Şimdi Ara

Apple iPhone 5,5C,5S,SE için Sıcak Fırsatlar (427. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.657
Cevap
132
Favori
692.055
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 425426427428429
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İkinci el 1300 - sıfır 1500 dolaylarında yakalayana kadar bekleyeceğim, bu fiyatlar aşırı yüksek benim için
  • quote:

Orijinalden alıntı: urf

quote:

Orijinalden alıntı: ObtObt

Hocam bu sarı kutu indiriminden faydalanmak için illa Turkcell hat mı almamız gerekiyor?

Turkcellde ödediğin fatura tutarına karşılık ve kaldığın gün sayısı boyunca. Ayrıca hesabım,bip ve akıllı depo uygulamasını kullandığın zaman 500 puan veriyor uygulama karşılığında. Toplam 2000 puan topladığında,2000 puan karşılığında alacağın herhangi bir akıllı telefon üzerine 100 tl direk indirim uyguluyor.

bu turkcellden alınan telefonlarda herhangi bir fark oluyormu? kendi uygulamaları falan kurulu vs vs. bişeyler duymuştum zamanında
  • iphone 7 çıktıktan sonra telefonun fiyatı kaç seviyelerine düşer?
  • 7 çıkınca bu SE düşer mi acaba ? ip5 kasası harici çok itici geliyor
  • Arkadaşlar merhaba, İphone SE 16 GB telefon. Mediamarkt internet satış fiyatı 1799 liraydı + kargo 5,90

Ben Gri'sinden kaptım 1 tane bilgilerinize.
  • seegoo kullanıcısına yanıt
    Tükendi
  • Hocam bu ne hız, siparişimi verirken toplamda 6 adet gri, 3 adet uzay grisi vardı.

Şanslıymışım diyorum, son anda aldım heralde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: seegoo

Arkadaşlar merhaba, İphone SE 16 GB telefon. Mediamarkt internet satış fiyatı 1799 liraydı + kargo 5,90

Ben Gri'sinden kaptım 1 tane bilgilerinize.

50 stok kaç dkda bitti acaba 64gb içinde bi kampanya yapsalarda yararlansak anında tükenmiş
  • Hocam 50 stok olduğunuda görmedim ben, Google da arama yaptım İphone SE diye her akşam öyle bir yoklardım. 1799 Mediamarkt ilanını görünce ilk olarak MediaMarkt'ı aradım. Mağaza satış fiyatının 2099 TL olduğunu öğrenince tereddütsüz sipariş verdim ürünü.
    Çok uzun bir zaman olduğunu sanmıyorum, siparişim max 4-5 dakika sürdü. Bu süre zarfında 6 Adet Gri 3 Adet te Uzay grisi vardı. Siparişim sonrası stok durumuna bakmadan direk zaten foruma yazdım. İhtiyacı olanları bilgilendirmek amaçlı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fünfzehn

en ucuz ip 5s gümüş renk nerde satılıyor bilgisi olan ?

Ben gittigidiyor.com sitesinde cepekspress isimli satıcıdan 100 Axess chip para kazanımı ile birlikte 1412 liraya almıştım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ObtObt

quote:

en ucuz ip 5s gümüş renk nerde satılıyor bilgisi olan ?

Ben gittigidiyor.com sitesinde cepekspress isimli satıcıdan 100 Axess chip para kazanımı ile birlikte 1412 liraya almıştım.

Carrefoursa'dan 50tl puan indirim ile Apple Tr Garantiliyi 1250'ye denk getirmiştim bu ayın 11'inde.

Elinde kalan mağazalarda bu fiyattan veriliyor olabilir, bir bakın derim.

• Turkcellde 1369 lira . Artik her yerde 1500 lira oldu yeniden

• quote:

teşekkürler peki sizce , galaxy s6 , note 4 samsung a5 mi yoksa iphone 5s mi iyidir ? telefonu babam kullanacak

Apple cihazların kullanımı diğerlerine göre çok çok daha sade ve kolaydır. Babama alacak olsam ben de 5s alırdım ki şayet şu sıralar almayı düşünüyorum şahsen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nightsoldier

Turkcellde 1369 lira . Artik her yerde 1500 lira oldu yeniden

bu sarı kutu muhabbetini araştırın hocam turkcell.com.tr den yapılacak peşin telefon alışverişlerinde 100tl indirim falan sağlıyomuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xXHeLLXx -- 30 Temmuz 2016; 16:33:39 >
  • Dün Media Markt 1799 TL İphone SE kampyanyasını kaçıranlar!

Vatanda İphone SE 16 Gb internet satış fiyatı 1899 TL' dir arkadaşlar,
    bilgilerinize.
  • SE gerçekten iyi bir telefon mu?
  • 64 Gb Uzay Grisi yok sanırım hiçbir yerde
  • quote:

Orijinalden alıntı: xXHeLLXx

quote:

Orijinalden alıntı: nightsoldier

Turkcellde 1369 lira . Artik her yerde 1500 lira oldu yeniden

bu sarı kutu muhabbetini araştırın hocam turkcell.com.tr den yapılacak peşin telefon alışverişlerinde 100tl indirim falan sağlıyomuş

turkcelli aradım, stok durumunu sorum. Müşteri hizmetlerindeki bayan, web sitesi üzerinden alınan telefonların stoklarında sorun olduğunu, müşterilerin cihazlarının ellerine ulaşmasının 2 haftayı bulabildiğini söyledi. Bu sorunun çözümü için gerekli çalışmaların yapıldıını belirtti. dedim ki benim işim dolayısıyla sürekli şehirdışındayım, dolayısıyla bir an evvel cihazın teslimi gerekiyor.

Bunun üzerine cihaz tedarik departmanına not düştüler, ostimde bir depo varmış, cihazlar buradan ankaraya dağıtımı sağlanıyormş. İnterglobal diye kıytırık bir firma. İşte sorun bu firmadan kaynaklanıyor. Batıkent ostime dağıtım yapıyorlar ama eryamana dağıtım yapamıyorlar, hinterland dışıymış. .

Müşteri temsilcisi cihazın depoya ulaştırılmasını sağlayacağını söylei, benim de cihazımı depodan alırsam bu srunları yaşamayacağımı söyledi.

Perşembe günü sabah yaptığımız konuşma netiesinde siparişi onayladım, dün mesaj geldi, kargonuz hazırdır, ostimdeki cihaz dağıtım merkezinden alabilirsiniz diye. Bugün gittim teslim aldım.

tarifeye ek aldım, taahütü biten cihazımın son taksidini türkcell ödeyecekmiş, e zaten çek kullanmış gibi oldum.

• en ucuz 5si nerden nasıl alıyoruz şimdi?
  • Arkadaşlar herkese hayırlı forumlar öncelikle.
    Iphone se 1900 tlye bır vodafone bayısınden alma arefesindeyim. Uygun olması sebebi ile alırken dikket etmem gereken hususlar nelerdir? Cevaplarınızı bekliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 425426427428429
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.