Şimdi Ara

Apple iPhone 5,5C,5S,SE için Sıcak Fırsatlar (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9.657
Cevap
133
Favori
689.782
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Team_Turkey

Biz kaçırdık mı şimdi bu kampanyayı :(((

Maalesef öyle oldu.Ama bir daha yaparlar elbet takipte kalmak lazım bu sefer.
  • iphone 5 daha çok düşer ben size söyleyeyim.o telde bir sorun var belli 2 günde 500-600 TL fiyat düşermi bunlar kesin 5s çıkaracaklar.4'te yaptıkları hataları burdada yaptılar kesin bir sıkıntısı var.Ki elime alıp kaktım yemin ederim kötülemek amacında değilim ama 4 yada 4s ten aldığım kaliteli malzeme hissiyatını 5'ten kesinlikle almadım.iPhone 5 fiyasko olma yolunda ilerliyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: woodgate

iphone 5 daha çok düşer ben size söyleyeyim.o telde bir sorun var belli 2 günde 500-600 TL fiyat düşermi bunlar kesin 5s çıkaracaklar.4'te yaptıkları hataları burdada yaptılar kesin bir sıkıntısı var.Ki elime alıp kaktım yemin ederim kötülemek amacında değilim ama 4 yada 4s ten aldığım kaliteli malzeme hissiyatını 5'ten kesinlikle almadım.iPhone 5 fiyasko olma yolunda ilerliyor...

reklamları bile fiyasko yok ekran uzadı ama kasa hafifledi yok parmak köşeye değiyor. dalga geçer gibi. işlemci vs değişmiş olabilir ama kasa kalitesinde geriye doğru ilerleme var. 4s daha üstün bir hava veriyor ben incelediğimde de. keşke sıradaki kasaları da steve jobs ölmeden önce onaylasaydı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

iphone 5 daha çok düşer ben size söyleyeyim.o telde bir sorun var belli 2 günde 500-600 TL fiyat düşermi bunlar kesin 5s çıkaracaklar.4'te yaptıkları hataları burdada yaptılar kesin bir sıkıntısı var.Ki elime alıp kaktım yemin ederim kötülemek amacında değilim ama 4 yada 4s ten aldığım kaliteli malzeme hissiyatını 5'ten kesinlikle almadım.iPhone 5 fiyasko olma yolunda ilerliyor...

Nasıl 2 günde 500 600 tl düştü ? Ürün Türkiye'ye resmi olarak gelmeden önce diğer yollarla 2500 2600 tlye satılıyordu.Türkiye'ye 2 hafta önce 2150 tl den geldi.Şu anda da piyasası (turkcell,avea,vodafone,mm satürn vs) 2000-2200 arası. En çok indirimi bimeks yaptı benim gördüğüm,o da 1900e sattı kısa süreliğine.

2 günden kastın 5 aylık süreçse onu bilemicem,he 2 gün önce bu telefonu hala turkcellden ve ya avea dan 2100 yerine dediğin gibi 500 600 fazla verip hala 2700 e alan varsa o başka

• quote:

Orijinalden alıntı: PROBElem

quote:

Nasıl 2 günde 500 600 tl düştü ? Ürün Türkiye'ye resmi olarak gelmeden önce diğer yollarla 2500 2600 tlye satılıyordu.Türkiye'ye 2 hafta önce 2150 tl den geldi.Şu anda da piyasası (turkcell,avea,vodafone,mm satürn vs) 2000-2200 arası. En çok indirimi bimeks yaptı benim gördüğüm,o da 1900e sattı kısa süreliğine.

2 günden kastın 5 aylık süreçse onu bilemicem,he 2 gün önce bu telefonu hala turkcellden ve ya avea dan 2100 yerine dediğin gibi 500 600 fazla verip hala 2700 e alan varsa o başka

düz mantık bakman şaşırtmadı beni...

