Şimdi Ara

Apple iPhone 5,5C,5S,SE için Sıcak Fırsatlar (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.657
Cevap
133
Favori
689.782
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bimekste indirim var taksitli fiyatı 1895 tl gibi bir rakama geliyor ilgilenen arkadaslara duyurulur
  • quote:

Orijinalden alıntı: frdbb

bimekste indirim var taksitli fiyatı 1895 tl gibi bir rakama geliyor ilgilenen arkadaslara duyurulur

saolasın kardeş paylaştığın için verdim siparişi.
  • bimeks çok iyi.

iphone 5 1898,97 10 taksit
    iphone 4s 1485,97 10 taksit
  • http://www.bimeks.com.tr/urun/125079/iphone-5-16gb-white.aspx

vay başıııııııım

1550 tel 50 tl bodyguards 200 tl de pasaport a verdim ( vergi ile brb )

şu bimeks fiyatını gorunce şok oldum :S
  • arkadaşlar şu garanti olayına biri açıklık getirsin lütfen, araştırdım ve çok ilginçtir ki hiç bir bilgi bulamadım.

yahu 1900 tl lik mal alınıyor hala kargo ücreti istiyor beyefendiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fantasticoo -- 1 Ocak 2013; 2:37:39 >
  • Turkcell iPhone ne demek..
    http://www.bimeks.com.tr/urun/121240/turkcell-iphone-4s-16gb-black.aspx#comments

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi undermunder -- 1 Ocak 2013; 2:40:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugoss

arkadaşlar şu garanti olayına biri açıklık getirsin lütfen, araştırdım ve çok ilginçtir ki hiç bir bilgi bulamadım.

Arkadaşım bugun şansıma alıcaktım bimeksi aradım ordaki arkadaşıma sordum oda ürunlerinin teleservis garantisi olldugunu biraz beklememi söyledi megerse gece fiyatı düşücekmiş bi tane kaptım gitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: stalxx

quote:

arkadaşlar şu garanti olayına biri açıklık getirsin lütfen, araştırdım ve çok ilginçtir ki hiç bir bilgi bulamadım.

Arkadaşım bugun şansıma alıcaktım bimeksi aradım ordaki arkadaşıma sordum oda ürunlerinin teleservis garantisi olldugunu biraz beklememi söyledi megerse gece fiyatı düşücekmiş bi tane kaptım gitti

tele servıs de ne genpa telpa gıbımı uydurukmu
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat1981pls

quote:

quote:

tele servıs de ne genpa telpa gıbımı uydurukmu

Valla bilmiyorum bizimkisi iyidir bişey olmaz dedi aldık bakalım şanşımıza bilen varsa yazsın ogrenırız

• quote:

quote:

teşekkürler, çok iyi haber bu :) hayırlı olsun...
  • KAPTIM BENDE 1 ADET KARGO İLE 1905 LİRAYA GELDİ
  • Bimeks'in indirimi öğlen 1 Ocak 2013 öğlen 12.00'a kadar diye bir ibare koymuşlar ama tam emin olamadım.

Öte yandan Iphone 4s almayı planlıyorum, bimeksin garantisi ne acaba ve şikayetvar'da bayağı bir sorun belirtmiş müşteriler ve çoğu çözümsüz kalmış. Bu konuda olumlu/olumsuz tecrübesi olan var mı acaba ?

http://www.bimeks.com.tr/kampanyalar/?kid=1004
  • quote:

Orijinalden alıntı: conbay

Bimeks'in indirimi öğlen 1 Ocak 2013 öğlen 12.00'a kadar diye bir ibare koymuşlar ama tam emin olamadım.

Öte yandan Iphone 4s almayı planlıyorum, bimeksin garantisi ne acaba ve şikayetvar'da bayağı bir sorun belirtmiş müşteriler ve çoğu çözümsüz kalmış. Bu konuda olumlu/olumsuz tecrübesi olan var mı acaba ?

http://www.bimeks.com.tr/kampanyalar/?kid=1004

kardesim

1485,97 TL KDV dahil **

yerine 400 daha var 5 al inan ki değer

bizim patronda iphone 4s var 3 g den iş bank siteisne gircektim bir de ark ın i phone 5 war

k.adı şifre yazarken bile fark edio

internetini cok kullancaksan

ama i phone 4s de kotu telefon degil .

dedigim gibi 5 alsan daha ii.

garanti de i phone de hep ole ya ya telpa ya başarı ya brigtstar ya genpa

onun için fazla takma pasaport kayıdı olsun yada işte tr garnatili yeter

kolay kolay bi şey olmuo tel e olursa da yurtdısından bi tanıdıgn fln ayarlarısn apple a direk gonderisin uluslararası garantiye sokarsın

türkiyedeki garanti ztn p3k bi şey yapmıo yazılımsal sournu nwarsa firmware atıo

onu kendin de yaparsın

ekran deişse garantiye girmio ztntel

onun dısında da

bi wrapsol yada bodyguards aldıkdan sonra herhangi sorun olmuo i phone da kolay kolay yere dusse bile

youube da videoları var izleyebilrisn.

tecrubesi olan ark lara da soraiblirsin. tel de ne sorun oldu vs gibi.

• Kardeşim,

Yorumların için teşekkür ederim. Lakin 400 TL bir fark benim için oldukça fazla. Iphone 4s'i de büyük bir zorlukla alacağım. Ama bugüne kadar diğer markalardan çok çektiğim ve yaptığım alımlarla IPHONE rakamını yakaladığım için artık daha iyi bir tercih yapmak istiyorum.

1,5 yıldır Samgung Galaxy Ace kullanıyorum. İnternet ve ofis işlemleriyle çok fazla haşır neşirim. Bu yüzden IPHONE 4s ilaç gibi gelir bana.

Bir diğer alternatifte Samsung Note II...Cihazı yakından inceledim gerçekten güzel...Fakat özellikle ceket ve kalın kıyafetlerin kullanılmadığı yaz aylarında elde taşımak çok mantıklı değil. Bu yüzden IPHONE 4s'te karar kıldım gibi.

Son sorum Jailbreak yapmam kolay olur mu ?
  • Bimeksten 1.890 a sepete ekledim kampanya bitti :D Bir sonraki adımda eski fiyatına döndü ürün :d
  • quote:

Orijinalden alıntı: PROBElem

Bimeksten 1.890 a sepete ekledim kampanya bitti :D Bir sonraki adımda eski fiyatına döndü ürün :d

bendede aynısı oldu kaçırdık
  • 1 saat önce Iphone 5 beyaz olanından 1905 TL + 10 taksitle Bimeksten satın aldım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence bu 1900 tllik telefonlar gelen ilk parti ürünler 3500 e satmaya calistiklari, o yuzden garantileri paralel ithalat olabilir. Lakin adamlar duzgun garanti istiyorsaniz turkcell iphone 5 koymuslar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eğer öyle olsaydı stokların tükenmesini beklerlerdi, stok var görünürken eski fiyata döndü.
  • Biz kaçırdık mı şimdi bu kampanyayı :(((
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.