Şimdi Ara

Apple iPhone 5,5C,5S,SE için Sıcak Fırsatlar (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.657
Cevap
133
Favori
690.584
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cloudy_tr

arkadaşlar finansbankı aradım böyle bir kampanyadan haberleri yokmuş, bana dönüş yapacaklar araştırıp. cardfinansı olanlar bekleyin almayın...

bir de ew yi arayın isterseniz. sitede duyuran onlar, genelde müşteri hizmetlerinin yan masadan haberi olmuyor zaten :) bildiğim kadarı ile bu o sitede 3. kez cardfinansa %10 parapuan kampanyası...
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizfeneri

quote:

arkadaşlar finansbankı aradım böyle bir kampanyadan haberleri yokmuş, bana dönüş yapacaklar araştırıp. cardfinansı olanlar bekleyin almayın...

bir de ew yi arayın isterseniz. sitede duyuran onlar, genelde müşteri hizmetlerinin yan masadan haberi olmuyor zaten :) bildiğim kadarı ile bu o sitede 3. kez cardfinansa %10 parapuan kampanyası...

ilk onları aradım zaten adamlar bişey olursa geri arayın bizi diyorlar ama bankanın son sözü geçerlidir herzaman diye 1-2 saate dönüş yapacak finansbank bekliyorum ben :)
  • http://www.sanalpazar.com/Iphone-5-Siyah-Veya-Beyaz-Sifir-Kayitli-Simfree__isp5063242
    birde bunu incelermisiniz arkadaşlar alınırmı? değer medyayı veya kerem beyi tanıyan varmı güvenilirmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radko -- 3 Ocak 2013; 12:56:55 >
  • Arkadaşlar ben aldım az önce, 2199tl kredi kartından çekim yaptı. sonrasında 200tl indirim kazandınız diye mesaj geldi, bilginize. Benim kafama takılan tek konu resmi disti garantisi yazılmış ürün kimin ürünü Genpa, KVK? alanlara hayırlı olsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: subhuman

Arkadaşlar ben aldım az önce, 2199tl kredi kartından çekim yaptı. sonrasında 200tl indirim kazandınız diye mesaj geldi, bilginize. Benim kafama takılan tek konu resmi disti garantisi yazılmış ürün kimin ürünü Genpa, KVK? alanlara hayırlı olsun...

hocam gelen mesaj bankadan mı electrodan mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: radko

http://www.sanalpazar.com/Iphone-5-Siyah-Veya-Beyaz-Sifir-Kayitli-Simfree__isp5063242
    birde bunu incelermisiniz arkadaşlar alınırmı? değer medyayı veya kerem beyi tanıyan varmı güvenilirmi?

Hocam bunu alırsanız ikinciel olarak satamayacağınızdan emin olabilirsiniz ki 2 sene sonra kayıt yapılan vatandaşın başka telefon kaydettirmek için bunun kaydını sileceğini de bilin. Bakın bimeks yılbaşında 1899 a, EW şuanda 1999 a resmi distrübütör veriyor. Ama illa alacağım diyorsanız 78 tane satmış gözüküyor satın alanlara sanalpazar üzerinden p.m. atarsanız daha çok bilgi edinirsiniz. saygılar...

• quote:

quote:

Arkadaşlar ben aldım az önce, 2199tl kredi kartından çekim yaptı. sonrasında 200tl indirim kazandınız diye mesaj geldi, bilginize. Benim kafama takılan tek konu resmi disti garantisi yazılmış ürün kimin ürünü Genpa, KVK? alanlara hayırlı olsun...

hocam gelen mesaj bankadan mı electrodan mı

finansbank dan geldi.
  • quote:

hocam kimin verdiği frenchaising ile oluşan şube farklılıkları dışında çok önemli değil. Çünkü sizin ürününüzde bir sorun varsa bu ayıbı resmi distribütörde apple üstleniyor, ama paralelede ayıp sanayi bakanlığından ithalat yetkisi almış herhangi bir vatandaşın. O da bu ayıbı sana atmak için elinden geleni yapıyor ya da alibaba.com dan aldığı parçalarla tamir etmeye çalışıyor. ha bulunduğunuz yerde kvk şubesi gıcıktır genpa daha güleryüzlüdür bu sizin için önemliyse artık telefon elinize geçince bizi de bilgilendirirsiniz... saygılar

