Şimdi Ara

Apple iPhone 5,5C,5S,SE için Sıcak Fırsatlar (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.657
Cevap
132
Favori
692.043
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: inexo

quote:

Orijinalden alıntı: PROBElem

quote:

Orijinalden alıntı: woodgate

quote:

Orijinalden alıntı: PROBElem

quote:

Orijinalden alıntı: woodgate

iphone 5 daha çok düşer ben size söyleyeyim.o telde bir sorun var belli 2 günde 500-600 TL fiyat düşermi bunlar kesin 5s çıkaracaklar.4'te yaptıkları hataları burdada yaptılar kesin bir sıkıntısı var.Ki elime alıp kaktım yemin ederim kötülemek amacında değilim ama 4 yada 4s ten aldığım kaliteli malzeme hissiyatını 5'ten kesinlikle almadım.iPhone 5 fiyasko olma yolunda ilerliyor...

Nasıl 2 günde 500 600 tl düştü ? Ürün Türkiye'ye resmi olarak gelmeden önce diğer yollarla 2500 2600 tlye satılıyordu.Türkiye'ye 2 hafta önce 2150 tl den geldi.Şu anda da piyasası (turkcell,avea,vodafone,mm satürn vs) 2000-2200 arası. En çok indirimi bimeks yaptı benim gördüğüm,o da 1900e sattı kısa süreliğine.

2 günden kastın 5 aylık süreçse onu bilemicem,he 2 gün önce bu telefonu hala turkcellden ve ya avea dan 2100 yerine dediğin gibi 500 600 fazla verip hala 2700 e alan varsa o başka

düz mantık bakman şaşırtmadı beni...

Dün mantık ile ne alakası var ? Yanlış bilgi veriyorsun. Telefonun değeri zaten 700 $ yani 1200 1300 tl. Gelip diyorsun ki fiyatı 500 600 tl indi çünkü bozuk. Nerede indi afedersin o fiyat? Amerikada mı indi ? Hong kong da mı indi ? Nerede indi ? Türkiye'de indi. Neden indi peki ? 3000 4000 tl ye yurtdışından getirenler sattıktan sonra telefonu Turkcell 2150 ye getirdi diye.Aradan geçti 2 hafta,Şu andaki en düşük fiyat 1900.O da bimeks.Yoksa telefonun dünya piyasası hala aynı.Varsa 600 tl indiren yer orjinal fiyatından (700$) göster dostum alalım.

pahalı konusunda hemfikiriz ama
    700 dolar diye söyleyip geçiyorsunuz
    yüzde 53 vergisi var onu ekleyin önce
    1070 dolar eder o da 1900tl yapar

merhaba arkadaşlar iphone 5 lerde hiçbir sorun yok dediklerinize katılmıyorum çünkü ürünü ben arkadaşımdan alıp biraz inceledim 4s den birkaç gömlek daha üstün bir cihaz diyebilirim En uygun stoklu incehesap.com da buldum. Ertesi gün geldi kullanıyorum şimdilik hiç bir sorun görünmüyor alacak olan arkadaşlara tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: cloudy_tr

quote:

Orijinalden alıntı: denizfeneri

quote:

Orijinalden alıntı: radko

quote:

quote:

quote:

arkadaşlar garantisi olarak şimdiye kadar verilen en iyi sıcak fiyat nedir?

şuan resmi distribütör olrak en uygun avea 2350

ozaman electroworld şimdiye kadar olan en uygun kampanyaydı resmi dist olarak :)

electroworld pararel ithalat satıyor yani yurtdışı garantili arayıp sorulmuş istersen ara sor ;) şunu bilin arkadaşlar artık avea ve turkcell dışında satanlar hepsi pararel ithalat bimeks,electroworld,darty,media market,saturn vb..

