaşlar az önce avcılarda bir gsm satış ve teknik servisinden aldım iphone 5 32.bu cihaz başka biri tarafından vodafone dan alınmış ve nakite çevrilmek için buraya satılmış.içinden brightstar garanti belgesi çıktı ayrıca yazmayı unutmayayım kutusu açılmamış ve jelatinli.fiyat 2250 tl.ben bir kısmı nakit diğerini kredi kartına taksitle aldım çok az komisyon ekliyorlar.bence iyi bir fiyata aldım 2250 liraya 32 gb bulmak çok zor garantili olarak.

bu arada 1 beyaz ve 1 siyah vardı ben beyazını aldım.eğer isteyen varsa pm den yazsın adres veririm en son1 siyah duruordu satılmamışsa :)
  • Tekrar Merhabalar

Bimeksden 1900 TL'ye aldığım İphone 5
    Nihayet bugün geldi büyük bir zevkle aldım kargo kutusunu açtığımda ise telefon ve amerikan adaptör çıkınca şok oldum büyük bi korkuyla garanti kutusunu açtım Brighstar çıktı
    Öncelikle bimeksin bu yaptığı pis şakadan dolayı teşekkür ederim Sırf garanti yüzünden uyku uyuyamamıştım.Diğer forum üyelerininde yeni telefonları hayırlı olsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cullinan -- 5 Ocak 2013; 13:28:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Team_Turkey

Forumda, Bimeksten satın aldıktan sonra vazgeçerek satmak isteyen arkadaşlar vardı.
    Bu arkadaşlar benim ile iletişime geçerlerse sevinirim..

pm attım daha isteyen arkadaş varsa aldığım fiyattan ankaradan elden teslim edebilirim.
  • quote:

quote:

hocam bizim millet aç kalır sokakta yatar alır yine o telefonu

• quote:

Orijinalden alıntı: radko

quote:

quote:

hocam bizim millet aç kalır sokakta yatar alır yine o telefonu

Misal ben

• arkadaşlar

3 hafta önce alınmış 16 gb KVK garantili siyah ip5 i 1900 tl ye satıyor arkadaşım.
    ne dersiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesuthaksoy

arkadaşlar

3 hafta önce alınmış 16 gb KVK garantili siyah ip5 i 1900 tl ye satıyor arkadaşım.
    ne dersiniz?

yüksek sonuçta 2nci el sıfırları o fiyatn dha uygun nerdeyse
  • quote:

arkadaşlar

ne dersiniz?

Turkcell Cüzdan’la turkcellmagaza.com'da 2-9 Ocak 2013 tarihleri arasında yapacağınız alışverişlerinize %10 indirim. Sıfırı 1961 Tl'ye geliyor. Buna göre düşünün.
  • 1.000-TL'ye İzmir'den elden 2. el I-PHONE 5 alabilirim. Garantisi - Kutusu - Kullanma kılavuzu v.s. olması şartıyla... özelden pm atabilirsiniz...

4s de alabilirim. 750-TL'ye kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: benliharun

quote:

arkadaşlar

ne dersiniz?

Turkcell Cüzdan’la turkcellmagaza.com'da 2-9 Ocak 2013 tarihleri arasında yapacağınız alışverişlerinize %10 indirim. Sıfırı 1961 Tl'ye geliyor. Buna göre düşünün.

Turkcell Cüzdan ile ödeme nasıl oluyor ki hocam?
    Kredi kartı tanımlanıyor. Turkcell Cüzdan ile alışveriş yapıldığında borç ilk kart ekstresine mi yansıyor.
    Bu kampanya ile tek çekim mi yapılmış oluyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Team_Turkey

quote:

Orijinalden alıntı: benliharun

quote:

arkadaşlar

ne dersiniz?

Turkcell Cüzdan ile ödeme nasıl oluyor ki hocam?
    Kredi kartı tanımlanıyor. Turkcell Cüzdan ile alışveriş yapıldığında borç ilk kart ekstresine mi yansıyor.
    Bu kampanya ile tek çekim mi yapılmış oluyor?

Sadece bonus master karta tek cekim yapilabiliyo.Ayrica paracard varsa onlada odeyebiliyosun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ygunen -- 5 Ocak 2013; 16:23:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

arkadaşlar

ne dersiniz?

kutusu açılmamış jelatininde ise normal bir satıcı fiyatı yani arkadaş fiyatı değil. :) ama alınabilir.
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.