Şimdi Ara

Apple iPhone 5,5C,5S,SE için Sıcak Fırsatlar (433. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.657
Cevap
132
Favori
692.055
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 431432433434435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kaçırmayın hangi site ?
  • mow_ kullanıcısına yanıt
    Demo cihaz oldu hocam kısa bir süreliğine

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • çiziği, vuruğu yoksa alın, kaçırmayın.

@mow_ çok eski değil, 10 ağustos tarihli mesajları okuyun, standart üründen sadece kulaklık eksiği olan sürümü satıldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beocan

Kaçırmayın hangi site ?

Site değil, bir arkadaşımın arkadaşı satıyormuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • neutumn N kullanıcısına yanıt
    64 GB için 7 nin çıkmasını bekliyorum bende ama her hafta yeni bir vergi çıkıyor anlamadım ki. Şöyle 2100 civarına inse keşke 64 GB.
  • 1760 lira 64 GB SE modelini 2 yıl garantili sıfır satan biri var, telefonunu çaldırıyorum bakmıyor, arkadaşla görüşeceğim, bir baksın elemana ne halde diye. Gerçi, içime sinmedi, yatar bu iş.

Bugün bir sitede, 64 GB 4 aylık fatura, garanti, kutu dahil 1900'e düşürebileceğim bir cihaz daha buldum. Ne diyorsunuz?

Bence, sizin dediğiniz gibi SE modelleri epey düşecek. 64 GB, 1800'e inecek çünkü ciddi bir bug var. Apple, tasarımı geri planda bırakıp donanımı arttıran bir ürün piyasaya sürdü. Öncelik olarak Apple ürünlerine olan sempatim işletim sisteminden dolayı, Apple ürünlerini alanların büyük çoğunluğu gösteriş için bu markayı tercih ediyor, bunu ön planda tutan büyük bir kitle eski kasa hikayesi ve cihaz hakkındaki bilgisiz ön yargılarıyla piyasayı çuvala çevirecek, satmak isteyenler cüzi miktarlara razı olacak.

Strateji, bunda çuvallar demedi demeyin. İşletim sistemi ve performans açısından bize cazibeli gelen bu ürün, çoğunluğu tatmin etmeyecek, biz de stok yapacağız. Nasıl ama gençler, iyi plan ha?

• Çok şükela bir plan bekleyelim bencede.

• Sıfır 4s nerde buluruz

• İstan34bul kullanıcısına yanıt
    N11, gittigidiyor.com gibi sitelerde bulabilirsiniz Onun dışında genelde yenilenmiş 4s'ler var piyasada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ObtObt -- 19 Ağustos 2016; 17:49:04 >
  • 1760 lira 64 GB SE modelini 2 yıl garantili sıfır satan biri vardı diyordum, güvenemiyordum ama satmış bile
    Acil nakite ihtiyacı varmış, o yüzden satmış. Bir sitede 2 yıl garantili sıfır 16 GB SE 1500 lira, alınmalı sizce?

IMEI'sinde sıkıntı vardır.

• quote:

Orijinalden alıntı: ObtObt

IMEI'sinde sıkıntı vardır.

Acil satıcılar bu fiyata veriyor, birkaç kez şahit oldum, kutusunda sıfır, açılmamış.

• Kayıtsız olamaz mı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: k35

Kayıtsız olamaz mı

2 yıl garantili, faturası var Türkiye garantili.

16 gb'lar için normal ama 64 gb olunca insan kuşkulanıyor.

Bu arada ben de SE 16 GB Space Gray telefonumu satıyorum. Düşünen olursa profilimdeki "Dükkanını Görüntüle" sayfasını inceleyebilir. Ciddi alıcı olan arkadaşım varsa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.

• 1600 civarı 16gb 1800 civarı da 64gb bulursam hemen alıcam ama yok işte
  • Edit: Yanlış bilgi

Taksit olayının ağustos sonu - eylül başı geleceği söyleniyor.

Geçti artık sıfır fiyatına 2.el telefonları satışa çıkarmak hepimize geçmiş olsun, özellikle sırf dolaylı yoldan taksit yapıyor diye operatör'lerin kazık fiyatlarına maruz kalanlara.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reobig -- 19 Ağustos 2016; 20:56:54 >
  • Reobig kullanıcısına yanıt
    Henüz uygulanmaya başlanmadı

Dolandırıcı, daha önce bahsi geçmişti, bu satıcı ile birkaç arkadaş görüştük.

Güvenli satış kesinlikle satmıyor ve get veya gittigidiyor ile alabileceğinizi söyleyince cevap vermemeye başlıyor. Elden teslim almak istediğinizde kabul etmiyor, sadece havale / eft ve kapıda ödeme kabul ediyor.

Kapıda parayı verdikten sonra kutuyu açabildiğinizi ve parayı geri alamadığınızı unutmayın, sözde kapıda güvenli ödeme diyor ama her türlü dolandırılırsınız.
  • 
Sayfa: önceki 431432433434435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.