Dün gidip baktım bildiğiniz ucuna kutu iliştirilmiş iphone5 kutuları vardı. bu da distribütör garantililerde oluyor. elemana garanti ne diye sordum bilkomdan alıyoruz dedi. Tabi ne demek istediğini anladım distrübitör demek istedi. Ayrıca o distrübitör garantili satıyor diye lanse ettiğiniz avea, turkcel ve vodafone bayileri paralel ithalat da satıyor haberiniz olsun. Sahibinden de bayiden pasaport kayıtlı iphone5 satan tim bile var.

hocam ucuna kutu iliştirilmiş ne demek oluyor hiç canlandıramadım kafada :)

telefon konusunu nihayet bir iphone 5le bitirmiş bulunuyorum 4lere göre kasası daha ince görünümüde çok daha şık olmuş ayrıca daha hafif ben bir arkadaşımın tavsiyesiyle aldım 2099 tl 12 ay taksit li fiyatı ile http://incehesap.com buldum internetten fiyat kıyaslamalarınızı yapmanızı tavsiye edrim ben arkadaşın tavsiyesinden önce böyle yaptım

• Bilkoma ElektroWorld'de satılan iphone hakkında bilgi maili göndermiştim. Elektroworldde satılan cihazın yetkili servisi hakkında bilgi almak istedim. Gelen yanıt aşağıdaki gibi.

Sayın Kullanıcımız,

iPhone satış sonrası desteği ve her türlü bilgilendirme doğrudan Vodafone, Turkcell veya Avea Çağrı Merkezi üzerinden yanıtlanmaktadır, Lütfen başvurularınızı söz konusu merkezlere yapınız.
    iPhone ürünlerinin Türkiyedeki Yekili Servisleri Vodafone, Turkcell ve Avea operatörlerinin Yetkili Servisleridir. Bilkom-Apple Yetkili Servisleri iPhone konusunda yetkili değildir.

Bu durumda Elektroworldden aldığımız ürün Bilkom garantili dense de Vodafone- Avea ve Turkcell yetkili servisleri tarafından tamiri yapılınmakta mıdır?
  • Amerika'ya arkadaşım gidiyor.İsteyenlere pasaport kayıtsız 1550 tl'ye apple store'dan alınmış şekilde getirtebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Team_Turkey

Bilkoma ElektroWorld'de satılan iphone hakkında bilgi maili göndermiştim. Elektroworldde satılan cihazın yetkili servisi hakkında bilgi almak istedim. Gelen yanıt aşağıdaki gibi.

Sayın Kullanıcımız,

iPhone satış sonrası desteği ve her türlü bilgilendirme doğrudan Vodafone, Turkcell veya Avea Çağrı Merkezi üzerinden yanıtlanmaktadır, Lütfen başvurularınızı söz konusu merkezlere yapınız.
    iPhone ürünlerinin Türkiyedeki Yekili Servisleri Vodafone, Turkcell ve Avea operatörlerinin Yetkili Servisleridir. Bilkom-Apple Yetkili Servisleri iPhone konusunda yetkili değildir.

Bu durumda Elektroworldden aldığımız ürün Bilkom garantili dense de Vodafone- Avea ve Turkcell yetkili servisleri tarafından tamiri yapılınmakta mıdır?

hocam telefonun arzalansa kime müracat edicen herşey tamamen muamma

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Legend_Come_Back

quote:

en düşük ücretli tarifeden başlayarak en azından 24aylık sözleşmenin hatrına cihaz taksidi toplamı 2150yi geçmemeli hatta daha da düşük olmalı türkiyede 100dolar olmaz tabi ama 1800-2000 arası olmalı ki taahhüt yaptığına değmeli.

Valla ben siteden hesapladın fahiş fiyatlar çıkıyor taahütle.. Yani almanın çok cazibesi kalmıyor..

türkiyede sözleşmeli almak mantıksız kimse mantıklı açıklamasını yapamaz evkurdan almakla farkı yok

kesinlikle katılıyorum kendinizi kredi alır gibi bir yere bağlamayın bence imzaladığınız sözleşmeden sonra dönüş yok herhangi bir elektronik mağazadan almak her zaman daha mantıklı olacaktır

• Hey Hey Hey !
    Sevinsin tüm arkadaşlar !
    Artık benim de iphone 5 im var !!!!

Bende 2099 TL den 12 Ay taksitle aldım.
    Sağolasın hacbil...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi k_salliK -- 4 Ocak 2013; 14:09:35 >
  • İncehesaptan gelen mail;

Sitemizde satışı olan ithalatçı firma garantili İphone 5 ürünler 2 Yıl boyunca Arasta Bilişim Hizmetleri garantisindedir.

