Şimdi Ara

Chevrolet Cruze 1,6 Sport Plus

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
4.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sa arkadas öncelikle.chevrolet cruze 1.6 otomatık 2011-2013 sport plus almayı düşünüyorum.
    kafama takılan ve sorularım sunlar

* otomatık 6 ileri manuel 5 ilerişmiş buda yakıtta fark edıyormus
    * 2011 den öncekı kasalar 103 2011 ve ustu 123 beygirmiş.2011 ve ustu kasalar daha tututlanmıs
    * lpg olarak marka ne olmalı
    * bırde bu aracların 2 el piyasaları yakıt ortalamarı nasıl

şimdide herkese tesekkur ederım.iyi forumlar arkadaslarChevrolet Cruze 1,6 Sport Plus

• Yapay Zekanın Yanıtı

Chevrolet Cruze 1.6 Sport Plus: Kapsamlı Bir İnceleme

Chevrolet Cruze 1.6 Sport Plus, 2013 yılında piyasaya sürülen bir kompakt sedan otomobildir. Sportif tasarımı ve canlı performansıyla dikkat çeken model, otomobil meraklıları arasında popüler bir seçenek haline gelmiştir.

Tasarım ve Özellikler

Cruze Sport Plus, dinamik hatları ve şık detaylarıyla göze çarpmaktadır. Geniş ızgarası, LED gündüz farları ve 17 inç alaşım jantları sportif bir görünüm sunar. İç mekanı da aynı derecede etkileyicidir ve sürücü odaklı bir kokpit, deri döşeme ve ısıtmalı ön koltuklar içerir.

Motor ve Performans

Chevrolet Cruze 1.6 Sport Plus, 181 beygir gücü ve 230 Nm tork üreten 1,6 litrelik turboşarjlı bir motora sahiptir. Bu motor, 6 ileri manuel veya 6 ileri otomatik şanzıman ile eşleştirilmiştir. Üreticiye göre, 0'dan 100 km/s hıza 7,8 saniyede ulaşabilmektedir.

Yol Tutuşu ve Sürüş Dinamikleri

Cruze Sport Plus, sağlam yol tutuşu ve hassas sürüş dinamikleriyle bilinmektedir. Sportif süspansiyonu ve direksiyon sistemi, virajlarda güvenli ve eğlenceli bir sürüş deneyimi sağlar.

Teknoloji ve Güvenlik

Cruze Sport Plus, 7 inç dokunmatik ekranlı bir bilgi-eğlence sistemi, Bluetooth bağlantısı ve Apple CarPlay ve Android Auto uyumluluğu dahil olmak üzere çeşitli teknolojik özellikler sunmaktadır. Güvenlik özellikleri arasında 10 hava yastığı, kör nokta uyarı sistemi ve şerit takip asistanı bulunur.

Sonuç

Chevrolet Cruze 1.6 Sport Plus, performans, tasarım ve teknolojinin etkileyici bir kombinasyonunu sunan kompakt bir sedandır. Sportif sürüş dinamikleri, şık tasarımı ve kapsamlı özellikleriyle otomobil tutkunları için cazip bir seçenektir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Birkaç yanlış var duzelteyim önce.

Resimdeki araç desing edition,sport jantları 5 kollu ve her kolu ikiye ayrılıyor.

2011 öncesi 113 HP daha sonrası 124 hp.iki motor çok benzer dıştan bi farkı yok.

İkinci eli bence iyi,diğer Chevrolet modellerinden canlıdır.Yakiti ortalama atmosferik bir araç kadardır ancak kasası biraz ağır oldugu için bir tık daha fazla yakabilir diğer c sınıfı atmosferik araçlara göre.

LPG olarak iyi bir kit gerektirir.Subap eritme sorunu vardır.Yaglamali felan olması gerek sanırım tam detayını bilmiyorum.

