Şimdi Ara

Apple iPhone 5,5C,5S,SE için Sıcak Fırsatlar (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.657
Cevap
133
Favori
689.781
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bütçeye en uygun ve kaliteli kılıfları nereden bulabilirim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Delphi Diesel

quote:

Orijinalden alıntı: Hsnyksr

Arkadaslar 2000 tlden bahsediyoruz burda.tamam cok guzel bı cihaz olabilir ama bu kadar para ve-ril-meeeez.yazik gunah o paralara bana göre İphone 5in ederi 1500ü geçmemeli.1500 bile fazla aslında.. 2000 tl arkadaslar bı düşünün 20 adet 100lük... O da kampanyayla alınabilirse not:2 yil 2 aydir ip4 kullanıyorum cok memnunum..

Bunda bir tezatlık var,2 yıl önce iphone 4 aldıgını varsayarsak sende tam 2 yıl önce buna benzer fiyatı verdin,bahsettiğin kategoriye sende giriyorsun ozaman,iphone herzaman pahallı oldu,ilk çıktıgından bu güne kadar böyle peynir ekmek gibi gittigi sürece fiyatta düşme vs. olmaz,apple genel olaran tüm ürünleri böyle hepsi çıktıkları dönemlerde pahallı cihazlar idi,macbook mac imac vs.

benim de zoruma gidiyor adamlar 650$ hat anlaşmasız alıyor .
    kullandığı hatta göre de bedavaya geliyor .
    bizde hat'lı bile 1300$ giren çıkan hep bize zaten.
    sömürün sömürdüğünüz kadar.

• ben bu haftasonu almayı planlıyorum ama henüz cazip bir kampanya bulamadım. 2 tane var ama bende kartları yok.

biri apple storelardaki 2199 tl lik tel.lere 200 tl bonus..garanti bank kartım yok..diğeri de money visaya migrosta 1999 tl ( bu yarın geçerliymiş) o kart da yok..şansa bak arkadaş :(((
  • Migros iphone 5 1999TL, galaxy s3 1299 TL kampanya fiyatları

Migros marketlerde akıllı telefonlarda kampanya fırsatları sizleri bekliyor. 2013 yılına özel kampanyada 29 Aralık 2012 – 6 Ocak 2013 tarihleri arasında Migros ve 5M Mağazaları’nda Money Visa’ya özel iPhone 5 16 GB 2.345 TL yerine sadece 1.999 TL ve Samsung Galaxy S3 1.790 TL yerine sadece 1.299 TL fiyatla satışta olacak.

Kampanya Detayları

Kampanya 29 Aralık 2012 – 6 Ocak 2013 tarihleri arasında Migros ve 5M Mağazaları’nda yapılacak alışverişlerde geçerlidir.
    Kampanyadan yararlanılması için ödemenin Money Visa ile yapılması gerekmektedir.
    Money Visa sahibi toplamda en fazla 2 adede kadar özel fiyattan yararlanabilir.
    Kampanyada, vade 12 taksit geçerlidir.
    Iphone 5 16 GB , 300 adet stokla sınırlıdır.
    Samsung Galaxy S3, 600 adet stokla sınırlıdır.
  • Arkadaşım gürcistandan 1350 tlye almış 100 tlde pasaport parası 1450 arada var 600 TL fark. Uyan türkiyem fena kazıklanıyoruz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legend_Come_Back

Arkadaşım gürcistandan 1350 tlye almış 100 tlde pasaport parası 1450 arada var 600 TL fark. Uyan türkiyem fena kazıklanıyoruz..

bizim arkadaş ta ıraktan bu fiyatın da altında almış. ben orijinal değildir diye istemedim ama demek ki normalmiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakurek

quote:

Arkadaşım gürcistandan 1350 tlye almış 100 tlde pasaport parası 1450 arada var 600 TL fark. Uyan türkiyem fena kazıklanıyoruz..

bizim arkadaş ta ıraktan bu fiyatın da altında almış. ben orijinal değildir diye istemedim ama demek ki normalmiş

:) 1350 liraya çakma ip5 olurmu ?

abd de şuan 649$.. Sen hesap et..

Bende yurt dışından almak istiyorum fakat bir türlü güvenemiyorum... Hatta ocak ayında bi tane ip5 elimde olucak ama kullansammı satsammı karar veremedim..

iki gün sonra bi problem olsa ben şimdiki telefonculara güvenipte yaptırmaya veremem telefonumu..

