Şimdi Ara

Apple iPhone 5,5C,5S,SE için Sıcak Fırsatlar (437. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9.657
Cevap
132
Favori
692.055
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 435436437438439
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mega Therion

se 64 gb ı şöyle 2000 lira civarına gelmesini bekliyorum pusudayım.16 beni götürmez gibi.

Stay out of my territory.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BNYZ Hocam Demo demişsiniz ama bişeyleri eksik oluyormuş. Forumda tavsiye etmeyenler olduğundan soğudum yani. ilginize tşk.
  • VTS* kullanıcısına yanıt
    Yok apple ürünlerinde garanti aktivasyonla başlıyor. Ben anca aktif telefon mu diye düşündüm demoyu

• Yukarıda da yazdım. Hepsiburada dan 1739-75=1659'a 16 GB SE (Demo) aldım. Uzun süredir forumu takip ederim. Demonun kulaklık, iğne ve içerisindeki yazılımı dışında hiç bir farkı olmadığı defalarca yazıldı.

• Vatan'dan dün 5s alarak kampanyadan (1.369 TL) yararlandım. İlk Apple telefonum.

Sony c5 ultra (6 inç) dan sonra, 4 inç telefona alışması zor olacak ama cebimda telefon yokmuş gibi durması da güzel.
  • dewre D kullanıcısına yanıt
    Hocam içindeki yazılımda ne gibi fark var?

• Apple tr garantili 5s incir sitelerinde 1409 TL 100 TL anında indirimle 1309 a geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: istcool

Sadece ürün gelince iTunes'tan restore atıp normalini kuruyorsunuz.Demo mağazalardaki gibi oluyor.En fazla 10 dakikalık iş yani.Kulaklık ihtiyacı yoksa en mantıklısı demo almak.
  • ksk_kaan Sana 10 dakikalık iş. Bilmeyene çok zor bir iş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ksk_kaan

quote:

Orijinalden alıntı: istcool

Sadece ürün gelince iTunes'tan restore atıp normalini kuruyorsunuz.Demo mağazalardaki gibi oluyor.En fazla 10 dakikalık iş yani.Kulaklık ihtiyacı yoksa en mantıklısı demo almak.

Hocam inan telefonu açmadım bile. Direk DFU moda alıp itunesten yazılımı güncelledim.

• quote:

Orijinalden alıntı: neutumn

quote:

Orijinalden alıntı: scaryscreen

iphone se 16gb hepsiburadadan kaptım bir tane 1889tlye

Yanlış yaptın.

Neden yanliş yapti ?o fiyata alinmaz mi düşer mi daha ?

• 5s gold 16 gb 1 aylık 1050 e alınır mı arkadaşlar sizce
  • CanerArslann kullanıcısına yanıt
    Garantisi nereden? Türkcell vatan gibi bilindik yerlerdense alınır

• Medimarkt gg ürünü iyiymiş. Ama rose kalmamış. Tüh ya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada yılbaşından bugüne kampanyalarla 300 daha uyguna alınabiliyo se. Yılbaşına doğru biraz daha düşer herhalde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismailbbyigit

sormadım bilmiyorum. seri no da sorgulatacağım nereden alındığı pek önemli değil önemli olan apple ın sitesinde yazacak olan son onarım süresi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaftolga

quote:

Orijinalden alıntı: neutumn

quote:

Orijinalden alıntı: scaryscreen

iphone se 16gb hepsiburadadan kaptım bir tane 1889tlye

Yanlış yaptın.

Neden yanliş yapti ?o fiyata alinmaz mi düşer mi daha ?

iPhone 5S ile iPhone SE arasında satış planı çok farklı değil, iPhone SE özel bir ürün; belirli kullanıcılara hitap ediyor, herkes için üretilmedi. O kadar para vermek yerine iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6S, iPhone 6S Plus tercih edenlerin oranı 8/10, haliyle satın alanlar çok ucuza satmak zorunda kalacak. Mağazalarda stokları boşaltmak için kampanyalar yapılacak.

Cihazın 6 ay içinde Türkiye'de 1500-1600 seviyelere ineceğini tahmin ediyorum, 64 GB ise 1700-1900 civarında seyredecek diye bir öngörü içindeyim.

Birkaç gündür bir araştırma yapıyordum, iPhone 6 ve 6S, ne olursa olsun SE'den daha cazibeli ve isteğe hitap eden seriler, dolayısıyla birkaç hafta sonra çıkacak yeni seri ile birlikte eriyecektir yavaş yavaş SE.

• neutumn N kullanıcısına yanıt
    Samsung note 2 kullaniyorum 4 yildir ve iphone geçmek istiyorum .fiyat olarak uygun bir model diye bakmiştim buna.

• quote:

Orijinalden alıntı: CanerArslann

quote:

sormadım bilmiyorum. seri no da sorgulatacağım nereden alındığı pek önemli değil önemli olan apple ın sitesinde yazacak olan son onarım süresi.

orası öyle de ürün yurt içi mi yurt dışı mı, 1 aylık yazmışsın sadece onun dışında bilgi ver ki bizde alınır alınmaz diyelim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CanerArslann

quote:

orası öyle de ürün yurt içi mi yurt dışı mı, 1 aylık yazmışsın sadece onun dışında bilgi ver ki bizde alınır alınmaz diyelim

yurt içi
  • 
Sayfa: önceki 435436437438439
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.