Bilginize sunar iyi günler dileriz.
  • quote:

quote:

Bilkoma ElektroWorld'de satılan iphone hakkında bilgi maili göndermiştim. Elektroworldde satılan cihazın yetkili servisi hakkında bilgi almak istedim. Gelen yanıt aşağıdaki gibi.

Sayın Kullanıcımız,

Datastar "Bize getirin" dedi
    İkametime yakın zaten

• MERHABA ARKADAŞLAR ELİMDE 8 ADET TURKCELL İN IPHONE 5 16 GB MODELİNDEN MEVCUTTUR...ÜRÜNLERİ ADINIZA FATURA KESEBİLRİM ANKARA İÇİ ELDEN TESLİM EDERİM...ARTI 3 ADETTE 32 GB LIK BULUNMAKTADIR....İLGİLENEN ARKADAŞLARA DUYRULUR....
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

quote:

quote:

Sayın Kullanıcımız,

İkametime yakın zaten

telefonun adaptorle geldigini yazmistiniz acaba amerika cikisli model mi bu? yani 1428 nolu model mi elinizdeki iphone?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: CanS

quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

quote:

quote:

Sayın Kullanıcımız,

İkametime yakın zaten

telefonun adaptorle geldigini yazmistiniz acaba amerika cikisli model mi bu? yani 1428 nolu model mi elinizdeki iphone?

Telefonun adaptörü Amerikan prizi için eksta bir adaptör gelmedi yanında.
    Aslında gerekte yok. Eski Iphone a ait priz aparatı sökülüp buna takılabiliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: denizfeneri

quote:

Orijinalden alıntı: ogormek

Almanyaya gittiğimde iphone 4 almıştım, 1,5 yıl oldu hala kullanıyorum. Yani garanti konusunda arada 300-400 TL fark var ise garantiye bakmayın derim. Bu tür telefonlar zaten testten geçiyor ve kullanım hatası olmadığı sürece sıkıntı yaşanmıyor.
    Tabi sanalpazar tarzı yerlerden almanızı önermem, geçici kayıt yapılıp sonra iptal oluyor. Iphoneun bu konuda kötü tarafı diğer teller gibi iptal oldugunda başka telden imei atma gibi bir şansın yok.
    Gittigidiyorda 1400 TL ye bile satanlar var, pasaportu biz ayarlıyoruz kayıt ediyoruz siz sadece 100 TL devlete olan vergiyi veriyorsunuz diyorlar, ama sıkıntılı iş bunlar. Pasaport bulurum derseniz alın 1400 TL'ye garantisiz arada 600 TL fark var sonuçta. Birşey olur ise o farkıda tamir payı bırakırsınız :)

hocam aradaki fark ne biliyor musun?

sen yurt dışından aldığın 4s i şuan 800 liraya satamazken millet hala genpa garantili ikinci el 4s e 1350 istiyor. istersen hesabını tekrar yap... iphone da olay garantili eskiyi satıp yeniyi az bir farkla almaktır... amerikadaki sıfırından daha pahalıya burda garantili ikinci eli var 4s' in. Piyasası böyle.. Saygılarımla...

350 EUR dan almıştım, bana 800 tl ye geldi zaten
    Satma gibi niyetim yok, satsamda 2 yıl geçtikten sonra garantisi olsaydıda garanti dışı olacaktı.
    Yani bence her türlü karlı.

