Şimdi Ara

Apple iPhone 5,5C,5S,SE için Sıcak Fırsatlar (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9.657
Cevap
133
Favori
689.782
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: PewDiePie

ben yurt dışından telefon getirttim telefonu yurt dışından gelen kişininmi kayıt ettirmesi lazım yoksa ben kedi pasaportumla gidip kayıt ettirsem olur mu ?

Son 1 ay içerisine yurtdışına giriş çıkış yapmış herkes kayıt ettirebilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xyzwq

ulan hem dunyanın vergısını ode hem alacagın 3 kurusluk teknolojı ıcın dunyanın vergısını ode hem o telefonu almaya gıderken aracına koyacagın benzının vergısını ode aldıgın araba ıcın bır o araba kadar daha devlete ode.. öde öde ulan bu devlet başımıza belamı arkadas. almıyorum lan. yurtdısından getırtecem

Yurt dısından getırınce vergı vermıyecegını dusunuyosan yanılıyosun ;)

100tl vergısı var..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: manovar

quote:

ben yurt dışından telefon getirttim telefonu yurt dışından gelen kişininmi kayıt ettirmesi lazım yoksa ben kedi pasaportumla gidip kayıt ettirsem olur mu ?

Ayrıca 2 yıl içinde passaportuna cihaz kayıt etmemiş olması lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: manovar

quote:

ben yurtdışına çıkmıycam kayıt yaptırmam için 1 ay içerisinde yurt dışına çıkış yapmammı lazım
  • arkadaşım geçen gün yurt dısından geldi. sımdı buradan 1 tane ıphone5 alıp kaydettırmek ıstıyorum. arkadasım uzakta oldugu ıcın ona kayıt ettırmesı ıcın ımeı numarasını soylesem yeterlı olurmu vergı daıresınde?
  • http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-iphone-5-yilbasina-ozel-fiyat-1,499tl-109904810/detay/
    arkadaşlar linkteki ilandaki cihazları sordum genpa garantili adınıza faturalı veriyoruz dediler sizce mümkünmüdür?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsnyvz

Migros iphone 5 1999TL, galaxy s3 1299 TL kampanya fiyatları

Migros marketlerde akıllı telefonlarda kampanya fırsatları sizleri bekliyor. 2013 yılına özel kampanyada 29 Aralık 2012 – 6 Ocak 2013 tarihleri arasında Migros ve 5M Mağazaları’nda Money Visa’ya özel iPhone 5 16 GB 2.345 TL yerine sadece 1.999 TL ve Samsung Galaxy S3 1.790 TL yerine sadece 1.299 TL fiyatla satışta olacak.

Kampanya Detayları

Kampanya 29 Aralık 2012 – 6 Ocak 2013 tarihleri arasında Migros ve 5M Mağazaları’nda yapılacak alışverişlerde geçerlidir.
    Kampanyadan yararlanılması için ödemenin Money Visa ile yapılması gerekmektedir.
    Money Visa sahibi toplamda en fazla 2 adede kadar özel fiyattan yararlanabilir.
    Kampanyada, vade 12 taksit geçerlidir.
    Iphone 5 16 GB , 300 adet stokla sınırlıdır.
    Samsung Galaxy S3, 600 adet stokla sınırlıdır.

İphone Tükenmiş

• quote:

Orijinalden alıntı: terranova

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-iphone-5-yilbasina-ozel-fiyat-1,499tl-109904810/detay/
    arkadaşlar linkteki ilandaki cihazları sordum genpa garantili adınıza faturalı veriyoruz dediler sizce mümkünmüdür?

inanılır gibi değil. arkadaşlar yorum yapar mısınız?
  • Migros ürünleri ithalatçı firma pegasus garantisindeymiş. Bilginize..
  • quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-iphone-5-yilbasina-ozel-fiyat-1,499tl-109904810/detay/

Mümkün değildir. İlan açıklamasına dikkat ederseniz pasaport kayıtlı diyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: YTyusuf

quote:

pasaport kayıtlı nerede yazıyor göremedim ben?

• quote:

quote:

quote:

sağ tarafta fiyatın yazdığı altta bilgiler var orda seçmiş satıcı ama yanlışta seçmiş olabilir.

• quote:

quote:

quote:

İlanin açıklama kısmına dikkatli bakın göreceksiniz. O fiyata tr garantili olması mümkün değil. O fiyata alıp pasaport bulup kayıt yaptıracaksınız.

• kipa = 2.150 TL

ykb / bonus / axess ile farklı rakamlara bölünüp ayrıca PUAN KAZANARAK daha da indirimli alabilirsiniz
  • Arkadaslar kayitli 32gb 1690 tl aldim nasil yarin teslim alacagim arkadasimdan...

• quote:

Orijinalden alıntı: no_Antijen

arkadaşım geçen gün yurt dısından geldi. sımdı buradan 1 tane ıphone5 alıp kaydettırmek ıstıyorum. arkadasım uzakta oldugu ıcın ona kayıt ettırmesı ıcın ımeı numarasını soylesem yeterlı olurmu vergı daıresınde?

telefon alacaksan forumdan çevrende bulunan güvenli satıcılardan nano sim kartını hazır edip elden al ( avrupa 1429 imei başlangıcı'da 013 ile başlayan olsun ) pek anlamam ama sorunsuz oldukları söyleniyor forumdan okudugum kadarı ile
    arkadaşın ülkeye Tr pasaportu giriş yaptıysa banka veya int. şubesiden ödeyip 'e-devlet üzerinden'de vereceğin imei numarasını kayıt ettirebilir, harici abone merkezine para vermemiş olursunuz kim ne tutturursa 10-20 alıyorlar..
  • quote:

quote:

quote:

quote:

İlanin açıklama kısmına dikkatli bakın göreceksiniz. O fiyata tr garantili olması mümkün değil. O fiyata alıp pasaport bulup kayıt yaptıracaksınız.

ark. dediği gibi, pasoprt kayıtlı bile değildir _bu tür ilanlardan kaçının dolandırıcılık mağuduru olmamak için.

• stok olan en uygun fiyat gibi görünüyor... TIK
  • quote:

Orijinalden alıntı: hlldnc

stok olan en uygun fiyat gibi görünüyor... TIK

KDV Dahil Fiyatı : 2.122,82 TL
    Kredi Kartı Peşin : 2.037,91 TL
    Eft ile Fiyatı : 2.016,68 TL
  • quote:

Orijinalden alıntı: Glamour3113

quote:

Orijinalden alıntı: no_Antijen

arkadaşım geçen gün yurt dısından geldi. sımdı buradan 1 tane ıphone5 alıp kaydettırmek ıstıyorum. arkadasım uzakta oldugu ıcın ona kayıt ettırmesı ıcın ımeı numarasını soylesem yeterlı olurmu vergı daıresınde?

telefon alacaksan forumdan çevrende bulunan güvenli satıcılardan nano sim kartını hazır edip elden al ( avrupa 1429 imei başlangıcı'da 013 ile başlayan olsun ) pek anlamam ama sorunsuz oldukları söyleniyor forumdan okudugum kadarı ile
    arkadaşın ülkeye Tr pasaportu giriş yaptıysa banka veya int. şubesiden ödeyip 'e-devlet üzerinden'de vereceğin imei numarasını kayıt ettirebilir, harici abone merkezine para vermemiş olursunuz kim ne tutturursa 10-20 alıyorlar..

anladım teşekkür ederim yanı ımeı no 013 ıle baslamalı dıyorsun? ben vergı daıresınde kaydettırmeyı dusunuyordum e-devlet ıle dahamı kolay acaba?

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.