Şimdi Ara

Apple iPhone 5,5C,5S,SE için Sıcak Fırsatlar (429. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.657
Cevap
132
Favori
692.055
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 427428429430431
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ONUR_345241

Sıfırmı alacaksınız?
    Her birini ne kadara buldunuz? Ona göre fikrimizi belirtelim.
    Fiyatı dusunmezsek babanızında ilk akıllı telefonuysa 5s iyidir ama ekran gerçekten çok küçük ve 1650 1700 e Se bulunabılıyorken 1300 1400 verip 5S almak koyar adama. Samsung A falanda alınmaz. Note 4 çok büyük. F/p bence S6 alınmalı (temiz az kullanılmış)

yanlis hatirlamiyorsam yilbasinda iphone modellerinde indirim oluyordu. olucu tim olarak yilbasina kadar bekleyecegim sanirim :( tam 5s alma seyindeyken bu yorumuzla 5s den soguttunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iphone se kaç paradan alınır su an 1900TL civarında 1750-1800TL arası bulunabilirse bekliyim düşmesini
  • Arkadaşlar apple store ile turkcell.com.tr sarı kutu ile birlikte arasında yaklaşık 200tl fark var.Turkcellden almamın bi dezavantajı var mıdır ya da elime ne kadar sürede ulaşır ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: atp96

iphone se kaç paradan alınır su an 1900TL civarında 1750-1800TL arası bulunabilirse bekliyim düşmesini

http://urun.n11.com/cep-telefonu/apple-iphone-se-16gb-cep-telefonu-2-yil-apple-turkiye-garantili-P124365874

burada 1880 TL bonusflash uygulaması ile 100 tl bonus alıyorsunuz. 1780 TLye geliyor.
  • Biraz alakasız olacak ama 7s eylül de satışa çıkacak değil mi

• quote:

Orijinalden alıntı: k35

Biraz alakasız olacak ama 7s eylül de satışa çıkacak değil mi

Türkiye ye gelişi Ekim- Kasım aynı bulur. Ayrıca iphone 7 olarak çıkacak, 7s önümüzde ki sene Eylül-Ekim gibi çıkar. Kısaca 7 alınacaksa önümüzde ki sene 7s beklemek daha mantıklı olur gibi geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: [ILKER]

Arkadaşlar apple store ile turkcell.com.tr sarı kutu ile birlikte arasında yaklaşık 200tl fark var.Turkcellden almamın bi dezavantajı var mıdır ya da elime ne kadar sürede ulaşır ?

aynı şekilde bende merak ediyorum se 64 gb üzeri hemde bisiklet hediyeside var sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: xXHeLLXx

quote:

Arkadaşlar apple store ile turkcell.com.tr sarı kutu ile birlikte arasında yaklaşık 200tl fark var.Turkcellden almamın bi dezavantajı var mıdır ya da elime ne kadar sürede ulaşır ?

aynı şekilde bende merak ediyorum se 64 gb üzeri hemde bisiklet hediyeside var sanırım

Hocam ben forumlarına baktım turkcellin 2 3 haftalardan bahsediliyor en az,bisiklet hediyesinin süresi doldu diye biliyorum,sanırım apple in kendi sitesinden alıcam ben
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: xXHeLLXx

quote:

Hocam ben forumlarına baktım turkcellin 2 3 haftalardan bahsediliyor en az,bisiklet hediyesinin süresi doldu diye biliyorum,sanırım apple in kendi sitesinden alıcam ben

bisiklet son gün 15 ağustos diye biliyorum ben

• quote:

Turkcellde se ne kadar ?

• yaris29 Y kullanıcısına yanıt
    2339 ama telefonlarda sarı kutu indirimi oluyor 100 tl 2239a geliyor
  • arkadaşlar turkcell den alışveriş yaparken ticari kartlara taksit oluyor mu? bu şekilde alışveriş yapan ya da bilgisi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dememoki

arkadaşlar turkcell den alışveriş yaparken ticari kartlara taksit oluyor mu? bu şekilde alışveriş yapan ya da bilgisi olan var mı?

yok mu turkcell den ticari kredi kartı ile telefon alan kimse ??
  • Bisiklet için aranacaksınız diye mesaj geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beocan

Bisiklet için aranacaksınız diye mesaj geldi.

Kısa mesaj SMS mi geldi mail mi geldi. Sipariş formunda bisiklet yazmıyor.
  • manet kullanıcısına yanıt
    SMS geldi. Turkcell.com.tr sipariş formunda yazmıyor evet ama gelen faturada bisiklet yer alıyor.
  • quote:

SMS geldi. Turkcell.com.tr sipariş formunda yazmıyor evet ama gelen faturada bisiklet yer alıyor.

Tamam teşekkürler.
  • Bu ay sonu arkadaşımın Amerikaya gideceğini öğrendim. Telefon alabilirim dedi. İphone SE istesem kaça mal ederim acaba, yakın zamanda SE getiren oldu mu?
  • quote:

SMS hemen geldi mi bana hala gelmedi.
  • manet kullanıcısına yanıt
    Yok hayır telefon elime ayın 1 inde ulaştı fakat bisiklet SMS i dün geldi.
  • 
Sayfa: önceki 427428429430431
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.