Şimdi Ara

Apple iPhone 5,5C,5S,SE için Sıcak Fırsatlar (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.657
Cevap
133
Favori
689.781
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bende çok inceledim bunları, ama birde garanti durumu var, bu ürünlerin bozulduğunu veya hatalı üretim çıktığını düşünün, 1 yıllık garanti ülkemizde geçerli olsa göz ardı edilebilir,ama sanırım en yakın almanya ya gönderiliyormuş.

gerçi bazı satıcılar böyle durumlarda ben ilgilenirim diyor ama bana biraz zahmetli gibi geldi. bu satışı yapan kişilerde kar amacı ile satıyorlar, ortalama 1.900 tl oluyor kayıt ile, yani 200 tl daha verip normal tr garantili almak daha mantıklı değil mi?

kendiniz veya tanıdığınıza kar amacı gütmeden getirtirseniz uygun olabilir ama bu şekilde pek cazip görünmüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fantasticoo -- 27 Aralık 2012; 15:43:53 >
  • arkadaşlar a101 den cihazı alan yokmu hiç??
    garantisi hangi şirketten,stok varmıydı vs vs bilgilendirirseniz sevınırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: nitroture

quote:

Orijinalden alıntı: orkan_pp.1

arkadaşlar a101 den cihazı alan yokmu hiç??
    garantisi hangi şirketten,stok varmıydı vs vs bilgilendirirseniz sevınırım

kardeşim ben aldım. garanti veren firma adı "trium" diye bi firma.

Ankara'da bizim oturduğumu yere geçen ay açılan a101 de mağazada son 1 tane vardı ben aldım depolarında var mıdır bilmiyorum.

inceliyorum şu an. yarın ya da en geç ertesi güne detaylı bi yazı yazacağım :)

hocam çok teşekkür ederim bilgi için

kvk-teleservıs vs vs değilmiş o zaman..keşke 100 tl fazla verip kvk-genpa alsaydınız hocam..değmez bir kampanyaymış kanımca

• arkadaşlar kipalarda yardından itibarden 3 gün geçerli olmak üzere iphone 5 16 gb 2149 tl 12 taksit ayrıca world card a 50 tl wordpuan ve 3 ay erteleme fırsatı var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CorleoneXT

arkadaşlar kipalarda yardından itibarden 3 gün geçerli olmak üzere iphone 5 16 gb 2149 tl 12 taksit ayrıca world card a 50 tl wordpuan ve 3 ay erteleme fırsatı var.

garanti veren firma hangisi acaba??
  • Amerikadan getirtin.. 100tl vergi dahil 1400tl ye geliyor
  • Arkadaslar 2000 tlden bahsediyoruz burda.tamam cok guzel bı cihaz olabilir ama bu kadar para ve-ril-meeeez.yazik gunah o paralara bana göre İphone 5in ederi 1500ü geçmemeli.1500 bile fazla aslında.. 2000 tl arkadaslar bı düşünün 20 adet 100lük... O da kampanyayla alınabilirse not:2 yil 2 aydir ip4 kullanıyorum cok memnunum..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hsnyksr

Arkadaslar 2000 tlden bahsediyoruz burda.tamam cok guzel bı cihaz olabilir ama bu kadar para ve-ril-meeeez.yazik gunah o paralara bana göre İphone 5in ederi 1500ü geçmemeli.1500 bile fazla aslında.. 2000 tl arkadaslar bı düşünün 20 adet 100lük... O da kampanyayla alınabilirse not:2 yil 2 aydir ip4 kullanıyorum cok memnunum..

galaxy s3 degeri 1100,1300 arası ise iPhone 5 in iki katına satılmasi gayet normal..
    o para verilmezse satın alınabilecek başka iyi bi telefon göremiyorum.. android işin içine girdimi o cihaz bana göre para etmez

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2056,76 tl
    Apple iPhone 5 16GB
    http://www.sanalreyonum.com/urun/apple-iphone-5-16gbcep-telefonu_950914.aspx?CatId=27177&ref=akakce&v=1.94.2

garantisi hakkında bir açıklama yok..
  • 1790 TL-12 Taksit
    Cihazın kayıt işlemi ithalatı yapan firma tarafından yapılmaktadır.

Ürün 2 yıl uluslararası garantiye sahiptir. Deniyor bilemiyorum

http://netstore.com.tr/urun/iphone-5-16-gb.aspx
  • kipanın ki çok sıcak değil bence
  • quote:

Arkadaslar 2000 tlden bahsediyoruz burda.tamam cok guzel bı cihaz olabilir ama bu kadar para ve-ril-meeeez.yazik gunah o paralara bana göre İphone 5in ederi 1500ü geçmemeli.1500 bile fazla aslında.. 2000 tl arkadaslar bı düşünün 20 adet 100lük... O da kampanyayla alınabilirse not:2 yil 2 aydir ip4 kullanıyorum cok memnunum..

Bunda bir tezatlık var,2 yıl önce iphone 4 aldıgını varsayarsak sende tam 2 yıl önce buna benzer fiyatı verdin,bahsettiğin kategoriye sende giriyorsun ozaman,iphone herzaman pahallı oldu,ilk çıktıgından bu güne kadar böyle peynir ekmek gibi gittigi sürece fiyatta düşme vs. olmaz,apple genel olaran tüm ürünleri böyle hepsi çıktıkları dönemlerde pahallı cihazlar idi,macbook mac imac vs.

