Şimdi Ara

Apple iPhone 5,5C,5S,SE için Sıcak Fırsatlar (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.657
Cevap
133
Favori
689.821
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • onurcan83:Yılbaşı gecesi saat sabaha karşı 03.30 civarında kampanya fiyatına denk geldim öyle aldım.

etlik:Teşekkürler bilgilendirirseniz sevinirim hayırlı olsun yeni telefonunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurcan83

quote:

Orijinalden alıntı: steyfo

Bugün bimeksden aldığım iphone 5 için internete baktığımda hala kart onayı bekliyor ibaresini görünce çıldırdım aradım müşteri hizmetlerini 12 dakika beni beklettiler nihayet
    birilerine ulaşdım telefon hala kart onayı bekliyo dedim sistemimiz güncelleniyor onun için sırayla işlemleri tek tek alıyoruz ürün talebiniz elimize geçince sizi bilgilendirmek için
    sms atacaz dediler elim kolum bağlı beklemekteyim

Dostum sepete ekleyince 2300 tl gibi rakam cikiyor ben mi yanlis goruyorum 1905 tl ye mi aldin?

Kampanya vardı arkadaşlar alırken,ben de sepete ekledim,bir sonraki adımda fiyat eskisine döndü,son dakikada kaçırdım :) Media Markt a gideceğim son çare.Umarım fiyat orada 2000 tl altındadır.

• kliksada world kampanyası var üstüne birde avantajix sitesi üzerinden gidilip alınınca telefon 1959,04 tl ye gelmiş oluyor.
    garantisi harmoni bilişim ltd şti yazıyor. sizce uygun mu alınır mı yoksa daha bekleyelim mi beyler
    http://www.kliksa.com/UrunDetay/telefon/cep-telefonu-akilli-telefon-pda2/980000072
  • arkadaşlar burada birisi müşteri hizmetlerini aradığını ve garantinin brigstar-telpa olduğunu söyledi, diğer konuda garantinin datastar olduğunu söylemişler, ne iş bu şimdi.? başka arayanlar oldu mu? çünkü çağrı merkezlerinde böyle çelişkili bilgi verilmesi olayı çok olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cloudy_tr

kliksada world kampanyası var üstüne birde avantajix sitesi üzerinden gidilip alınınca telefon 1959,04 tl ye gelmiş oluyor.
    garantisi harmoni bilişim ltd şti yazıyor. sizce uygun mu alınır mı yoksa daha bekleyelim mi beyler
    http://www.kliksa.com/UrunDetay/telefon/cep-telefonu-akilli-telefon-pda2/980000072

ben bunu özellikle sordum, bana brighstar garantisi olduğunu söyledi, üstte belirttim, bimeks te de çelişkili bilgiler geliyor garanti konusunda.

• ben kliksa ile sabah chat ile sorduğumda evo bilişim demişti.
    şimdi sayfada harmoni yazıyor verdiğiniz bilgiler sabah akşam farklı oluyor hangisi doğru dedim. adam link istedi gönderdim. sayfada yazan doğrudur dedi.
    yani iki firmada cırt firma . evo bilişimde boş, harmonide boş bana göre.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PROBElem

quote:

Orijinalden alıntı: onurcan83

quote:

Orijinalden alıntı: steyfo

Bugün bimeksden aldığım iphone 5 için internete baktığımda hala kart onayı bekliyor ibaresini görünce çıldırdım aradım müşteri hizmetlerini 12 dakika beni beklettiler nihayet
    birilerine ulaşdım telefon hala kart onayı bekliyo dedim sistemimiz güncelleniyor onun için sırayla işlemleri tek tek alıyoruz ürün talebiniz elimize geçince sizi bilgilendirmek için
    sms atacaz dediler elim kolum bağlı beklemekteyim

Dostum sepete ekleyince 2300 tl gibi rakam cikiyor ben mi yanlis goruyorum 1905 tl ye mi aldin?

Kampanya vardı arkadaşlar alırken,ben de sepete ekledim,bir sonraki adımda fiyat eskisine döndü,son dakikada kaçırdım :) Media Markt a gideceğim son çare.Umarım fiyat orada 2000 tl altındadır.

Media Markt Optimum AVM de 2149 TL ve ellerinde yok.

• quote:

kliksada world kampanyası var üstüne birde avantajix sitesi üzerinden gidilip alınınca telefon 1959,04 tl ye gelmiş oluyor.

