Şimdi Ara

Apple iPhone 5,5C,5S,SE için Sıcak Fırsatlar (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.657
Cevap
133
Favori
689.821
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yok ben direk kredi kartı bilgileriyle aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugoss

benim detaylarda faturalanabilir yazıyor, sanırım 3d secure kullanmamdan dolayı, sizler kullanmış mıydınız?

ben bkm express ile gece 01:00 gibi ödeme yapmıştım ve "Faturalandı, Kargoya Verilecek" ibaresi var. Garanti konusunda kvk,genpa veya telpa ise çok avantajlı oldu.
  • Ben de kart bilgileriyle doğrudan aldım. Müşteri hizmetlerinin söylediğine göre kredi kartı ekstresi isteyebilirlermiş. Bugüne kadar çok kez internet üzerinden alışveriş yaptım ama bu saçma durum ilk kez başıma geliyor. Arkadaşlar bu arada IPHONE 4s'ler orjinal şarj cihazı ile gelecekler değil mi ? Paralel ithalattan dolayı yan sanayi gibi bir durum olmaz sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi conbay -- 1 Ocak 2013; 23:04:35 >
  • Takip...
  • quote:

Orijinalden alıntı: steyfo

quote:

Orijinalden alıntı: conbay

Müşteri hizmetleri öğleden sonra açıldı. Bakalım yarın bir daha ararım. Muhtemelen onay gelecektir.

İnşallah onay gelir hayırlı olsun yeni telefonunuz.

Çok teşekkür ederim, umarım siz de bir problem yaşamadan alırsınız. Şimdiden hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sarper 77

Takip...

eşeği nereye sürsek..? yine niğdeye mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UzunEsmer -- 1 Ocak 2013; 23:08:47 >
  • Takip edelim bizde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: radko

http://www.sanalpazar.com/Iphone-5-Siyah-Veya-Beyaz-Sifir-Kayitli-Simfree__isp5063242
    donanımhaber'inde sponsoru sanırım sanalpazar?? ilanda telfon 1799 pasaprt kayıtlı adam 68tane satmış ,,ordan telefon satın alan varmı? nasıl güvenilirimmi sizce arkadaşlar

Almanızı tavsiye etmem bunlarda en büyük problem pasaport sorunu 3 ay demeden kapanma ihtimali oluyor yani geçici kayıt yapıyorlar,
    sonra uğraş dur,birde uluslarası garanti diyorlar KVK yada bilkom tanımıyor :D
    bekleyin daha uyguna Türkiye garantili alın derim,

• Yurtdışı cihazı almak kafama çok yatkın benimde ama 650$ olan ürüne 1300 den fazla para vermem.

Cihazı yurtdışından getirebilecek biri olsa çok iyi olur.
  • bimeks kampanyasını kaçırmak kötü olmuş. 4s alabilirdim. neyse takip edelim, illa kampanya yaparlar tekrardan
  • quote:

http://www.darty.com.tr/e_commerce/SmartPhone/APPLE/iPHONE-5-16GB-SIYAH-p-88720-c-12.htm
    fiyat nasıl beyler?? darty'nin garanti güvenlirmi

resmi dist garantili yazıyor ama stok yok
  • Arkadaşlar bende iPhone 5 satın alacağım fakat değişim ile gelen Sıfır iPhone 4 cihazımı satmayı düşünüyorum. Bu arada iPhone 5 için Vodafone ile iletişime geçtim. Bayilerin cihaz için 2.139TL yerine yüksek rakamalar istediğini belirttim. Bayi bilgisi istediler geri dönüş yapacaklarmış. Bilgi gelir gelmez sizinle de paylaşıyor olacağım..

Yaklaşık 1 yıl önce Vodafone Red aboneliği ile satın aldığımız cihazda yaşadığım arıza nedeni ile yetkili servis değişim kararı alarak tarafıma yeni bir cihaz gönderdi. Gelen cihaz sıfırdır ve 24 ay garantisi vardır. [I](Herkes eski cihazın garantisinin devredildiğini söylüyor fakat durum böyle değil)

iPhone4 16GB cihaz için 1.100TL istemekteyim.

http://img850.imageshack.us/img850/641/imag0211so.jpg
    http://img19.imageshack.us/img19/3452/imag0212gc.jpg
    http://img204.imageshack.us/img204/4017/imag0213d.jpg
    http://img171.imageshack.us/img171/4448/imag0214g.jpg

Satış içeriği;
    * iPhone 4 16 GB Siyah
    * iPhone Kutusu ve Faturası
    * iPhone Kulaklık (ambalajında)
    * iPhone Şarj Aleti (usb ve soket)

Bitiş Tarihi: 2012-12-27
    Tamir Bilgisi: TELEFONUNUZ DEGISTIRILMISTIR (SWAP)
    Durum: Cihazınız 27.12.12 tarihinde kargoya teslim edilmiştir.

