Kredi kartı sözleşmesi hk
Aralık tarihinde yapı kredi World karta başvurdum 14 Aralık 2020 tarihinde kart tarafıma teslim edildi ve kartı aldım 5 nisan 2021 tarihinde kartım kendiliğinden kapandı ve tam alışveriş yaparken denk geldi neyseki başka kart vardı üstümde neyse internet şubesine girdim baktım kart gözükmüyor adıma tanımlı hiç bir kart yok müşteri hizmetlerini aradım ve onlarda kartı alırken imzladığım kağıtlar( imzalayıp imzalandığımı hatırlamıyorum) ellerine ulaşmadığından kartı iptal ettiklerini söylediler akabinde ben yeni sözleşme için talepte bulundum ve tarafıma yeni sözleşme geleceğini söylediler ama 2 aydır ortada sözleşme yok kimse takipte etmiyor bunların gevşekliği yüzünden ben şu an başka karta borçlanıyorum bu kredi kartı sözleşmesini ben imzalamasam nolur
internet şubesinden kart görünmediği için borcunuda istesemde ödeyemiyorum bu arada
ROBOT SÜPÜRGE TAVSİYE
Robot süpürge almayı düşünüyorum evime ama biraz araştırdım benim kafam basmadı robot süpürgelere çok bütçem 2500/3000 bu fiyata güzel bi robot süpürge alınabilir mi tavsiye edebiliceğiniz bi model var mı
Renault fluence arıza hakkında
|
RTX2060 Sistem Kasa psu öneresi
|
6000TL RTX2060 Sistem
R9 380x 1050ti
|
R9380x mi gtx1050ti
|
GTX 1060 HK.
|
Asus x550jk Wifi Kartı Değişimi Hk.
|
Android denir İos a Geçiş
|
Meslek: Hemşir
AMD Ryzen İşlemci Kullananlar Kulübü MSI B450 TOMAWAWK AMD R5 2600 MSI RTX2060 GAMİNG Z CORSAİR VENGEANCE 3000Mhz 16GB 8x2 DUAL |
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.835
İkinci El Bölümü Mesajları: 18
Konularının görüntülenme sayısı: 11.463 (Bu ay: 160)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 592 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar