Şimdi Ara

Apple iPhone 5,5C,5S,SE için Sıcak Fırsatlar (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
9.657
Cevap
133
Favori
691.271
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende bimeksin kampanyasından almıştım iphone 5 garanti aklımı kurcaladı iptal ettim. Turkcell Mağazadan alıyorum bugün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hbasdereli70 -- 3 Ocak 2013; 16:08:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugoss

quote:

Orijinalden alıntı: mtatar19

Ya ıphone5 ıphone5 dir.Bozulmadıktan sonra sıkıntı olmaz.1 yıl önce c7 aldım bozuldu.(Paralel ithalat)İstanbula yolladım 1 haftada tamir oldu geldi.Sıkıntı yok yani :)

bencede.. datastar ın internet sitesini inceledim, ankara da şubesi var, ben iade etmek için uğraşmayacağım sanırım.

Bende bimeksden aldım iphone 5'i artık bulduğuma şükrediyorum eski iphone 4 üm bozulduğunda teleservice bakıyordu (vodafone tahütlü telefonu) cihaz değiştirildi ama
    ne cihaz ömrümden ömür gitti birbuçuk ay bekledim artık datastarmış teleservismiş sorun olmaz benim için garantisi olsun yeter zaten gözüm gibi bakıyorum telefonlarıma
    bu arada bugün gelişme kaydedildi faturalanabilir ibaresi düştü kart onayından sonra inşallah hafta sonuna kalmadan gelir

• turkcellerde zaten 1999tl değilmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

turkcellerde zaten 1999tl değilmi

Turkcell mağazadaki fiyatı 2179TL.
    Vodafone satış fiyatı 2139TL

Fakat şubelerde bu rakamlara cihaz vermiyorlar :)

Vodafone ile iletişime geçtim şikayetimi bildirdim. Dönüş yapacaklar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Team_Turkey

quote:

Vodafone ve avea 2139 lira fiyat belirlediler ama gerçekten merak ediyorum bu fiyatlardan alan var mı ben kontratsız sattıklarını bile duymadım alan var mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hbasdereli70

Bende bimeksin kampanyasından almıştım iphone 5 garanti aklımı kurcaladı iptal ettim. Turkcell Mağazadan alıyorum bugün.

HOCAM İPTAL ETMESEYDIN BEN ODESEYDIM PARAYI OLMAZ MI PM DEN ULAŞ BANA HOCAM ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: baltacifatih

quote:

Bende bimeksin kampanyasından almıştım iphone 5 garanti aklımı kurcaladı iptal ettim. Turkcell Mağazadan alıyorum bugün.

HOCAM İPTAL ETMESEYDIN BEN ODESEYDIM PARAYI OLMAZ MI PM DEN ULAŞ BANA HOCAM ...

Para hesabıma geçti hocam ama MALİ MÜŞAVİR nickli arkadaş bimeksten aldığı fiyata satıyor sanırım ona ulaşabilirsin.
  • 01.01.2013 verdigim siparis halen faturalanabilir olarak gozukuyor. Bu ne sacma bir aciklamadir. Sanki bizim keyfimize bakar istersek fatura kesebiliriz gibisinden bir cagrisim yapiyor bende. Umarim 2-3 gun sonra stoklarda kalmamis uzgunuz alin paranizi 2 ay sonra bankadan gibi bir aciklama yapmazlar.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Team_Turkey

quote:

Vodafone ve avea 2139 lira fiyat belirlediler ama gerçekten merak ediyorum bu fiyatlardan alan var mı ben kontratsız sattıklarını bile duymadım alan var mı acaba?

Bayiler hernekadar 2300TL gibi rakamlar isteseler de. Acaip inat yaptım 2139TL'ye alacağım. Hatta gidip benden 2300TL ücret isteyen bayiden alacağım.

Bu ne yaaa resmi fiyatı kabul etmiyorlar adamlar..

• magaza.turkcell den alın neden inat yapıyorsunuz ki? ben extreme sorun yaşadım ama normal süreçte sorun yok. kk taksitle alın evinize getiriyorlar ücretsiz zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Acizim

magaza.turkcell den alın neden inat yapıyorsunuz ki? ben extreme sorun yaşadım ama normal süreçte sorun yok. kk taksitle alın evinize getiriyorlar ücretsiz zaten.

Ben vodafone Red abonesiyim hocam. Turkcell mağazadan alabilmem için Turkcell abonesi olmam gerekiyor.

Ayrıca bayilerin işgüzarlığına sessiz kalındığı için bu şekilde davranıyorlar. Belirlenen ücret ne ise o ücreti talep etmeleri gerekir. Fırsatçılık yapmalarına izin vermemeliyiz..
  • arkadaşlar müjdemi isterim. ew den stok açıldı hemen aldım yine tükendi ürün :)
  • beyler siyah renk hala stok var . beyazı ben aldım bitti. acele edin siteden biri alsın hadi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugoss

quote:

Orijinalden alıntı: etlik

Arkadaşlar Bimeksten aldığım iphone5 geldi 2 adet sipariş etmiştim yalnız birisinin kutusu büyük ve paralel ithalat "datastar" firma ismi diğer kutu küçük ama garantisi konusunda bilgim yok imei sorgulamayı yaptırdım ama kvk, genpa ve telpanın değil çözemedim kutusunuda açmadım geri iade edeceğim. İsteyen olursa Ankara'dan aldığım fiyattan verebilirimde.

hocam ben datastar a mail attım hemen dönmüşer, seri numarası istiyorlar, seri numarasından bişi olacağını sanmıyorum, isterseniz bana verin kendilerine göndeyim, yada siz benzer bir taleple oraya mail atın, benim elime ulaşmadı henüz.

http://www.datastar.com.tr/kurumsal/musteri_memnuniyeti.aspx

ben telpa garantili olarak aldığımızı ama garantisi siz çıktınız dedim, size güven duyabilir miyiz gibisinden bi mail attmıştım.(firmayı yoklamak istedim açıkçası)

Bende aradım 2 adet aldığım cihazın teki datastar garantili diğerinin ise garantisini bulamadım ne datastar, kvk, genpa ne de telpa garantisi hakkında bimekste birşey bilmiyor

• diğeri hadi iyi kötü garantisi var, ama diğeri ne öyle ya, rezalete bak. paramız ile rezil olmak buna denir.
  • şu an en ucuz turkcell mağazada sanırım. hem garantisi ve nerden geldiğide belli. 1960 lira civarına geliyor turkcell cüzdanla yapılan tek çekim ödemelerde
  • kktc de 1700 tl civarı iphone 5 16 gb garantili kilitsiz kutusu açılmamış vs orijinal.
  • taksitle almak isteyenler için turkcell tam bir kazık 2100lira oluyor size 2700 lira
  • quote:

Orijinalden alıntı: cloudy_tr

arkadaşlar müjdemi isterim. ew den stok açıldı hemen aldım yine tükendi ürün :)

hocam hayırlı olsun,
    yalnız forumdaki arkadaşlar beni çok soğuttu, büyük ihtimal paralel diyorlar.
    ben telefonla sordum, bilkom dediler; ama güvenmiyorum açıkcası
  • Hafta sonu Bimeksten Havale yöntemi ile 1 adet İphone 5, 1 adet de Note 2 sipariş etmiştim. Ben almayacağım, vazgeçtim. Havale süresi yarın sonra eriyor. Gerçekten alıcı bir arkadaşa devredebilirim..
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.