• ederi 1000-1300 lira olan telefona 2000 tl normalse artık ben bişey demiyorum bu ülke için
  • Yılbaşına iyi bir kampanya olmayacak galiba

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: trailblazer

quote:

Arkadaslar 2000 tlden bahsediyoruz burda.tamam cok guzel bı cihaz olabilir ama bu kadar para ve-ril-meeeez.yazik gunah o paralara bana göre İphone 5in ederi 1500ü geçmemeli.1500 bile fazla aslında.. 2000 tl arkadaslar bı düşünün 20 adet 100lük... O da kampanyayla alınabilirse not:2 yil 2 aydir ip4 kullanıyorum cok memnunum..

galaxy s3 degeri 1100,1300 arası ise iPhone 5 in iki katına satılmasi gayet normal..
    o para verilmezse satın alınabilecek başka iyi bi telefon göremiyorum.. android işin içine girdimi o cihaz bana göre para etmez

Arkadasım yurt disinda galaxy s3 ile İphone 5 arasında tahmini 200-300 tl oynarken Türkiye'de İphone 5 parasına nerdeyse 2 tane s3 alıyorsun.bunda bı gariplik yok mu? S3 zaten ayrı bı komedi 2000tlden alanlar oldu İphone 5 burda 1000 € Avrupa'da 650 € Amerika'da 650 $ bunu anlatmaya çalışıyorum.burdakiler garantili falan diyorlar hikaye... İphone kolay kolay arıza çıkarmıyor zaten çıkarsa bile kullanıcı hatası diyerek para talep ediyorlar.

Kolay kolay bozulmuyor ama bozuluğu da oluyor.
    Bu sene genpa garantili 4S'imin kamerası kendi kendine bozuldu. Verdim servise 10 günde kamerası değişip geldi.

Eğer garantisiz olsaydı en az 100-150 tl isteyeceklerdi.

• quote:

Arkadaslar bende gecen gun batumdan note 2 aldim su anda pismanim nedeni 1299 lariye aldim tl ile carpilirken kur 1.08 simdi iphone 5 1455 lariye dusmus. Iste carpin fark ortada. 1299 lariye aldigim note 2 icin 160 dolar civarinda tax free aldim. Aldigim yerin internet sitesiwww.ee.ge site tadilatta bu ara facebook uzerinden bakarsaniz fotosunuda gorebilirsiniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanbaba -- 29 Aralık 2012; 18:27:10 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Quattro

quote:

quote:

quote:

galaxy s3 degeri 1100,1300 arası ise iPhone 5 in iki katına satılmasi gayet normal..
    o para verilmezse satın alınabilecek başka iyi bi telefon göremiyorum.. android işin içine girdimi o cihaz bana göre para etmez

Arkadasım yurt disinda galaxy s3 ile İphone 5 arasında tahmini 200-300 tl oynarken Türkiye'de İphone 5 parasına nerdeyse 2 tane s3 alıyorsun.bunda bı gariplik yok mu? S3 zaten ayrı bı komedi 2000tlden alanlar oldu İphone 5 burda 1000 € Avrupa'da 650 € Amerika'da 650 $ bunu anlatmaya çalışıyorum.burdakiler garantili falan diyorlar hikaye... İphone kolay kolay arıza çıkarmıyor zaten çıkarsa bile kullanıcı hatası diyerek para talep ediyorlar.

Bu sene genpa garantili 4S'imin kamerası kendi kendine bozuldu. Verdim servise 10 günde kamerası değişip geldi.

Garantili aldığın icin en az 500-600 tl fazla verdin onu düşündün mü hic peki? Ben olsam garantisiz alırdım kamerası mı bozuldu verirdim 100-150 yaptırırdim.elektronik birazda sans isi hic ariza cikarmayadabilirdi.bence iphone gibi sağlam bi tel icin bu riske girilir.valla bilmiyorum arkadaslar herkesin kendi parası.iphone 5 cok guzel bı telefon ama bu paralara değmez.

• Geçen haftalarda yurtdışına çıkış yaptığımdan kayıt yaptırma hakkım var. Bu fiyat nasıl?

http://www.sanalpazar.com/Iphone-5-16gb-Sifir-Orjinal-Kayitsiz__isp5673801
  • quote:

Orijinalden alıntı: mbs02

quote:

Orijinalden alıntı: 6582

10 tl daha fazla verir turkcelli seçerim.
    gördüğüm herkes avea ve vodafone'nun servislerinden şikayetçi.

yoo ben vodafone'nun servisinden son derece memnunum iPhone 4 home tuşu arada bir basmıyor gibiydi bu şikayetle garantiye gönderdim yeni telefon gönderdiler. Sadece ellerinde olmadıgı için biraz bekletmislerdi o kadar