• kaliteli malzeme hissiyatını vermemesi, tasarımda kullanılan malzemelerin değişmesi ve hafiflemesinden, 140 gr olan telefon 112 gr a düşmüş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fantasticoo -- 1 Ocak 2013; 15:13:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugoss

kaliteli malzeme hissiyatını vermemesi, tasarımda kullanılan malzemelerin değişmesi ve hafiflemesinden, 140 gr olan telefon 112 gr a düşmüş.

dostum mesele ağırlık değil eline al bir bak galaxy de aynı dayanıklılık neredeyse sıfır.bir arkadaş yayınladı burda bükülmüş resmen telefon hadi herif arka cebine koydu öyle oldu afedersin bu adam boyna oturması lazım telefonun o hale gelebilmesi için.hadi oturmasın da ön cebine koysun hiçmi eğilmeyecek bu adam her eğildiğimde telefona bişey oldumu diye bakacağıma almam daha iyi...
  • quote:

quote:

quote:

Dün mantık ile ne alakası var ? Yanlış bilgi veriyorsun. Telefonun değeri zaten 700 $ yani 1200 1300 tl. Gelip diyorsun ki fiyatı 500 600 tl indi çünkü bozuk. Nerede indi afedersin o fiyat? Amerikada mı indi ? Hong kong da mı indi ? Nerede indi ? Türkiye'de indi. Neden indi peki ? 3000 4000 tl ye yurtdışından getirenler sattıktan sonra telefonu Turkcell 2150 ye getirdi diye.Aradan geçti 2 hafta,Şu andaki en düşük fiyat 1900.O da bimeks.Yoksa telefonun dünya piyasası hala aynı.Varsa 600 tl indiren yer orjinal fiyatından (700$) göster dostum alalım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Dün mantık ile ne alakası var ? Yanlış bilgi veriyorsun. Telefonun değeri zaten 700 $ yani 1200 1300 tl. Gelip diyorsun ki fiyatı 500 600 tl indi çünkü bozuk. Nerede indi afedersin o fiyat? Amerikada mı indi ? Hong kong da mı indi ? Nerede indi ? Türkiye'de indi. Neden indi peki ? 3000 4000 tl ye yurtdışından getirenler sattıktan sonra telefonu Turkcell 2150 ye getirdi diye.Aradan geçti 2 hafta,Şu andaki en düşük fiyat 1900.O da bimeks.Yoksa telefonun dünya piyasası hala aynı.Varsa 600 tl indiren yer orjinal fiyatından (700$) göster dostum alalım.

pahalı konusunda hemfikiriz ama
    700 dolar diye söyleyip geçiyorsunuz
    yüzde 53 vergisi var onu ekleyin önce
    1070 dolar eder o da 1900tl yapar

• ilk getirenler fahiş fiyatlardan insanlara sattılar, diğer firmaların getirmesiyle fiyatlar düşüyor yavaş yavaş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertemli

Turkcell iPhone ne demek..
    http://www.bimeks.com.tr/urun/121240/turkcell-iphone-4s-16gb-black.aspx#comments

Kaçırdık

• quote:

Orijinalden alıntı: inexo

quote:

quote:

quote:

quote:

pahalı konusunda hemfikiriz ama
    700 dolar diye söyleyip geçiyorsunuz
    yüzde 53 vergisi var onu ekleyin önce
    1070 dolar eder o da 1900tl yapar

Konunun Amerika-Türkiye fiyatıyla alakası yok. Arkadaşımız iphone 5 de bozukluk olduğunu bu yüzden fiyatların hızla düştüğünü söylemiş.2 gün içerisinde 500 600 tl düşmüş fiyatlar onun söylediğine göre. Ben de sadece nerede düştüğünü sordum.Türkiyede düşmesinin sebebinisöyledim,Türkiye dışında da fiyatlar aynı dedim. Madem bişey var iphone5 de,fiyasko çıktı,o zaman amerikadaki fiyatta düşer,hong kong da da düşer başka yerde de düşer. Tek Türkiye'ye gelen iphonelar da mı sorun var yani ? Türkiye'de fiyatlar düştü sebebi de ilk gelen partilerin astronomik fiyattan satılması.Ve bir sonraki iphone gelene kadar bu model de en az 1800 tl ye düşer daha da düşmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: stalxx

quote:

Orijinalden alıntı: ugoss

arkadaşlar şu garanti olayına biri açıklık getirsin lütfen, araştırdım ve çok ilginçtir ki hiç bir bilgi bulamadım.

yahu 1900 tl lik mal alınıyor hala kargo ücreti istiyor beyefendiler.

