Şimdi Ara

Otomatik Ford Focus 2014 satıp Renault Clio touch paket 1.0 motor 100 beygir otomatik almak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Başlıkta da belirttiğim gibi 2014 focus trend x aracım var. Genel olarak şehir içi kullanıyoruz. Bugün Renault bayisine aradığımda ellerinde araç vardı, hatta renk seçeneği bile sundular. 179 bin fiyat verdiler telefonda touch paket için.

Benim aracı satıp üzerine 40 bin civarı bi para koyup alabiliyorum.

Sizce mantıklı mı? Bir de yakıt olayı focusa göre fark eder mi? Zira focus la şehir içi 9 litrenin altını göremedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yakıt 1.5 - 2l düşecektir.2018 model 1.0 Ecoboost otomatik Fiesta ile karışık ortalama tüketimim 6.6l idi. Daha küçük araç ihtiyacınızı karşılayacak ise geçilebilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mantıklı bence, focus segmentine göre nedense dar bir araç. hatta clio5 iç hacim - bagaj olarak B segment olmasına rağmen hb focusu aratmaz.

focusun cazibesini anlayamadım hiçbir zaman, sadece yol tutuş ve direksiyon hissi güzel başka herseyi geride. içi - bagajı çok dar (hb kasa için), yakıt desen az yakmıyor, konfor-yalıtım orta şeker, donanım desen en üst paket olmazsa hep düşük donanım hele trend paketler, vs. vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suatcagdas -- 9 Şubat 2021; 23:19:48 >
  • Eğer Focus Benzinli ise olabilir keza Dizel focus o kadar yakmaz.

• Focustan clioya... hiç çekici durmadı.

Focusa bayılırdım bi ara, arkadaşın 2007 tdci'si filan ideal araba gibi gelirdi. 2012'sini bayağı da kovaladım ama sanki fabrikadan 70 bin km+üç parça boyalı çıkıyordu meret.

Ama adamlarda ayar olduğum bi kaç nokta var ki aynı fiyatlı rakiplerine göre hep bir iki tık daha boş satmaya başladılar. ardından da fiyatları saçmalık seviyesinde tuttular yıllarca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sancar10 -- 26 Mart 2021; 0:14:19 >
  • Bence gereksiz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ben olsam focustan clioya geçmezdim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Clio olacakca 1.3 tce daha tercih edilesi. Şuan 1.0 a kıyasla daha eskiye nazaran daha uygun. Bence çift kavrama şanzıman, daha torklu motor ile daha ekonomik olacaktır. Üstelik ekstra güçlü ve Mercedes ortaklığı ile yapılmış bir motor. En olumsuz yanı 2 kat MTV.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.