Şimdi Ara

Apple iPhone 5,5C,5S,SE için Sıcak Fırsatlar (435. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.657
Cevap
132
Favori
692.055
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 433434435436437
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • carrefour indiriminden alamadık, gittik teknosadan aldık 1499 TL'ye
    50 tl mağazadan teslimat nedeniyle indirim aldım.
    bonusa 50 tl bonus vardı ama kampanya bitmiş alamadım.
    %10 indirim çeki vardı, ben max 3 katına kadar kullanılabilir anlamışım indirimi, meğerse en az 3 katı alışverişte kullanılabiliyormuş :)
    145 TL indirim çeki var ya çeki satacağım ya da çok fazla ihtiyacım olmasa da alışveriş yapacağım.
  • vatan ciddi ciddi iyice dalga geçer oldu web'e özel 1999 TL fazla özel geldi bana hemde 16 GB
  • quote:

Orijinalden alıntı: conqierors

carrefour indiriminden alamadık, gittik teknosadan aldık 1499 TL'ye
    50 tl mağazadan teslimat nedeniyle indirim aldım.
    bonusa 50 tl bonus vardı ama kampanya bitmiş alamadım.
    %10 indirim çeki vardı, ben max 3 katına kadar kullanılabilir anlamışım indirimi, meğerse en az 3 katı alışverişte kullanılabiliyormuş :)
    145 TL indirim çeki var ya çeki satacağım ya da çok fazla ihtiyacım olmasa da alışveriş yapacağım.

Hangi model? Hem herkes bu yolu kullanabiliyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • italyadan aldıgım 1 yıl tr garantilili kapalı kutu cihazımı satıyorum ilgilenenker pm
  • neutumn N kullanıcısına yanıt
    5S için böyleydi. teknosada, ancak bonus kampanyası bitmiş tabi
  • conqierors kullanıcısına yanıt
    5S'i 1100 liraya sıfır düşüren birçok arkadaş vardı.
  • En sıcak sanırım şuan için bu

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/apple-iphone-se-16-gb-altin-rengi-akilli-telefon-236814454

beymagın stokları bitmiş durumda. Alternatif burası var. İsteyenler incelesinler
  • iPhone 7 çıksın, 5S'ler pisti bıraksın, 6'lar ucuzlasın, 6S'ler piyasayı paylaşsın, SE'ler düşsün ve bizler tarafından havada kapılsın. iPhone SE 16GB 1500-1600 bandında olduğu an ilk alan ben olacağım, buraya yazıyorum. iPhone SE 64GB 1800-1850 olsun, ördek kapar gibi kapacağım, sonra vuracağım kırbacı, vuracağım kırbacı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: neutumn

quote:

Orijinalden alıntı: Vega_dj

sıcak fırsatlarda özelden satıcı mı verilir.

Paylaşın burda, sıcak mı, soğuk mu, dolandırıcı mı, alınır mı tartışıp karar verelim.

Yazdım zaten, siliyorlar.

Bilgim yok. Siliyorlar ise silen yöneticelere

Reklam amaçlı ve dolandırıcı tehlikeli olmayan her mağazının burada fiyatlarının özgürce yayınlanması lazım.

• iphone se 16gb hepsiburadadan kaptım bir tane 1889tlye
  • quote:

Orijinalden alıntı: scaryscreen

iphone se 16gb hepsiburadadan kaptım bir tane 1889tlye

Yanlış yaptın.

• quote:

Orijinalden alıntı: 10ff

quote:

Orijinalden alıntı: neutumn

iPhone 7 çıksın, 5S'ler pisti bıraksın, 6'lar ucuzlasın, 6S'ler piyasayı paylaşsın, SE'ler düşsün ve bizler tarafından havada kapılsın. iPhone SE 16GB 1500-1600 bandında olduğu an ilk alan ben olacağım, buraya yazıyorum. iPhone SE 64GB 1800-1850 olsun, ördek kapar gibi kapacağım, sonra vuracağım kırbacı, vuracağım kırbacı.

Allah akıl fikir versin...

Ne oldu? Biraz güldük eğlendik, çok mu?

• ali express vb sitelerden alabileceğim güzel bir 5S kabı varmı arkadaşlar? varsa bilgisi olan yardımcı olursa memnun olurum saygılar
  • http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/apple-iphone-se-16-gb-gumus-rengi-akilli-telefon-236814759

1850 + 100 lira maxipuan + 25 lira shell yakıtı ile 1725 liraya gelmiş oldu. Demo fiyatına orjinal se.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erturkburak

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/apple-iphone-se-16-gb-gumus-rengi-akilli-telefon-236814759

1850 + 100 lira maxipuan + 25 lira shell yakıtı ile 1725 liraya gelmiş oldu. Demo fiyatına orjinal se.

Güle güle kullanın, bu sayede 1100 liradan sıfır SE alan vardı, rekor büyük.

• neutumn N kullanıcısına yanıt

• konuyu takip etmiyorum ama se modeli hayli tutmuş gibi görünüyor apple ticari zekasını alkışlıyorum. fan değilim

• erturkburak E kullanıcısına yanıt
    Maxipuan 70 yaziyor siz nasil 100 maxipuan aldiniz?

• Detaylarda bir uygulamadan bahsediyor. Oraya katılım yapılınca ek 30 lira veriyor.

• 1800 liraya 64GB 1 yıl garantili yurt dışı kayıtlı cihaz 1 aylık, ne dersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neutumn -- 23 Ağustos 2016; 21:49:37 >
  • 
Sayfa: önceki 433434435436437
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.