• quote:

quote:

hocam kimin verdiği frenchaising ile oluşan şube farklılıkları dışında çok önemli değil. Çünkü sizin ürününüzde bir sorun varsa bu ayıbı resmi distribütörde apple üstleniyor, ama paralelede ayıp sanayi bakanlığından ithalat yetkisi almış herhangi bir vatandaşın. O da bu ayıbı sana atmak için elinden geleni yapıyor ya da alibaba.com dan aldığı parçalarla tamir etmeye çalışıyor. ha bulunduğunuz yerde kvk şubesi gıcıktır genpa daha güleryüzlüdür bu sizin için önemliyse artık telefon elinize geçince bizi de bilgilendirirsiniz... saygılar

Şansımıza artık, bakalım. Bilgilendirme yapacağım. Teşekkürler...

• bende bi şanssızlık var hadi hayırlısı. ürün sepetteyken tükendi
  • resmi distrubutor yazıyor da ; umarım paralel felan çıkmaz. Çoğu site garanti durumunu dikkatli yazmıyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: cigit

resmi distrubutor yazıyor da ; umarım paralel felan çıkmaz. Çoğu site garanti durumunu dikkatli yazmıyor..

electroworld e attığım mesaj da, aşağıdaki gibi bir cevap aldım...

Merhaba,

Öncelikle mağazamıza göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz.

Ürün 2 Yıl Bilkom garantisi altındadır.

En kısa zamanda görüşmek dileğiyle

Saygılarımızla,

Electro World Müşteri Hizmetleri

444 87 39 ( 444 TR EW )
  • quote:

bende bi şanssızlık var hadi hayırlısı. ürün sepetteyken tükendi

hocam donanimhaber>sıcak fırsatlar gücü bu resmen piyasaya yön veriyor ;)
  • quote:

quote:

bende bi şanssızlık var hadi hayırlısı. ürün sepetteyken tükendi

hocam donanimhaber>sıcak fırsatlar gücü bu resmen piyasaya yön veriyor ;)

aynı fikirdeyim buraya yazanlar dışında çok büyük bir okuyucu kitlesi var. Stoklu bütün fırsatlar burada paylaşıldıktan sonra hemen tükeniyor
  • Electro world dede stoklar tukenmıs gercı 2.299tl pahalı Yınede 2000tlye bulursam alıcam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Bimeksten aldığım iphone5 geldi 2 adet sipariş etmiştim yalnız birisinin kutusu büyük ve paralel ithalat "datastar" firma ismi diğer kutu küçük ama garantisi konusunda bilgim yok imei sorgulamayı yaptırdım ama kvk, genpa ve telpanın değil çözemedim kutusunuda açmadım geri iade edeceğim. İsteyen olursa Ankara'dan aldığım fiyattan verebilirimde.
  • Arkadaşlar iphone 5 16gb distribütör fiyatı 2000tl nin altına indi mi hiç? 2000tl ye bulursam alayım mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusuf24

Arkadaşlar iphone 5 16gb distribütör fiyatı 2000tl nin altına indi mi hiç? 2000tl ye bulursam alayım mı?

dist garantili bulmak zor. şimdiye kadar inmedi diye biliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: etlik

Arkadaşlar Bimeksten aldığım iphone5 geldi 2 adet sipariş etmiştim yalnız birisinin kutusu büyük ve paralel ithalat "datastar" firma ismi diğer kutu küçük ama garantisi konusunda bilgim yok imei sorgulamayı yaptırdım ama kvk, genpa ve telpanın değil çözemedim kutusunuda açmadım geri iade edeceğim. İsteyen olursa Ankara'dan aldığım fiyattan verebilirimde.

hocam fena olmuş yaa demek artık bimeks,electroworld bunlar güvenlimez anlaşılan 2000 tl par ver bide rezil ol haram etmekten başka çare yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radko -- 3 Ocak 2013; 14:21:01 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yusuf24

Arkadaşlar iphone 5 16gb distribütör fiyatı 2000tl nin altına indi mi hiç? 2000tl ye bulursam alayım mı?

dist garantili bulmak zor. şimdiye kadar inmedi diye biliyorum

EW de satılan dist. garantili değilmiydi ?
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.