• evet ne diyosunuz arkadaşlar, disbritör garantili 2000 tl nin altını görür mü? (yakın zamanda) bekleyelim mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugoss

evet ne diyosunuz arkadaşlar, disbritör garantili 2000 tl nin altını görür mü? (yakın zamanda) bekleyelim mi?

bonusun varsa bilkom yetkili satıcılarında bonusu düşerek hesaplarsanız görüyor zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: pharheke

quote:

evet ne diyosunuz arkadaşlar, disbritör garantili 2000 tl nin altını görür mü? (yakın zamanda) bekleyelim mi?

bonusun varsa bilkom yetkili satıcılarında bonusu düşerek hesaplarsanız görüyor zaten

rica etsem link verebilir misiniz? gerçi kliksa da yapıyor 2249tl-200= 2049 tl oluyor olmasınada ben normal fiyatın 2000 tl nin altına inmesini kast etmiştim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: pharheke

quote:

rica etsem link verebilir misiniz? gerçi kliksa da yapıyor 2249tl-200= 2049 tl oluyor olmasınada ben normal fiyatın 2000 tl nin altına inmesini kast etmiştim.

http://www.bonus.com.tr/pages/kampanyalar-bonus-kampanyalar.aspx

bilkom yetkili satıcıları ekte var..örneğin kanyon ve capitol deki troy mağazaları; palladium ve meydan daki lydia mağazaları bunlara dahil..

telefon 2199 TL, kartına da 200 TL bonus yükleniyor ocakda.

açıkçası çok aşırı indirimler beklemiyorum ben, bir kaç ay için de belki 1900 TL lere filan inebilir.üzerine model çıkmış çıkalı 1 seneyi geçmiş 4s bile şu anda en uygun kampanyalarla 1600-1700 bandında satılıyor.. ihtiyaç var ise bence almak lazım.iphone samsung un ürünleri gibi bir anda tepe taklak değer kaybetmiyor.3 ay sonra alsanız maks. 200 tl daha uyguna alırsınız.e onuda 3 ay kullanmanıza sayarsınız.

• haklısınız bencede iphone 4s in fiyatı her şeyi açıklıyor, teşekkürler. hayırlısı olsun bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Delphi Diesel

quote:

Bunda bir tezatlık var,2 yıl önce iphone 4 aldıgını varsayarsak sende tam 2 yıl önce buna benzer fiyatı verdin,bahsettiğin kategoriye sende giriyorsun ozaman,iphone herzaman pahallı oldu,ilk çıktıgından bu güne kadar böyle peynir ekmek gibi gittigi sürece fiyatta düşme vs. olmaz,apple genel olaran tüm ürünleri böyle hepsi çıktıkları dönemlerde pahallı cihazlar idi,macbook mac imac vs.

Ben 29 Ekim 2010da yurtdisi cihazı aldım 1350 tlye.bi yakinimin pasaportunada kaydettirdim.sunu soyliyim o zaman ki 1350nin degeriyle su an ki 1350nin degeri aynı.kur yükselmiş,yeni vergiler getirilmiş ve yurt disından getirilen tellerin onu kapatilarak fiyatlar bilinçli bir sekilde yükseltilmiş.ben olsam bu fiyatlara kesinlikle yurt icinden İphone almam.

• quote:

Orijinalden alıntı: trailblazer

quote:

galaxy s3 degeri 1100,1300 arası ise iPhone 5 in iki katına satılmasi gayet normal..
    o para verilmezse satın alınabilecek başka iyi bi telefon göremiyorum.. android işin içine girdimi o cihaz bana göre para etmez

Arkadasım yurt disinda galaxy s3 ile İphone 5 arasında tahmini 200-300 tl oynarken Türkiye'de İphone 5 parasına nerdeyse 2 tane s3 alıyorsun.bunda bı gariplik yok mu? S3 zaten ayrı bı komedi 2000tlden alanlar oldu İphone 5 burda 1000 € Avrupa'da 650 € Amerika'da 650 $ bunu anlatmaya çalışıyorum.burdakiler garantili falan diyorlar hikaye... İphone kolay kolay arıza çıkarmıyor zaten çıkarsa bile kullanıcı hatası diyerek para talep ediyorlar.

• beyler maksat kampanya kovalamak; bence biz evimister.com, axess ve avantajix in ortak yapımı kampanya ile 1554 liraya mart ayında paralel 4s alan tayfa gibi birkaç ay daha beklemelisiniz. biz aldığımızda paraleller hala 1899 lardaydı. fiyat düşer ama kampanya ile düşer emin olun. dışarıdan getircekseniz kendiniz getirin veya komisyonsuz alın, simsara para verirseniz birkaç aya yaptığınız manasız olacaktır. nasıl şuan; bir ay önce hepsiburada dan 3000 liraya alanların yaptığı manasız geliyorsa birkaç ay fırsat kovalamadan direkt komisyon vererek garantisiz mal almak da o kadar mantıksız. şuan bile a101 den paraf kartınızla alırsanız 1899 a alabiliyorsunuz... saygılar.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.