Yurt dışı gidecek yer tavsiye
Merhaba arkadaşlar. Haftaya istanbula gideceğim. Gitmişken de bi iki günlüğüne yurt dışına çıkmayı düşündüm. Biletlere bakınca en uygun milano, münih, roma, bükreş, viyana çıkıyor. Daha önce hiçbirine gitmedim.
Hangisini önerirsiniz.
Amacım gidip biraz kafa dağıtmak. İngilizce seviyem de pek iyi değil.
Sizce hangisine gitmeliyim?
Teşekkürler şimdiden.
sol ön direk değişimi
merhaba arkadaşlar.
alfa romeo giulietta araçta parça değişimi sorguladığımda sol ön direk değişimi görünüyor. internette biraz araştırınca direğin içindeki bir parçadır direk değildir diyenler de var yok direk değişmiştir diyenler de var. tam emin olamadığım için bir de sizlere sormak istedim. aynı kazada sol iki kapı da değişmiş görünüyor.
bu sol ön direk değişiminden kastedilen nedir?
araç başka şehirde olduğu için emin olmadan gitmek istemedim.
teşekkürler şimdiden.
Asus x515ea i5 11. nesil 512 gb laptop 10.499 tl
geçen 11 kasım indirimlerinde bu bilgisayarın aynı özelliklerde olan bir modelinin 256 gb olanı bu fiyataydı. hatta karar verip almaya gittiğimde zam geldiği için alamamıştım. haftasonu indirim olur ümidiyle beklerken bugün bu linkteki bilgisayarda indirim yaptılar. yani 256 yerine 512 ssd var ve aynı fiyat. hatta teknosa internet sitesinde de aynı para.
bilgisayar işlerinden çok anlamam ama bir haftadır bakıyorum, bu özelliklere fiyatı iyi gibi muadil bilgisayarlara göre.
bu sebeple paylaşmak istedim.
Merhaba arkadaşlar.
Şu anda Ford focus 2014 otomatik benzinli 1.6 motor aracım var ama malum yakıt fiyatları sebebiyle dizel bir araca geçmeyi planlıyorum.
Aracı tamamen şehir içi trafikte kullanıyorum, ortalama 100 km/ 9.8 lt. gösteriyor. ayda 1200-1300 km yol yaptığımı hesaplayınca dizel bir araca geçmek aylık maliyeti 500 lira civarı aşağı çekiyor.
Başlıktaki iki aracı da kendi arabamı satıp alabiliyorum. Bu iki aracı da daha önce ne yazık ki hiç kullanmadım. Hangisi bana daha az sorun çıkarır, konfor olarak çok fark eder mi, sizce hangisini almalıyım?
teşekkürler şimdiden.
Merhaba arkadaşlar. Başlıkta da belirttiğim gibi 2014 focus trend x aracım var. Genel olarak şehir içi kullanıyoruz. Bugün Renault bayisine aradığımda ellerinde araç vardı, hatta renk seçeneği bile sundular. 179 bin fiyat verdiler telefonda touch paket için.
Benim aracı satıp üzerine 40 bin civarı bi para koyup alabiliyorum.
Sizce mantıklı mı? Bir de yakıt olayı focusa göre fark eder mi? Zira focus la şehir içi 9 litrenin altını göremedim.
|
Toshiba 49U6763
|
Lg G5 mi Samsung C5 Pro mu?
|
Dsmart Nereden Alsam Tavsiye
|
Son Giriş: 2 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 3 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 103
İkinci El Bölümü Mesajları: 7
Konularının görüntülenme sayısı: 11.155 (Bu ay: 130)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 15 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası