Şimdi Ara

Apple iPhone 5,5C,5S,SE için Sıcak Fırsatlar (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
9.657
Cevap
133
Favori
690.626
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yusuf24

quote:

Orijinalden alıntı: cloudy_tr

quote:

Arkadaşlar iphone 5 16gb distribütör fiyatı 2000tl nin altına indi mi hiç? 2000tl ye bulursam alayım mı?

dist garantili bulmak zor. şimdiye kadar inmedi diye biliyorum

EW de satılan dist. garantili değilmiydi ?

değil inanmayın dediklerinn hepsi pararel ithalat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radko -- 3 Ocak 2013; 14:25:07 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cloudy_tr

quote:

Arkadaşlar iphone 5 16gb distribütör fiyatı 2000tl nin altına indi mi hiç? 2000tl ye bulursam alayım mı?

dist garantili bulmak zor. şimdiye kadar inmedi diye biliyorum

EW de satılan dist. garantili değilmiydi ?

öyle ama tükendi
  • işe bak ya, daha şimdi sordum kvk genpa diyo bide iphone 5 için..
  • electroworld de ürünün altında resmi distrubutor ürünü yazıyor. subhuman mesaj atmış, bilkom garantisinde diye cevaplamışlar.
    yani muneccim değilsek garantisinin ne olduğunu anlayamayacağız anlaşılan...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cigit

electroworld de ürünün altında resmi distrubutor ürünü yazıyor. subhuman mesaj atmış, bilkom garantisinde diye cevaplamışlar.
    yani muneccim değilsek garantisinin ne olduğunu anlayamayacağız anlaşılan...

inanmayın dediklerinn hepsi pararel ithalat,miilleti kandırıp paralarını alıyo bu tarz yerlen kanmayın artık internet elinizin altında ama hala inananlar var bu tarz yerlere
  • quote:

Orijinalden alıntı: radko

quote:

Orijinalden alıntı: etlik

Arkadaşlar Bimeksten aldığım iphone5 geldi 2 adet sipariş etmiştim yalnız birisinin kutusu büyük ve paralel ithalat "datastar" firma ismi diğer kutu küçük ama garantisi konusunda bilgim yok imei sorgulamayı yaptırdım ama kvk, genpa ve telpanın değil çözemedim kutusunuda açmadım geri iade edeceğim. İsteyen olursa Ankara'dan aldığım fiyattan verebilirimde.

hocam fena olmuş yaa demek artık bimeks,electroworld bunlar güvenlimez anlaşılan 2000 tl par ver bide rezil ol haram etmekten başka çare yok

Bence etik olarak web'te satılan ürünün resmi dis. veya paralel ithalat yazması gerekir tüketiciyi bilgilendirmek için bu şekilde yapmıyorlar. Müşteri hizmetlerini aradığımda ise resmi dis. garantili satıyoruz gelen cihaz kvk, genpa veya telpa garantilidir diyorlar nerde!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi etlik -- 3 Ocak 2013; 14:40:03 >

• quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar Bimeksten aldığım iphone5 geldi 2 adet sipariş etmiştim yalnız birisinin kutusu büyük ve paralel ithalat "datastar" firma ismi diğer kutu küçük ama garantisi konusunda bilgim yok imei sorgulamayı yaptırdım ama kvk, genpa ve telpanın değil çözemedim kutusunuda açmadım geri iade edeceğim. İsteyen olursa Ankara'dan aldığım fiyattan verebilirimde.

hocam fena olmuş yaa demek artık bimeks,electroworld bunlar güvenlimez anlaşılan 2000 tl par ver bide rezil ol haram etmekten başka çare yok

Bence etik olarak web'te satılan ürünün resmi dis. veya paralel ithalat yazması gerekir tüketiciyi bilgilendirmek için bu şekilde yapmıyorlar. Müşteri hizmetlerini aradığımda ise resmi dis. garantili satıyoruz gelen cihaz kvk, genpa veya telpa garantilidir diyorlar nerde!!!

electroworl,bimeks,darty burdan ıphone 5 garantili adı altında alanlara şimdden geçmiş olsun hepsi pararel ithalat benm arkadşmda aldı bimeksten kvk ve genpayı aradık ve bizim garantimizde değil dediler ve iadede almıyolar geçmişolsun alanlara

• kutu açılmadaysa almak zorunda, ha almıyorlar mı ekran görüntüsü alınıp thh ye başvuru yapılabilir, ayrıca tüketici yanılmaktanda şikayet edilebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugoss

kutu açılmadaysa almak zorunda, ha almıyorlar mı ekran görüntüsü alınıp thh ye başvuru yapılabilir, ayrıca tüketici yanılmaktanda şikayet edilebilir.

burası türkiye kimikime şikayet edcez allahaşkına
  • quote:

quote:

quote:

quote:

electroworl,bimeks,darty burdan ıphone 5 garantili adı altında alanlara şimdden geçmiş olsun hepsi pararel ithalat benm arkadşmda aldı bimeksten kvk ve genpayı aradık ve bizim garantimizde değil dediler ve iadede almıyolar geçmişolsun alanlara

electroworld den de sipariş vermiştiniz daha önce, yani emin siniz distrubutor olmadığından??

