Şimdi Ara

Apple iPhone 5,5C,5S,SE için Sıcak Fırsatlar (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.657
Cevap
133
Favori
689.828
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cloudy_tr

quote:

Orijinalden alıntı: denizfeneri

Şu bimeksten alınan ürünü 100 tl verip alan arkadaşa acıdım; resmi ditrübütmör ürünü açıklıyorum: 1999

telefon

cardfinans kampanyasına bak

resmi dist ürünü nerde hocam 1999 a cardfinans la?

"telefon" linkine tıklayarak anlayabilirsiniz; EW de

telefon

• quote:

resmi distribütör genpa mı sadece?

resmi distribütör BİLKOM dur ama bilkom un yetkilendirdiği servisler: genpa kvk mobitel falan fişmekan...
  • quote:

quote:

resmi distribütör BİLKOM dur ama bilkom un yetkilendirdiği servisler: genpa kvk mobitel falan fişmekan...

hocam bu ibare ne demek;
    03 Ocak 2013 - 09 Ocak 2013 tarihleri arasındawww.electroworld.com.tr internet sitesi üzerinden Finansbank bireysel kredi kartları ile Finansbank POS’larından tek seferde yapılacak 100 TL ve üzeri alışverişlerde müşteri ekstresinde %10 indirim uygulanacaktır.

YANİ tek çekimlemi veriyor yoksa taksitle alsakta yüzde on indirim olacak mı?

• Cardfinansı olmayanlar için yardımcı olabilirim. Benim elime de nakit para girer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogormek

Almanyaya gittiğimde iphone 4 almıştım, 1,5 yıl oldu hala kullanıyorum. Yani garanti konusunda arada 300-400 TL fark var ise garantiye bakmayın derim. Bu tür telefonlar zaten testten geçiyor ve kullanım hatası olmadığı sürece sıkıntı yaşanmıyor.
    Tabi sanalpazar tarzı yerlerden almanızı önermem, geçici kayıt yapılıp sonra iptal oluyor. Iphoneun bu konuda kötü tarafı diğer teller gibi iptal oldugunda başka telden imei atma gibi bir şansın yok.
    Gittigidiyorda 1400 TL ye bile satanlar var, pasaportu biz ayarlıyoruz kayıt ediyoruz siz sadece 100 TL devlete olan vergiyi veriyorsunuz diyorlar, ama sıkıntılı iş bunlar. Pasaport bulurum derseniz alın 1400 TL'ye garantisiz arada 600 TL fark var sonuçta. Birşey olur ise o farkıda tamir payı bırakırsınız :)

hocam aradaki fark ne biliyor musun?

sen yurt dışından aldığın 4s i şuan 800 liraya satamazken millet hala genpa garantili ikinci el 4s e 1350 istiyor. istersen hesabını tekrar yap... iphone da olay garantili eskiyi satıp yeniyi az bir farkla almaktır... amerikadaki sıfırından daha pahalıya burda garantili ikinci eli var 4s' in. Piyasası böyle.. Saygılarımla...

• quote:

quote:

quote:

hocam bu ibare ne demek;
    03 Ocak 2013 - 09 Ocak 2013 tarihleri arasındawww.electroworld.com.tr internet sitesi üzerinden Finansbank bireysel kredi kartları ile Finansbank POS’larından tek seferde yapılacak 100 TL ve üzeri alışverişlerde müşteri ekstresinde %10 indirim uygulanacaktır.

hocam sıcak fırsatlarda yenisiniz diye düşünüyorum: tek sefer yani 40 liralık ısıtıcı fan aldınız, yarım saat geçti 60 liralık psp oyunu aldınız. ertesi gün siz cardfinansı arayıp" ya ben dün ew den 100 liralık alışveriş yaptım siz puanımı vermediniz, tüm bankalar aynı hepiniz hırsızsınız" diye bağırırken müşteri hizmetleri yetkilisi fonda size aynen o şartı okuyup duruyor olacak; "tek seferde 100 ve üzeri yapmazsanız alamazsınız puan, kampanya şartı bu efenim"

kampnya sadece iphone için değil sonuçta tüm mağaza alışverişleriniz için geçerli... saygılar...

