< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
herşey bir yana, eski bir astra sahibi olarak bir astra ile egeayı aynı cümlede kullanmanız bile astraya hakaret olmuş. bence başka söze gerek yok.
|
Egea alınır.
11 yıllık astraya o para verilmez. Astra j ile aynı araç olan cruze'dan egea'ya geçtim, astra j kasayı da epeyce kullandım. Astraya uzay mekiği muamelesi yapan, isimleri yan yana yazılamaz vs gibi kahvehane muhabbeti yapanları ciddiye almayın. |
173 bine daha dolu Egea almak daha mantıklı bence, astra ise çok eski tasarımı içide keza öyle.
Arkadaşımın eski aracı 2017 opel astra 1,6 edition paketti onu satıp 2019 da egea urban plus 1.3 aldı. İkisi arasında Astra çok eski duruyor, Egeanın yol tutuşu fena değil ama astra köpek gibi yol tutuyordu, ama astra sıfır olmasına rağmen düzenli olarak sorun çıkartıyordu zaten değiştirmesinde ki en büyük sebep buydu. Astranın koltukları uzun yolda rahatsız Eganın koltukları bir tık daha iyi, yine Egeanın süspansiyonu daha konforlu. Bi de Astra 1 senesini doldurduğunda trim sesi yapmaya başlamıştı. 2017 martta alınıp 2019 ekimde satıldı bu sürede 70 bin km civarı bir şey yapıldı satıldığı ay lpgden dolayı sibopları eridiği için değiştirildi. Dediğim gibi astra bir çok kez servislik oldu, forumda bir söz var sıfır opel alınmaz ilk sahibi sıkıntılarını çözer ikinci sahibi biner o söze ben kesinlikle katılıyorum. |
Astra 2009 model araç gibi düşünün. Opel rezil bir firma olduğu için ve sürekli battığı için sedanın yenisini getiremedi, dolar uçunca da hiç getirmedi satılamaz diye. Utanmadan hala 2009 model aracı satıyor 170 bin tlye.
|
Astra ya verilen o paraya dizel otomatik araba alınır.egea mantıklı
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|