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ugoss

kutu açılmadaysa almak zorunda, ha almıyorlar mı ekran görüntüsü alınıp thh ye başvuru yapılabilir, ayrıca tüketici yanılmaktanda şikayet edilebilir.

burası türkiye kimikime şikayet edcez allahaşkına

Bu zihniyet yüzünden ilerleyemiyoruz. Burası türkiye diye yattığınız yerden lokmanızı ağzınıza verecek değiller. Hakkınızı ararsanız alırsınız. Limango 2tb diskleri göndermedi de ne oldu? Thh ne başvurdum paşa paşa yolladılar harddisk imi. Sıkıysa yollamasaydılar.

• eminiz hocam ne diyosak o
  • quote:

eminiz hocam ne diyosak o

electroworldü aradım, hala bilkom diyolar :)
    bu işlere akıl sır ermez
  • citiaxcess kartı olanlar için indirimkartımda.com da ıphone 5 (evo garantili) 2099 tl hemde 12 taksit.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cigit

quote:

eminiz hocam ne diyosak o

electroworldü aradım, hala bilkom diyolar :)
    bu işlere akıl sır ermez

hocam bimekse kaç defa soruldu, bi arkadaşa sadece doğru bilgi vermişler diğerlerinin hepsi disbritör garantisi diyor. ew de aynısı olabilir. benim izlenimime göre türkiyede opretörler hariç hiç kimse disbritör garantili satmıyor.

rezalet diz boyu ben daha önce kliksadan almaya niyetlendim, mh bana evo garantisi var diyor, mail attım kliksaya brighsat dedi, şimdi harmoni iletişim yazıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fantasticoo -- 3 Ocak 2013; 15:48:09 >
  • https://www.indirimkartimda.com/apple-iphone-5-16-gb-siyah-p

axcess wings ve citiaxcess e 12 taksit 2099 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtatar19 -- 3 Ocak 2013; 16:07:25 >
  • Ya ıphone5 ıphone5 dir.Bozulmadıktan sonra sıkıntı olmaz.1 yıl önce c7 aldım bozuldu.(Paralel ithalat)İstanbula yolladım 1 haftada tamir oldu geldi.Sıkıntı yok yani :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtatar19

Ya ıphone5 ıphone5 dir.Bozulmadıktan sonra sıkıntı olmaz.1 yıl önce c7 aldım bozuldu.(Paralel ithalat)İstanbula yolladım 1 haftada tamir oldu geldi.Sıkıntı yok yani :)

bencede.. datastar ın internet sitesini inceledim, ankara da şubesi var, ben iade etmek için uğraşmayacağım sanırım.
  • quote:

hocam ben datastar a mail attım hemen dönmüşer, seri numarası istiyorlar, seri numarasından bişi olacağını sanmıyorum, isterseniz bana verin kendilerine göndeyim, yada siz benzer bir taleple oraya mail atın, benim elime ulaşmadı henüz.

http://www.datastar.com.tr/kurumsal/musteri_memnuniyeti.aspx

ben telpa garantili olarak aldığımızı ama garantisi siz çıktınız dedim, size güven duyabilir miyiz gibisinden bi mail attmıştım.(firmayı yoklamak istedim açıkçası)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fantasticoo -- 3 Ocak 2013; 16:03:29 >

• Arkadaşlar Bimeks'in kampanyasından aldığuım IPHONE 4s için faturam kesildi ve garantisi de belli oldu TELE DÜNYA garantisi altındaymış. Firmayı aradım cihaz ingiltere'den getiriliyormuş ve herşeyi full kutulu olarak geliyor. Ancak priz girişleri Türkiye'ye uyumlu olmadığı için ayrıca uç değiştirici veriliyormuş.

Ben aradığımda doğrudan ulaşabildim ve ilgili davrandılar. İnternette de herhangi bir şikayete rastlayamadım. Bu şartlarda alıyorum arkadaşlar, sizce uç değiştirici kullanmak herhangi bir zarar ya da performans düşüklüğü yaratır mı ?
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.