Şimdi Ara

Apple iPhone 5,5C,5S,SE için Sıcak Fırsatlar (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
9.657
Cevap
133
Favori
691.502
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.arabulvar.com/yeni-nesil-apple-iphone-5-16gb-beyaz/?pr=463475

Arkadaşlar 1.879 TL 2 yıl garantisi olduğu yazıyor. Ayrıca word karta 12 taksit valla süper sıcak gibi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: JackDaniels

arkadaşlar yakın zamanda dubai yada lizbona gidebler iphone 5 baktımı acaba

fiyatlar ne durumda

portekizde 700€ görünüyor ama iadesi ne kadar olur bilemiyorum

global bluede 95 € diyor iade ama okadar vermezler

dubaide vergi iadeside yok fiyatta yok açıkçası

şubat tatilinde önce dubai sonra portekize gidecem

ona göre birinden alayım diyorum

Geçen ay arkadaşım gitti Dubai ye. Bende aldıracaktım ancak oradaki Apple mağazasına 5 henüz gelmediği ve fiyatı belli olmadığı için bir teknoloji mağazasında bulduk. Ancak onlarda bizim uyanıklar gibi 928 dolar fiyat istemişler. Aç gözlüler her yerde olduğu için alamadık. Ancak senin gideceğin zaman belki fiyatlar inmiş olur, inş alırsın. İyi yolculuklar şimdiden.

• şimdi baktım dubai apple sitesine

stoğa girmiş sanırım

2600 dirhem görünüyor

oda yaklaşık 1280 tl felan yapıyor

http://store.apple.com/ae/browse/home/shop_iphone/family/iphone5

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JackDaniels -- 4 Ocak 2013; 10:31:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: radko

quote:

Orijinalden alıntı: cloudy_tr

quote:

quote:

arkadaşlar garantisi olarak şimdiye kadar verilen en iyi sıcak fiyat nedir?

şuan resmi distribütör olrak en uygun avea 2350

ozaman electroworld şimdiye kadar olan en uygun kampanyaydı resmi dist olarak :)

electroworld pararel ithalat satıyor yani yurtdışı garantili arayıp sorulmuş istersen ara sor ;) şunu bilin arkadaşlar artık avea ve turkcell dışında satanlar hepsi pararel ithalat bimeks,electroworld,darty,media market,saturn vb..

ben 3 kere arayıp sordum. adamlar bilkom garantili satıyor. zaten sitedede resmi dist. yazmışlar. daha ew için paralel deme istersen

• arabulvar kampanya yapmış limangoda linki var ben alamayacam alanlar için sıcak bence...yetişin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: fragman44

arabulvar kampanya yapmış limangoda linki var ben alamayacam alanlar için sıcak bence...yetişin..

2 Yıl İthalatçı Firma Garantisi Altındadır. ibaresi mevcut ama yinede sıcak gibi.
  • quote:

quote:

arabulvar kampanya yapmış limangoda linki var ben alamayacam alanlar için sıcak bence...yetişin..

2 Yıl İthalatçı Firma Garantisi Altındadır. ibaresi mevcut ama yinede sıcak gibi.

World karta 6+6 taksit var . Elim gidiyor kendimi zor tutuyorum , 1600 liraya sanalpazardan alsam +100 TL kayıt için versem +100 lira min. pasaport için versem 1800 TL ediyor zaten. 1 yıl garantisi var yurtdışı cihazın birde..

1879 TL ye alsam , faturasını gider göstericem işim itibariyle 338,22TL de kdv sini düşücem. Telefon bana 1540,78 TL ye gelicek. Ama kış günü 157 TL taksit ödemek düşündürüyor sadece.

Acaba daha ne kadar bekleriz 1800 TL altı cihazları görmemiz için. ? Fikri olan var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: :S

quote:

quote:

World karta 6+6 taksit var . Elim gidiyor kendimi zor tutuyorum , 1600 liraya sanalpazardan alsam +100 TL kayıt için versem +100 lira min. pasaport için versem 1800 TL ediyor zaten. 1 yıl garantisi var yurtdışı cihazın birde..

1879 TL ye alsam , faturasını gider göstericem işim itibariyle 338,22TL de kdv sini düşücem. Telefon bana 1540,78 TL ye gelicek. Ama kış günü 157 TL taksit ödemek düşündürüyor sadece.

Acaba daha ne kadar bekleriz 1800 TL altı cihazları görmemiz için. ? Fikri olan var mı ?

hocam karışmak gibi olmasın ama finanskart varsa ew den alın. 1999 a gelir. faturada 2200 üzerinden olduğu için size daha iyi gider görülür.
    resmi garanti gibisi var mı. bi sorun olsa kvk genpa bilkom halleder. tut ki home tuşu bozuldu abidik gubidik ltd şti ye gönderecende beklicen tamir olmasını. arada 150 lira fark bile yok. bence limangodan almayın

• bu esneme olayından sonra fiyatın hızla düşeceğine inanıyorum zaten çok çizilmesi bir dezavantajdı..
    dolaysıyla böyle bir durumla karşılaşırsanız diye garantili hemde en güvenilir yerden almakta fayda var..
    yurtdışından alıp jb yapsanız bile adamlara kilitlendi dediğinizde yenisini vermeleri 3dk. sürüyor ama türkiyede pili şarj tutmuyor deseniz sıvı teması raporu yazıp sizi eve yollarlar..

• quote:

Orijinalden alıntı: ufukman

bu esneme olayından sonra fiyatın hızla düşeceğine inanıyorum zaten çok çizilmesi bir dezavantajdı..
    dolaysıyla böyle bir durumla karşılaşırsanız diye garantili hemde en güvenilir yerden almakta fayda var..
    yurtdışından alıp jb yapsanız bile adamlara kilitlendi dediğinizde yenisini vermeleri 3dk. sürüyor ama türkiyede pili şarj tutmuyor deseniz sıvı teması raporu yazıp sizi eve yollarlar..

Helal olsun kullanarak nasıl bu hale getirdilerse :))

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: :S

quote:

quote:

hocam karışmak gibi olmasın ama finanskart varsa ew den alın. 1999 a gelir. faturada 2200 üzerinden olduğu için size daha iyi gider görülür.
    resmi garanti gibisi var mı. bi sorun olsa kvk genpa bilkom halleder. tut ki home tuşu bozuldu abidik gubidik ltd şti ye gönderecende beklicen tamir olmasını. arada 150 lira fark bile yok. bence limangodan almayın

Estagfurullah hocam. Malesef kart finansım yok .

• quote:

quote:

quote:

quote:

ozaman electroworld şimdiye kadar olan en uygun kampanyaydı resmi dist olarak :)

electroworld pararel ithalat satıyor yani yurtdışı garantili arayıp sorulmuş istersen ara sor ;) şunu bilin arkadaşlar artık avea ve turkcell dışında satanlar hepsi pararel ithalat bimeks,electroworld,darty,media market,saturn vb..

Dün gidip baktım bildiğiniz ucuna kutu iliştirilmiş iphone5 kutuları vardı. bu da distribütör garantililerde oluyor. elemana garanti ne diye sordum bilkomdan alıyoruz dedi. Tabi ne demek istediğini anladım distrübitör demek istedi. Ayrıca o distrübitör garantili satıyor diye lanse ettiğiniz avea, turkcel ve vodafone bayileri paralel ithalat da satıyor haberiniz olsun. Sahibinden de bayiden pasaport kayıtlı iphone5 satan tim bile var.

• quote:

Orijinalden alıntı: denizfeneri

quote:

quote:

quote:

quote:

Dün gidip baktım bildiğiniz ucuna kutu iliştirilmiş iphone5 kutuları vardı. bu da distribütör garantililerde oluyor. elemana garanti ne diye sordum bilkomdan alıyoruz dedi. Tabi ne demek istediğini anladım distrübitör demek istedi. Ayrıca o distrübitör garantili satıyor diye lanse ettiğiniz avea, turkcel ve vodafone bayileri paralel ithalat da satıyor haberiniz olsun. Sahibinden de bayiden pasaport kayıtlı iphone5 satan tim bile var.

hocam ucuna kutu iliştirilmiş ne demek oluyor hiç canlandıramadım kafada :)

• quote:

Orijinalden alıntı: hbasdereli70

quote:

Orijinalden alıntı: ufukman

bu esneme olayından sonra fiyatın hızla düşeceğine inanıyorum zaten çok çizilmesi bir dezavantajdı..

Helal olsun kullanarak nasıl bu hale getirdilerse :))

hocam iphone5 de kasa hafif olması için aluminyum dolaysıyla esniyor. arka cepte taşıyıp 2-3 saat koltukta oturursanız siz de aynı şekli elde edebilirsiniz..

• ıphone 5s
    3 ay içersinde yeni iphone 5ler piyasada olucak hemde renkli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radko -- 4 Ocak 2013; 12:59:50 >

• Bimeks' ten satın aldığım Iphone 5 White bugün geldi.
    DATASTAR garantili ve Amerikan adaptörlü.
  • Bimekste %30 indirim bidaha ne zaman olur acaba :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Bimeks' ten satın aldığım Iphone 5 White bugün geldi.

sizde pararel ithalat almış oldunuz geçmiş olsun
  • quote:

Sizce nasıl benimki hala faturalanabilirde bekliyor ona göre iptal edeceğim siparişimi ?
  • quote:

quote:

sizde pararel ithalat almış oldunuz geçmiş olsun

Neden geçmiş olsun?
    Iphone 3G ve 4 kullandım, hatta Iphone 3G yi suya düşürdüm de hiç ara vermeden hala kullanıyoruz ve garantilik bir ihtiyacımız olmadı.
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.