C sınıfı muadillerine göre donanımlı sağlam ve yol tutuşu iyi bir araçtır.Tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yanlıslar için tesekkur ederim pekı cruze modelının en dolusu hangisi yada bir baska deyişle tavsiye ediceğiniz model hangisi
  • 5 yıldan uzun süredir kullanıyoruz, az önce 65 bini devirdim Öncelikle 2. el piyasasından başlayayım, malum chevrolet piyasadan çekilme kararı alınca ortalıkta şu sözler dolaşmaya başladı, " son sahibi olacaksınız " Ama hala o tarz bir durum olmadı, hatta şu an piyasası daha canlı, son 2-3 haftada sadece forumdan 7-8 kişi cruze aldı, ve görüldüğü üzere hala alacaklar var. 2024 yılına kadar parça, servis desteği var, olmasa bile sıkıntı olacağını sanmıyorum, tonla parça var. Zaten araba astra j ile aynı araç. Yakıt tüketimi olarak da ben İzmir'de kullanıyorum 24 km ortalama hız ile 13 litre LPG tüketimim var. LPG yi en son 2.47 den aldım, 32-33 kuruşa denk geliyor. Sistem olarak da zavoli kullanıyorum, 63 bin kilometredir alisei akıllı kit takılı, herhangi bir sorun olmadı ama subap ertime olayı yaygın, ilerleyen km lerde ben de bekliyorum. Maliyeti yaklaşık 1500 lira, değiştirince ömürlük oluyor.

• cnkrt35 C kullanıcısına yanıt
    Sprort ve sport plus en dolularidir.Plus olduğunu anlamanın birkaç yolu var.Konsol ortası bilgi ekranı iki satırsa veya yan cam krom çıtaları varsa plus donanımdadır.

• Yukarıdaki araç plus değil.

• Biz de alali 3-4 ay oluyor 2013 1.6 otomatik lt modelini. Araç fiyatina göre çok çok iyi donanım olsun kalite olsun. Araç lt modeli en full u ltz olması lazım. Bizimkinde sunroof, geri görüş kamerası, multimedya ekranı, yağmur sensoru, far sensoru, otomatik kararan dikiz ayna, hız sabitleme, tam otomatik dijital klima var. Ltz den tek eksiği otomatik kapanan yan aynalar sanırım. Yani bu fiyata bu donanım gerçekten çok uygun. Araç konforu ve yol tutuş ta çok iyi. Ancak şöyle bir durum var çok yakiyor. Sürekli şehir içi kullanılıyor neredeyse. Bir kaç kez uzun yol yaptı. Benzinde en son 60 kr cibari yakiyordu. 11-12 lt gibi. 2 ay önce prins yaglamali lpg takıldı. Lpg de de şehir içi 38-40 kr arası yakıyor. Şehir dışında hız sabitleyince 27-28 kr ye kadar düşüyor. Kısacası o fiyatlara alınabilecek en iyi araç. Yakıtı da fiyatının ucuz olmasından goz ardı edebiliriz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şurada konusu var, detay yakıt bakım aksesuar vs.

https://forum.donanimhaber.com/forumid_646/tt.htm

• Cruze alınacaksa 1.4 t modelini alıp lpg ile mis gibi binilir, otomatik şanzımanda sorunsuz. Keşke yeniden satılsa şu güzelim araba

• quote:

Orijinalden alıntı: bugatti1907

Biz de alali 3-4 ay oluyor 2013 1.6 otomatik lt modelini. Araç fiyatina göre çok çok iyi donanım olsun kalite olsun. Araç lt modeli en full u ltz olması lazım. Bizimkinde sunroof, geri görüş kamerası, multimedya ekranı, yağmur sensoru, far sensoru, otomatik kararan dikiz ayna, hız sabitleme, tam otomatik dijital klima var. Ltz den tek eksiği otomatik kapanan yan aynalar sanırım. Yani bu fiyata bu donanım gerçekten çok uygun. Araç konforu ve yol tutuş ta çok iyi. Ancak şöyle bir durum var çok yakiyor. Sürekli şehir içi kullanılıyor neredeyse. Bir kaç kez uzun yol yaptı. Benzinde en son 60 kr cibari yakiyordu. 11-12 lt gibi. 2 ay önce prins yaglamali lpg takıldı. Lpg de de şehir içi 38-40 kr arası yakıyor. Şehir dışında hız sabitleyince 27-28 kr ye kadar düşüyor. Kısacası o fiyatlara alınabilecek en iyi araç. Yakıtı da fiyatının ucuz olmasından goz ardı edebiliriz.

1.4T LTZ
    2.0D LTZ

1.6 LS/LT PLUS ile aynıdır(2-3 detay hariç).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panthér -- 8 Nisan 2017; 20:11:42 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.