Kesnlikle katılıyorum, Vodafone'dan iphone 4 aldim 7 kez servise goturdum Turkcell den sasmayin arkadas

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Garantili aldığın icin en az 500-600 tl fazla verdin onu düşündün mü hic peki? Ben olsam garantisiz alırdım kamerası mı bozuldu verirdim 100-150 yaptırırdim.elektronik birazda sans isi hic ariza cikarmayadabilirdi.bence iphone gibi sağlam bi tel icin bu riske girilir.valla bilmiyorum arkadaslar herkesin kendi parası.iphone 5 cok guzel bı telefon ama bu paralara değmez.

Ben 1800'e aldım o zaman "kayıtlı" denen kapanma riski olan cihazlar 1400-1500 dü. Greyler'de 1600 den başlıyordu.

200 lira fazla verdim genpa garantisiyle faturasıyla aldım. Zerre kapanacak korkum yok. Çalınırsa faturam elimde olduğundan takibini de yaparım.

Ayrıca tut ki biri imei numaranı klonladı, salladı tutturdu yada bir şekilde ele geçirdi: o zaman hem onunki hem seninki kapanıyor o kişiyi tekrar bulman gerekiyor vesaire vesaire. Ki bu olay zamanında faturalı bir cihazımızda başımıza geldi ve faturası elinde olduğu için açtırabildik. Bir de o cihaz kayıtlı olsaydı onu da düşün.
    Herkesin düşüncesi farklıdır. Ben faturalı telefon almayı kaskolu otomobil almaya benzetiyorum. Kaza olasılığı düşüktür ama ihtimal her zaman vardır. Ve kasko seni büyük bedel ödemekten kurtarabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Geçen haftalarda yurtdışına çıkış yaptığımdan kayıt yaptırma hakkım var. Bu fiyat nasıl?

http://www.sanalpazar.com/Iphone-5-16gb-Sifir-Orjinal-Kayitsiz__isp5673801

669€ 2,36tl/€ dan neredeyse aynı fiyata gelir.
    Bu satıcı sadece vergiyi almışsa karda.
    Bence taksitli fiyata çok iyi fırsat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugoss

%25 ötv, %18 kdv olduğu için bu şekilde malesef fiyatlar. yurt dışına giden tanıdığınız var ise garanti vs göz ardı edilerek alınabilir, ama imkan yok tabii herkesin. 2000 üzeri tl ye alınmaz diyen arkadaşlar bence tepki olarak almamamızı tavsiye ediyor olabilir, o yönden haklılar, millet toplu olarak bu fiyata isyan edip satın almaz ise o zaman bu oyun bozulur. Arz talep meselesi, bugün kliksa ve vatanda tükenmiş iphone.

ama o birliktelik nerede tabii

Hocam keşke o kadar saf olsalar kesin aralarında 2.el bölümünde yurtdışı ip5 satanlar var, akılları sıra uyanıklık yapıyorlar

• quote:

Ayrıca tut ki biri imei numaranı klonladı, salladı tutturdu yada bir şekilde ele geçirdi: o zaman hem onunki hem seninki kapanıyor o kişiyi tekrar bulman gerekiyor vesaire vesaire. Ki bu olay zamanında faturalı bir cihazımızda başımıza geldi ve faturası elinde olduğu için açtırabildik. Bir de o cihaz kayıtlı olsaydı onu da düşün.
    Herkesin düşüncesi farklıdır. Ben faturalı telefon almayı kaskolu otomobil almaya benzetiyorum. Kaza olasılığı düşüktür ama ihtimal her zaman vardır. Ve kasko seni büyük bedel ödemekten kurtarabilir.

Evet hocam ama canım Turkiyemizde satıcılar çok ender faturaya imei yazıyor, çoğu zaman imeisiz fatura çıkarıyorlaar böylece klonlama işi içn pek kurtarıcı olmuyor.saygılar...
  • ben yurt dışından telefon getirttim telefonu yurt dışından gelen kişininmi kayıt ettirmesi lazım yoksa ben kedi pasaportumla gidip kayıt ettirsem olur mu ?
  • ulan hem dunyanın vergısını ode hem alacagın 3 kurusluk teknolojı ıcın dunyanın vergısını ode hem o telefonu almaya gıderken aracına koyacagın benzının vergısını ode aldıgın araba ıcın bır o araba kadar daha devlete ode.. öde öde ulan bu devlet başımıza belamı arkadas. almıyorum lan. yurtdısından getırtecem
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.