• 4S teki bulamama sıkıntısı bu telde de devam ediyor ki 4s almama sebeplerimden en önemlisi de buydu bir türlü denk gelmemişti. Denk geldiğindeyse hevesim bitmişti artık.
    Bir haftadır bakıyorum, görerek alabileceğim kayda değer bir indirim yakalayamadım. migros 2000 tl ye vatansa 2040 civarı sattı ama ne zaman arasam kalmadı dediler. Bir de her karta da bu fiyatları vermediler. İnternetten almak istemiyorum ki internette bile bimeks yılbaşı gecesi saat 02 den 1 ocak saat 12 ye kadar 1900 e satmış. Başka gün yokmuş gibi:)
    yani bu hafta sonu alayım diyordum ama teknosa, vatan, elektroword mağazalarında yine indirim görünmüyor. Elektroword cardfinans olayı yapmış gibi ama biraz önce baktım internette tükendi yazıyor. İndirimsiz bile almak istesem 2200 tl den yine hiçbir yerde bulamam gibi geliyor. Ne
    yapmamız lazım anlamadım ki.
    Sonuç olarak -pek sanmıyorum ama- an itibariyle 2000 2100 civarı, paralel ithalat olmadan alınabilecek bir yer var mıdır? 2000 i geçmemek kaydıyla istanbulda paalel ithalat alınabilecek yer var mıdır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: cyslope

4S teki bulamama sıkıntısı bu telde de devam ediyor ki 4s almama sebeplerimden en önemlisi de buydu bir türlü denk gelmemişti. Denk geldiğindeyse hevesim bitmişti artık.
    Bir haftadır bakıyorum, görerek alabileceğim kayda değer bir indirim yakalayamadım. migros 2000 tl ye vatansa 2040 civarı sattı ama ne zaman arasam kalmadı dediler. Bir de her karta da bu fiyatları vermediler. İnternetten almak istemiyorum ki internette bile bimeks yılbaşı gecesi saat 02 den 1 ocak saat 12 ye kadar 1900 e satmış. Başka gün yokmuş gibi:)
    yani bu hafta sonu alayım diyordum ama teknosa, vatan, elektroword mağazalarında yine indirim görünmüyor. Elektroword cardfinans olayı yapmış gibi ama biraz önce baktım internette tükendi yazıyor. İndirimsiz bile almak istesem 2200 tl den yine hiçbir yerde bulamam gibi geliyor. Ne
    yapmamız lazım anlamadım ki.
    Sonuç olarak -pek sanmıyorum ama- an itibariyle 2000 2100 civarı, paralel ithalat olmadan alınabilecek bir yer var mıdır? 2000 i geçmemek kaydıyla istanbulda paalel ithalat alınabilecek yer var mıdır?

Aynı durumdayız,ve bu durumda olan bir çok kişi var sanırım. Haftasonu beylikdüzü media markt & satürn & teknosa & darty çıkarması yapacağım.Zaten hepsi yanyana sağolsunlar.Hepsinden sıra sıra gidip fiyat alıcam.Açıkcası kargo margo beklemek istemiyorum,herşeyi canlı canlı sorup almak istiyorum. 2000 bana çok pskolojik rakam geliyor.Yani 1999 olsa içim rahat alıcam hemen. Bakalım kısmet diyorlar bu işler için :)

• Almak isteyenlere:

http://www.arabulvar.com/cart/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuVNeRa -- 4 Ocak 2013; 15:45:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: strf001

MERHABA ARKADAŞLAR ELİMDE 8 ADET TURKCELL İN IPHONE 5 16 GB MODELİNDEN MEVCUTTUR...ÜRÜNLERİ ADINIZA FATURA KESEBİLRİM ANKARA İÇİ ELDEN TESLİM EDERİM...ARTI 3 ADETTE 32 GB LIK BULUNMAKTADIR....İLGİLENEN ARKADAŞLARA DUYRULUR....

Bulunmayan bir ürün değil, buraya yazdığınıza göre bir farkınız var, yani fiyat ne?
  • morhipo dan yüzde 20 indirim hakkım var. bir göz atın iphone 5 1850-1880 tl ye falan ben alabiliyorum. 2050 tl ye satabilirim... diğer yüksek fiyatlı ürünlere de bakabilirsiniz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: hb_07

morhipo dan yüzde 20 indirim hakkım var. bir göz atın iphone 5 1850-1880 tl ye falan ben alabiliyorum. 2050 tl ye satabilirim... diğer yüksek fiyatlı ürünlere de bakabilirsiniz..

Nasıl %20 var hocam ?
  • premium üye muhabbeti işte. harcamam çok olunca sepetimdeki ürünlere yüzde yirmi indirim uygulanıyor.. kaç adet varsa alabilirim yüzde 20 indirimli şekilde.
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.