Arkadaşım bugun şansıma alıcaktım bimeksi aradım ordaki arkadaşıma sordum oda ürunlerinin teleservis garantisi olldugunu biraz beklememi söyledi megerse gece fiyatı düşücekmiş bi tane kaptım gitti

bizlerede bi jest yapsan tekrar sorsan kampanya yine girecek mi diye?
  • İyi akşamlar bimeksin yaptığı kampanyadan gecenin üçünde şans eseri yakaladım benim merak ettiğim bimeksden iphone 5 alanlar
    sizdede kart onayı bekliyor ibaresi hala duruyormu bankayı aradım hesabınızdan çekmişler ücreti dedi bimeksin zaten 1 numaralı şikayetlerinden biri bu
    kart onayı inşallah bizim başımıza bişey gelmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: steyfo

İyi akşamlar bimeksin yaptığı kampanyadan gecenin üçünde şans eseri yakaladım benim merak ettiğim bimeksden iphone 5 alanlar
    sizdede kart onayı bekliyor ibaresi hala duruyormu bankayı aradım hesabınızdan çekmişler ücreti dedi bimeksin zaten 1 numaralı şikayetlerinden biri bu

Ben de IPHONE 4S aldım aynı durum bende de söz konusu. Müşteri hizmetleri ile 2 kez görüştüm, ekranlarında siparişim henüz gözükmüyormuş. Bu aksamanın nedeni olarak yeni yıldan dolayı sistem güncelleştirmelerinin olmasıymış. Yarın düzelir dediler, 'bankadan onay süreci' ile ilgili ya kredi kartının geçmiş aylardaki ekstresini istiyorlarmış ya da bankadan gelen onayla yapıyorlarmış. Açıkçası bu konunun uzama ihtimali ve benzeri şikayetlerin olması beni de düşündürüyor. Umarım en kısa zamanda onay gelir ve siparişler düzgün bir şekilde sahiplerine ulaşır.

• quote:

Orijinalden alıntı: conbay

quote:

Orijinalden alıntı: steyfo

İyi akşamlar bimeksin yaptığı kampanyadan gecenin üçünde şans eseri yakaladım benim merak ettiğim bimeksden iphone 5 alanlar

Ben de IPHONE 4S aldım aynı durum bende de söz konusu. Müşteri hizmetleri ile 2 kez görüştüm, ekranlarında siparişim henüz gözükmüyormuş. Bu aksamanın nedeni olarak yeni yıldan dolayı sistem güncelleştirmelerinin olmasıymış. Yarın düzelir dediler, 'bankadan onay süreci' ile ilgili ya kredi kartının geçmiş aylardaki ekstresini istiyorlarmış ya da bankadan gelen onayla yapıyorlarmış. Açıkçası bu konunun uzama ihtimali ve benzeri şikayetlerin olması beni de düşündürüyor. Umarım en kısa zamanda onay gelir ve siparişler düzgün bir şekilde sahiplerine ulaşır.

İnşalllah bende sabah aradım müşteri hizmetlerini mesai saatleri dışında aradınız diye telesekreter çıktı bende ümit ediyorumki yarın onaylarlar gibime geliyor yılbaşı tatilinden dolayı.

• http://www.sanalpazar.com/Iphone-5-Siyah-Veya-Beyaz-Sifir-Kayitli-Simfree__isp5063242
    donanımhaber'inde sponsoru sanırım sanalpazar?? ilanda telfon 1799 pasaprt kayıtlı adam 68tane satmış ,,ordan telefon satın alan varmı? nasıl güvenilirimmi sizce arkadaşlar
  • Müşteri hizmetleri öğleden sonra açıldı. Bakalım yarın bir daha ararım. Muhtemelen onay gelecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: conbay

Müşteri hizmetleri öğleden sonra açıldı. Bakalım yarın bir daha ararım. Muhtemelen onay gelecektir.

İnşallah onay gelir hayırlı olsun yeni telefonunuz.
  • benim detaylarda faturalanabilir yazıyor, sanırım 3d secure kullanmamdan dolayı, sizler kullanmış mıydınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fantasticoo -- 1 Ocak 2013; 21:25:31 >
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.