Şimdi Ara

Cruze HB 1.6 lt plus vs 1.6 sport plus

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

uzun zamandır bu forumu takip ediyorum, tecrübelerini ve fikirlerini paylaşan tüm arkadaşlara teşekkürler, az çok fikir sahibi oldum. Uzun zamandır hayalini kurduğum cruze hb 1.6 almaya çok yaklaştım en geç 3 haftaya alacağım. hep HB 1.6 lt plus bakıyordum fakat en son bir araç görene kadar, aşağıda linkini verdiğim gri 1.6 sport plus ı görünce sizlere danışmak istedim. takibimde olan ilanları sizlere paylaşıp fikirlerinizi almak istiyorum. İki modelin arasında ki farklar nelerdir, fiyatlarına göre sizce hangisini almak gerekir? zaman ayırıp cevap verebilenlere şimdiden çok teşekkürler. araçların ilanları;

1.6 Lt Plus ;http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-chevrolet-2012-model-cruze-hb-hata-ve-boya-yok-182736998/detay

1.6 Sport Plus ;http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-chevrolet-hatasiz-19.000-km-cruze-sport-plus-183467472/detay

• Farkı Sport ve makyajlı kasa olmasından kaynaklı.

Tamponlar ve makyajlı Sport(eski WTCC), jantlar farklı model.İçerideki değişiklik; MyLink ve bu nedenle ön tarafta oluşan fark.

Diğer yönden, SPORT ve LT olması dışında her özelliği/donanımı aynı.

*LT olan dışarıdan biraz yavan duruyor. Bu HB'lere SPORT/WTCC şart. Daha kaslı ve tok gösteriyor.
    *İki araç arasında 2.750 farkı var. Sırf renk bile 800TL. Ben olsam Sport olanın peşine düşerdim(yada benzerlerinin).
  • omrbakr O kullanıcısına yanıt
    O fiyatlara Design Edition ya da plus WTCC Edition ya da plus Sport ya da plus paketlerinden birini bakmalısınız. Çünkü görünüm çok farklı lt ve ls lerden.

Araçta lpg yoksa km işine çok takılmayın. 60_70bin km de çok temiz araç rahat bulabilirsiniz. Lpg varsa 50_100bin km aralığı subap değişimi isteyen araç denk gelebilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    megane 4 (1.5 dci VS 1.2 TCe)
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.