Şimdi Ara

Apple iPhone 5,5C,5S,SE için Sıcak Fırsatlar (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.657
Cevap
132
Favori
692.054
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: JackDaniels

quote:

Orijinalden alıntı: engin20020

http://www.teknolojix.com/catinfo.asp?cid=&brw=0&src=APPLE+IPHONE+5&imageField2.x=17&imageField2.y=10

mesajla garanti işini sordum bakalım ne cevap verecekler. 2098 tl 12 taksit sanırım uygun

ithalatçı dediği senin köşedeki bayi ithalat belgesi aldı getirdi satıyor

3 gün sonra kapatır gide sende bi hak iddia edemezsin

hiçbi anlamı yok o parayı vermenin

yurtdışı bi cihaz al daha mantıklı

yada 100 tl fazla ver distribütör garantili al

O kadar basit değil.

Yurtiçinde bildiğiniz gibi yasal yolla getirilen bu tip ürünlerin 2 yıl garantisi olmak zorundadır ve malzemeyi getiren firmada bunu vermekle yükümlüdür. Garanti süresi zarfında garantiyi veren firma kapanır vb. birşey olursa teknik servis hizmeti veren başka bir firma (kanunda distribütör diyordu sanki ama tam hatırlamadığım için yazmadım) garanti hizmetini vermekle yükümlü.

• quote:

Orijinalden alıntı: sky__walker

quote:

Orijinalden alıntı: JackDaniels

quote:

Orijinalden alıntı: engin20020

http://www.teknolojix.com/catinfo.asp?cid=&brw=0&src=APPLE+IPHONE+5&imageField2.x=17&imageField2.y=10

mesajla garanti işini sordum bakalım ne cevap verecekler. 2098 tl 12 taksit sanırım uygun

ithalatçı dediği senin köşedeki bayi ithalat belgesi aldı getirdi satıyor

3 gün sonra kapatır gide sende bi hak iddia edemezsin

hiçbi anlamı yok o parayı vermenin

yurtdışı bi cihaz al daha mantıklı

yada 100 tl fazla ver distribütör garantili al

O kadar basit değil.

Yurtiçinde bildiğiniz gibi yasal yolla getirilen bu tip ürünlerin 2 yıl garantisi olmak zorundadır ve malzemeyi getiren firmada bunu vermekle yükümlüdür. Garanti süresi zarfında garantiyi veren firma kapanır vb. birşey olursa teknik servis hizmeti veren başka bir firma (kanunda distribütör diyordu sanki ama tam hatırlamadığım için yazmadım) garanti hizmetini vermekle yükümlü.

sizce başka bir firma bu garantiyi verirmi

kendi sattıkları malda bile süründürüyorlar insanı

adam yapamadım der geri gönderir

ne diye satmadığı ürüne garanti versinki

• Zamanında istanbul garantili sanırım genesis adında bir firmaydı paralel ithalat bir nokia c7 aldım.1 hafta sonra şarj soketi bozuldu.Aradım adamları yolla bakalım dediler.Yolladım 5 gün içinde tamir olup geldi.Sonra bu telefonu çaldırdım.HIrs yapıp bu sefer ... garantili C7 yi 200 tl fazlasıyla aldım.(Duyulmuş firma).2 hafta sonra şarz almamaya başladı götürdüm.Soketin içindeki pim kırılmış.Kullanıcı hatası dediler 30 tl yi bayıldık.
  • @JackDaniels

Yasal haklar var, mevzuat var. Yapamadım der garanti dışı bu derse sende tüketici hakem heyetine gidersin, bilirkişi karar verir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertemli

vatan brightstar garantili

cevap için tşkler, metro'da bugün başlayan kampanyalı iphoneların garantisi hakkında bilgisi olan var mı? (17-31 ocak 2.099 tl).
  • quote:

Orijinalden alıntı: ladex

quote:

Orijinalden alıntı: ertemli

vatan brightstar garantili

cevap için tşkler, metro'da bugün başlayan kampanyalı iphoneların garantisi hakkında bilgisi olan var mı? (17-31 ocak 2.099 tl).

Metro'daki cihazlar paralel ithalat.
    En son gittiğimde firma adını söylemişlerdi ama hatırlamıyorum şu anda.
  • Arkadaşlar sordum teknolojixin ithalatçı firması arı servis adında bir yermiş ankarada... başka uygun kampanyalar çıksa bari bekliyorum
  • DARTY DEN BEYAZ BİR TANE KAPTIM .
    SİYAH STOK VARDI ...
  • 16 gb mı yoksa 32 gb alınmalı..
    16 herşeye yeter dimi?
  • dolar düşüş eğiliminde, dolardaki düşüş fiyatlara yansır mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzkagan11 -- 17 Ocak 2013; 22:12:20 >
  • kliksadan 2249 - 200 chip para - 67 lira avantajix ile 1982tlye 12 ay taksitle alabilirsiniz ancak garanti olayi distributor degil evo bilisimden, yani carrefour ya da diger bi kac tedarikcinin garantisi dahilinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uniqlo -- 17 Ocak 2013; 22:33:11 >
  • bende darty + avantajix yaptım
    teşekkürler :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

http://www.tikladim.com/urunara.aspx&search=true&cat=&srchtxt=APPLE%20IPHONE%205%2016GB%20CEP%20TELEFONU(ITH)

tıkladım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inexo -- 18 Ocak 2013; 3:10:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uniqlo

kliksadan 2249 - 200 chip para - 67 lira avantajix ile 1982tlye 12 ay taksitle alabilirsiniz ancak garanti olayi distributor degil evo bilisimden, yani carrefour ya da diger bi kac tedarikcinin garantisi dahilinde.

Öncelikle hayırlısı olsun cihazınızı iyi günlerde kullanın. Aldığınız fiyat uygun geldi ve bende araştırıyım dedim, Kliksa'daki ürüne baktığımda garanti bölümünde "GarantiEVO Bilgi Teknolojileri 2 Yıl Garantili" yazıyor google'dan firmanın sitesini araştırdığımdawww.evobt.com/hakkimizda.html adresi çıkıyor ancak girmek istediğimde antivirüs programım yaklaşık 10 adet trojan yakaladı. Umarım cihazınızda herhangi bir sorun olmadan ve servis ihtiyacı duymadan kullanırsınız.

• Gidip elden alınabilecek en iyi kampanya nedir bu aralar? İnternetten almayı istemiyorum. Vatan 2160TL diyor Web'e özel ama hafta sonu tüm mağazalarında olur sanırım. Daha iyisi var mıdır? Garantisi nedir bilgisi olan var mı? Bilkom mu Brightstar mı?
  • Dün kipada gezerken kıpanın alısverıs bolumunde 2200tl dediler iphone 5 ıcın garantisini sordugumda ıstanbul garantili dediler fırma adını soylrmedıler bende almadım

• Yenicarsim.com sitesinde Bringstar garantili 32 gb modeli 2399 tl, axess'e 150 tl'de cihp para veriyor 2249 TL'ye geliyor. Burdan hiç alışveriş yapan oldumu??? Fiyat iyimi sizce?

http://www.yenicarsim.com/2-yil-brightstar-garantili-iphone-5-32gb-2399-tl/cep-telefonu/id/1632407/
  • Bugun teknosadan 2388 tlye sigortalı şekilde aldım.Biraz pahalı ama almışken teknosa olsun dedim.

• hepsiburada beyaz 2099 tl distribitör olup olmadığı belli değil sanırım
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.