• card finansla o fiayta gleiyo 1999 tl degil yoksa
  • quote:

quote:

quote:

quote:

hocam bu ibare ne demek;

hocam sıcak fırsatlarda yenisiniz diye düşünüyorum: tek sefer yani 40 liralık ısıtıcı fan aldınız, yarım saat geçti 60 liralık psp oyunu aldınız. ertesi gün siz cardfinansı arayıp" ya ben dün ew den 100 liralık alışveriş yaptım siz puanımı vermediniz, tüm bankalar aynı hepiniz hırsızsınız" diye bağırırken müşteri hizmetleri yetkilisi fonda size aynen o şartı okuyup duruyor olacak; "tek seferde 100 ve üzeri yapmazsanız alamazsınız puan, kampanya şartı bu efenim"

kampnya sadece iphone için değil sonuçta tüm mağaza alışverişleriniz için geçerli... saygılar...

taksitle alırsakta sorun deil puan yüklenecek yani alıyorum o halde çok teşekkür ederim bilgi verdiğin için kardeşimsin

• quote:

Orijinalden alıntı: figo976

card finansla o fiayta gleiyo 1999 tl degil yoksa

kardeş zaten linkini verdim altına kampanyanın, ayrıca bimeksin kampanyasında da fiyat genele yansıtılmış gibi gözüksede taksit sadece maximum ve worlde vardı başka yoktu. peşin alacak olan da etrafında bir cardfinans bulur heralde, ya da şimdiden yardımcı olmayı teklif edenler bile var....
  • 1v1y.com'dan mail geldi az önce. İlgilenenler olur eminim.

• quote:

taksitle alırsakta sorun deil puan yüklenecek yani alıyorum o halde çok teşekkür ederim bilgi verdiğin için kardeşimsin

aynen hocam 6 taksit
  • quote:

Orijinalden alıntı: hrvl

1v1y.com'dan mail geldi az önce. İlgilenenler olur eminim.

eğer bir kampanya yoksa zaten bu fiyat normal hocam kampanya varsa linkini verirseniz seviniriz bir de paralel mi resmimi?
  • anladım . arkadas kart a tek cekim yaptırcak da . simdi sanalpazar olsa %5 komisyon olcak elektroword sitesinde de yaparlar mı bilmem. bakalım hayırlısı
  • quote:

quote:

aynen hocam 6 taksit

hocam 6 taksit mi? ben 10 görüyorum yanlışınız mı var
  • quote:

quote:

eğer bir kampanya yoksa zaten bu fiyat normal hocam kampanya varsa linkini verirseniz seviniriz bir de paralel mi resmimi?

Açıkçası benim çok araştırdığım bir ürün değil, mail gelince paylaşmak istedim.

"24 ay ithalatçı firma garantilidir." yazıyor.

• quote:

hocam 6 taksit mi? ben 10 görüyorum yanlışınız mı var

pardon ya başka bir konuya bakarken yazmışım :) evet 10
  • quote:

Orijinalden alıntı: figo976

anladım . arkadas kart a tek cekim yaptırcak da . simdi sanalpazar olsa %5 komisyon olcak elektroword sitesinde de yaparlar mı bilmem. bakalım hayırlısı

ne demek istediğiniz anlamadım ama bir arkadaşınız sizin yerine ew internet sitesinden komisyonsuz alabilir. Burada yazan arkadaşın demek istediği puanı düşülmüş şekli ile size 1999 a telefonu satacak kendi parayı peşin alacak bankaya 10 taksitte ödeyecek... lisede öğrendiğimiz mutualizm bu olsa gerek :)
  • quote:

quote:

quote:

Açıkçası benim çok araştırdığım bir ürün değil, mail gelince paylaşmak istedim.

"24 ay ithalatçı firma garantilidir." yazıyor.

paralel o zaman hocam, bir de bu fiyat kampanyasız paralel için pahalı haberiniz olsun... saygılar

• İkinci el kategorisine uygun satışlarınızı konu altından gerçekleştirmeyin. Bu bölüm bireysel ticari faaliyetlerin gerçekleştirilmesi için değildir.
  • arkadaşlar finansbankı aradım böyle bir kampanyadan haberleri yokmuş, bana dönüş yapacaklar araştırıp. cardfinansı olanlar bekleyin almayın...
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.