iPhone4 8GB'ın piyasada 1299TL gibi rakamlara satıldığını gördüğümde iyi bir fiyat sunduğumu düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: netten

quote:

http://www.sanalpazar.com/Iphone-5-Siyah-Veya-Beyaz-Sifir-Kayitli-Simfree__isp5063242
    donanımhaber'inde sponsoru sanırım sanalpazar?? ilanda telfon 1799 pasaprt kayıtlı adam 68tane satmış ,,ordan telefon satın alan varmı? nasıl güvenilirimmi sizce arkadaşlar

Almanızı tavsiye etmem bunlarda en büyük problem pasaport sorunu 3 ay demeden kapanma ihtimali oluyor yani geçici kayıt yapıyorlar,

SATICIYLA YAPTIĞIM GÖRÜŞME SONU 90 ADET SATTIM GİÇBİRİNDE SORUN ÇIKMADI DİYOR VE ALANLARDAYORUMLARIN HEPSİ OLUMLU? bi yardım edin alıyımmı

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: netten

quote:

SATICIYLA YAPTIĞIM GÖRÜŞME SONU 90 ADET SATTIM GİÇBİRİNDE SORUN ÇIKMADI DİYOR VE ALANLARDAYORUMLARIN HEPSİ OLUMLU? bi yardım edin alıyımmı

Siz kendi sorunuza cevap vermişsiniz bi nevi ben fikrimi belirttim yardımım anca böyle olur,
    garanti durumunu sormanı tavsiye ederim,
    ayrıca kayıt altına aldığına dair resmi evrak veriyorsa almak düşünülebilir....

• Bugün bimeksden aldığım iphone 5 için internete baktığımda hala kart onayı bekliyor ibaresini görünce çıldırdım aradım müşteri hizmetlerini 12 dakika beni beklettiler nihayet
    birilerine ulaşdım telefon hala kart onayı bekliyo dedim sistemimiz güncelleniyor onun için sırayla işlemleri tek tek alıyoruz ürün talebiniz elimize geçince sizi bilgilendirmek için
    sms atacaz dediler elim kolum bağlı beklemekteyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cullinan -- 2 Ocak 2013; 16:23:01 >
  • Dert etmeyin benimkisi de sizin gibiydi bugün 'faturalandırılabilir' sürecine geçtik, bundan sonra faturanın kesilip ürününün en yakın mağazada kargolanması gerekecek. Siz bu bekleyişin hızlandırılması için sipariş numaranızı konu başlığı yapacak şekilde, durumu izah eden bir maili, müşteri hizmetleri için belitilen adrese gönderin. Ben dün öyle yaptım, ardından benden kredi kartı güncel ekstremi ya da kart sahibine ait bir fatura örneği istediler. Dediklerini yaptıktan sonra 'kart onayı' sağlanmış oldu.
  • quote:

Dert etmeyin benimkisi de sizin gibiydi bugün 'faturalandırılabilir' sürecine geçtik, bundan sonra faturanın kesilip ürününün en yakın mağazada kargolanması gerekecek. Siz bu bekleyişin hızlandırılması için sipariş numaranızı konu başlığı yapacak şekilde, durumu izah eden bir maili, müşteri hizmetleri için belitilen adrese gönderin. Ben dün öyle yaptım, ardından benden kredi kartı güncel ekstremi ya da kart sahibine ait bir fatura örneği istediler. Dediklerini yaptıktan sonra 'kart onayı' sağlanmış oldu.

Teşekkürler dediğiniz gibi bir mail gönderdim umarım yardımcı olurlar.

Edit:Mail'e şimdi cevap geldi son dönem hesap özetini istediler onuda gönderdim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cullinan -- 2 Ocak 2013; 21:33:50 >
  • quote:

Bugün bimeksden aldığım iphone 5 için internete baktığımda hala kart onayı bekliyor ibaresini görünce çıldırdım aradım müşteri hizmetlerini 12 dakika beni beklettiler nihayet
    birilerine ulaşdım telefon hala kart onayı bekliyo dedim sistemimiz güncelleniyor onun için sırayla işlemleri tek tek alıyoruz ürün talebiniz elimize geçince sizi bilgilendirmek için
    sms atacaz dediler elim kolum bağlı beklemekteyim

Dostum sepete ekleyince 2300 tl gibi rakam cikiyor ben mi yanlis goruyorum 1905 tl ye mi aldin?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Dert etmeyin benimkisi de sizin gibiydi bugün 'faturalandırılabilir' sürecine geçtik, bundan sonra faturanın kesilip ürününün en yakın mağazada kargolanması gerekecek. Siz bu bekleyişin hızlandırılması için sipariş numaranızı konu başlığı yapacak şekilde, durumu izah eden bir maili, müşteri hizmetleri için belitilen adrese gönderin. Ben dün öyle yaptım, ardından benden kredi kartı güncel ekstremi ya da kart sahibine ait bir fatura örneği istediler. Dediklerini yaptıktan sonra 'kart onayı' sağlanmış oldu.

Teşekkürler dediğiniz gibi bir mail gönderdim umarım yardımcı olurlar.

Edit:Mail'e şimdi cevap geldi son dönem hesap özetini istediler onuda gönderdim...

Benim ürünü kargolamışlar kargo detaylarına baktığımda Diyarbakırdan göndermişler yarın elime ulaşır. Bakıp kontrol edip garanti vs. hakkında size bilgi veririm.

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.