Garanti konusu aydınlatılırsa alınabilir. Harmoniyi hiç duymadım ama 200 lira kar etmek için de riske atmak pek mantıklı değil..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hbasdereli70 -- 2 Ocak 2013; 23:13:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hbasdereli70

quote:

Garanti konusu aydınlatılırsa alınabilir. Harmoniyi hiç duymadım ama 200 lira kar etmek için de riske atmak pek mantıklı değil..

aydınlatsa ne olacak
    iki seçenek var ya evo bilişim ya harmoni. ama harmoni olma ihtimali daha yüksek çünkü sayfayı yapan adam boşa yazmaz o yazıyı. kesin bilgisi vardır.
    ve iki seçenekte bana tırt geliyor.
    home tuşu bozulacak cihazı kvk ya verme güvencesi var birde abidik gubidik ltd şti ye gönderme riski var. ki onlara götürsende değişim yapmazlar. adamlar bikaç adet ithalat yapıyor elinde sonra kalmıyor neyle yenisini verecek?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hbasdereli70

quote:

aydınlatsa ne olacak
    iki seçenek var ya evo bilişim ya harmoni. ama harmoni olma ihtimali daha yüksek çünkü sayfayı yapan adam boşa yazmaz o yazıyı. kesin bilgisi vardır.
    ve iki seçenekte bana tırt geliyor.
    home tuşu bozulacak cihazı kvk ya verme güvencesi var birde abidik gubidik ltd şti ye gönderme riski var. ki onlara götürsende değişim yapmazlar. adamlar bikaç adet ithalat yapıyor elinde sonra kalmıyor neyle yenisini verecek?

Aydınlatma derken bunu kastediyorum zaten hocam firma hakkında bilgim olmadığı için yorum yapmadım sadece. Ben almam dediğiniz gibi Genpa vs varken riske atmam yarın bu yüzden Turkcell mağazadan sipariş vermeyi düşünüyorum çünkü piyasada en uygun yine orada en azından ben göremedim. 1450 liraya Amerika apple storedan alınma 16 gb aldım kutudan sorunlu çıktı bu sefer kesinlikle garantili alırım.

• Arkadaşlar ocak 21 de yurtdışına çıkacağım iphone5 isteyen varsa üstüne belli bir komisyon koyduktan sonra getirebilirim. İsteyenler özelden ulaşsın.
  • arkadaşlar bimekse mtatar19 sormuş, iphone 5 in garantisinin datastar adında bir firma olduğunu söylemişler. bir arkadaş burada telpa garantili demişti? eline ilk geçen lütfen buradan bilgilendirsin.
  • İp 4S'i kaça vermişti bimeks?
  • quote:

Orijinalden alıntı: karaelmaslim

İp 4S'i kaça vermişti bimeks?

1485 TL
  • http://www.sanalreyonum.com/urun/apple-iphone-5-16gbcep-telefonu_950914.aspx...garantiyle ilgili bi detay yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pammojo -- 3 Ocak 2013; 3:17:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: conbay

quote:

Orijinalden alıntı: karaelmaslim

İp 4S'i kaça vermişti bimeks?

1485 TL

Tesekkürler hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Almanyaya gittiğimde iphone 4 almıştım, 1,5 yıl oldu hala kullanıyorum. Yani garanti konusunda arada 300-400 TL fark var ise garantiye bakmayın derim. Bu tür telefonlar zaten testten geçiyor ve kullanım hatası olmadığı sürece sıkıntı yaşanmıyor.
    Tabi sanalpazar tarzı yerlerden almanızı önermem, geçici kayıt yapılıp sonra iptal oluyor. Iphoneun bu konuda kötü tarafı diğer teller gibi iptal oldugunda başka telden imei atma gibi bir şansın yok.
    Gittigidiyorda 1400 TL ye bile satanlar var, pasaportu biz ayarlıyoruz kayıt ediyoruz siz sadece 100 TL devlete olan vergiyi veriyorsunuz diyorlar, ama sıkıntılı iş bunlar. Pasaport bulurum derseniz alın 1400 TL'ye garantisiz arada 600 TL fark var sonuçta. Birşey olur ise o farkıda tamir payı bırakırsınız :)
  • Şu bimeksten alınan ürünü 100 tl verip alan arkadaşa acıdım; resmi ditrübütmör ürünü açıklıyorum: 1999

telefon

cardfinans kampanyasına bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizfeneri

Şu bimeksten alınan ürünü 100 tl verip alan arkadaşa acıdım; resmi ditrübütmör ürünü açıklıyorum: 1999

telefon

cardfinans kampanyasına bak

resmi dist ürünü nerde hocam 1999 a cardfinans la?

• resmi distribütör genpa mı sadece?
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.