Şimdi Ara

Apple iPhone 5,5C,5S,SE için Sıcak Fırsatlar (426. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.657
Cevap
132
Favori
692.055
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 424425426427428
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ObtObt

quote:

Orijinalden alıntı: Skaty.

quote:

Orijinalden alıntı: Poljac

şuan en iyi 1899 hb da sanırım alınır mı ?

edit : ıphone se için yazdım unutmuşum eklemeyi

Ben arkadaşım için bu akşam n11'den 1870'den (Gold) aldım. Çek ile daha uyguna gelebilirdi sanırım.

Bu arada şu an kullandığım 32GB Gold 5S'i satıp SE alsam mı diye aklımdan geçiriyorum. Yurtdışı adıma kayıtlı bir cihaz, ikinci el piyasası ne kadar şu sıralar acaba? 900-1000tl eder mi? Kozmetik olarak ufak tefek şeyler dışında büyük bir sorunu yok.

N11'den aldığınız cihaz için link verebilir misiniz?

Cihazınız temizse 850-900 eder.

Son gold'u ben almıştım, diğer renkler halen var.
    http://urun.n11.com/cep-telefonu/apple-iphone-se-16gb-cep-telefonu-P108497092

• Skaty. S kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 64gb se için herhangi bi fırsat yok dimi fiyatlar ineceğine çıkmış gibi
  • Burda 950 tl ve sıfır 5s diyor.yorum alabilirmiyim ayrıca apple tr garantili yazmışlar

https://www.elektromanya.com/mobile/urunler/detay/iphone-5-16-gb-akilli-telefon-beyaz-sifir-urun.html

Edit:5 modeliymiş 5s değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi k35 -- 27 Temmuz 2016; 11:18:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: k35

Burda 950 tl ve sıfır 5s diyor.yorum alabilirmiyim ayrıca apple tr garantili yazmışlar

https://www.elektromanya.com/mobile/urunler/detay/iphone-5-16-gb-akilli-telefon-beyaz-sifir-urun.html

5s değil. iphone 5.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • k35 K kullanıcısına yanıt
    Cihaz SIFIR 24 Ay Apple Türkiye Garantilidir. Cihazın Orijinal kutusu bulunmadığı için hazırlamış olduğumuz kutunun içerisinde gönderilecektir. Red Life marka Apple lisanslı ve uyumlu garantili Kulaklık, Şarj aleti ve data kablosu ile gönderilecektir.(RESİMLERİ MEVCUT) Adınıza veya şirketinize fatura kesilebilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: elTeyyare

Cihaz SIFIR 24 Ay Apple Türkiye Garantilidir. Cihazın Orijinal kutusu bulunmadığı için hazırlamış olduğumuz kutunun içerisinde gönderilecektir. Red Life marka Apple lisanslı ve uyumlu garantili Kulaklık, Şarj aleti ve data kablosu ile gönderilecektir.(RESİMLERİ MEVCUT) Adınıza veya şirketinize fatura kesilebilir

Teşhir diye açtık, neyi var neyi yok kaybettik diye bağırıyor
  • http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/apple-iphone-5s-16gb-apple-tr-garantili-231993652
    Az önce sipariş verdim 100 tl axess chip para veriyor(siparişten önce sms atmanız gerekli ve sipariş sonunda hemen yükleniyor) 1315 tl ye geldi, geldikten sonra checkcoverageden kontrol edicem apple tr mi diye.
  • MegaWolt38 kullanıcısına yanıt
    bencede en fazla edecek 800 - 850 falan sen çok fazla istiyorsun, 1000 lira veren adam 200 daha verir garantili mal alır ala alaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: urf

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/apple-iphone-5s-16gb-apple-tr-garantili-231993652
    Az önce sipariş verdim 100 tl axess chip para veriyor(siparişten önce sms atmanız gerekli ve sipariş sonunda hemen yükleniyor) 1315 tl ye geldi, geldikten sonra checkcoverageden kontrol edicem apple tr mi diye.

Ben de iki gün önce aynı satıcıdan 16 GB Silver aldım kardeşim. İçin rahat olsun. Yurtiçi kayıtlı, adına faturalı ve 2 yıl Apple Store Türkiye garantili.

• Kayzersoze38 kullanıcısına yanıt
    1200 e varsa hemen ben alayım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: urf

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/apple-iphone-5s-16gb-apple-tr-garantili-231993652

Ben de iki gün önce aynı satıcıdan 16 GB Silver aldım kardeşim. İçin rahat olsun. Yurtiçi kayıtlı, adına faturalı ve 2 yıl Apple Store Türkiye garantili.

Satışları fazla zaten bakalım gelince göreceğiz :) Daha kargo bilgisi girilmedi bugün verilse tadından yenmez

• Biraz once turkcell.com.tr den iphone se 64 gb gold siparis verdim.

2339-100 tl sari kutu = 2239 a geldi. 6 ay banka taksitine 130 ile 170 arasi fark aliyordu. Enparadan 2.000 lira krediyi 5 ay vadeli cektim 92 lira farkla taksit isini hallettim.

Sonuc olarak telefonu 5 ay taksitle toplamda 2331 tl ye aldim.

Birde 2.000 tl uzeri telefon alimina bisiklet hediyesi vardi o da gelirse super olur.

• Beocan B kullanıcısına yanıt
    Hocam bu sarı kutu indiriminden faydalanmak için illa Turkcell hat mı almamız gerekiyor?
  • ObtObt kullanıcısına yanıt
    Hayır sanmıyorum indirim kodunu girseniz de tutar düşer diye düşünüyorum.
  • Taksitli alabilmek için kredi çekmek ya da faturaya ek almaktan başka şansımız yok değil mi arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beocan

Biraz once turkcell.com.tr den iphone se 64 gb gold siparis verdim.

2339-100 tl sari kutu = 2239 a geldi. 6 ay banka taksitine 130 ile 170 arasi fark aliyordu. Enparadan 2.000 lira krediyi 5 ay vadeli cektim 92 lira farkla taksit isini hallettim.

Sonuc olarak telefonu 5 ay taksitle toplamda 2331 tl ye aldim.

Birde 2.000 tl uzeri telefon alimina bisiklet hediyesi vardi o da gelirse super olur.

hocam bu sarı kutu muhabbetini biraz açarmısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beocan

Hayır sanmıyorum indirim kodunu girseniz de tutar düşer diye düşünüyorum.

İndirimi direk hatta tanımlıyor.Bende turkcell hat sahibi olmadığımdan arkadaşımın üzerinden almak istedim.Faturaya hat sahibinin ismini yazıyor değiştiremiyoruz onuda.
  • quote:

Hocam bu sarı kutu indiriminden faydalanmak için illa Turkcell hat mı almamız gerekiyor?

Turkcellde ödediğin fatura tutarına karşılık ve kaldığın gün sayısı boyunca. Ayrıca hesabım,bip ve akıllı depo uygulamasını kullandığın zaman 500 puan veriyor uygulama karşılığında. Toplam 2000 puan topladığında,2000 puan karşılığında alacağın herhangi bir akıllı telefon üzerine 100 tl direk indirim uyguluyor.

• 
Sayfa: önceki 424425426427428
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.